Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
17.7.11 14:08

tezi

úplně stačí, že je za měsíc budou // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.7.11 14:11

Sýkorka2

jů, to už je taky co by dup, tak držím palečky, ať ms nedorazí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.7.11 14:15

Lojzička

tak to jsme na tom podobně, manža taky stavěl náš domeček 2 roky, bydlíme zatím v přízemí, přes zimu se dodělá patro - výmalba a obklady. A s tím vybíráním ti věřím, já jsem ráda, že už je to za mnou. Moc ráda jsem hledala a vybírala, co by se mi líbilo, ale na celý barák je toho fakt dost 8-o Tak ať se vám podaří vše vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.7.11 10:41

ze začátku mne to bavilo,ale teť už nemůžu bojím se že to bude takové a makové a že se mi to nebude líbit za chvilku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.7.11 13:54

Lojzička

tomu se nevyhneš při ničím, ale něco vybrat stejně musíš, tak já jsem pak ke konci brala to, co se mi jako první líbilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.7.11 13:56

jinak přeji hezký den holky :-D
Sýkorka2 ještě stále nic a netestuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
18.7.11 14:25

Lojzičko neboj líbit se ti to určitě bude. Vždyť to bude váš domek, který jste si sami postavili a zařídili :wink:
U nás je od včerejška chaos, protože přijely holky z prázdnin od babičky. Okamžitě je to znát, že doma už není jenom to „malé miminko“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.7.11 15:07

no víš já jsem strašně nerozhodná tvá mi to pak se rozhodnu unáhlaně a pak si říkám já bbá měla jsm vzít to druhé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
18.7.11 15:19

Ono takle se špatně radí. My jsme s výběrem dlažby apod. moc velký problém neměli, protože se nám líbilo to samé. My jsme teda měli jasnou představu ohledně barev :wink:

Příspěvek upraven 02.08.11 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
18.7.11 16:22

tezi

jsem taky nakoukla :-D moc pěkný domeček :palec: nejvíc se mi líbí ta prosklená knihovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.7.11 16:22

tezi nádhera opravdu nádhera,náš chlapeček chce oranžovou jeho blíbená,ale tu máme teť(jsme ji trošku přehlcení) tak jsme mu přislíbili,alespoň záchod oranžový(spokojený),to jediné máme ,jinak nevím :nevim: ale máte to krásné už se těším až budu mít též domek hotový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.7.11 16:23
damia píše:
jinak přeji hezký den holky :-D
Sýkorka2 ještě stále nic a netestuješ?

Ahoj holky!
Dami, zatím nic :nevim: . Netestuju, už nemám na to prožívat nad sněhobílým testem to zklamání. V klídku vyčkám (mám tip, že to přijde zítra 31DC) a kdyby náhodou přece jen ne, tak testík zkusím až tak po týdnu od vynechání. U Martínka mně testík ještě po týdnu od vynechání nic neukázal. A za dalších pár dnů už byly pěkné //. Není kam spěchat :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.7.11 16:25

Tezi, koukla jsem na fotečky a nádhera!!!! :palec: :potlesk:
Dokonalý, úžasný barvičky. Moc, moc se mi to líbí! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.7.11 16:27

sýkorko máš naprostou pravdu taky už jsem poučená až týden stačí po vynechání mě teť došla ms 36 den a dva testy bílé a než došla tak akorát pozitivní ovu test dobrý ,já se v tom nevyznám tak jak říká dr rok a půl bez problémů čekat a pak řešit tak co nadělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.7.11 16:36
Lojzička píše:
sýkorko máš naprostou pravdu taky už jsem poučená až týden stačí po vynechání mě teť došla ms 36 den a dva testy bílé a než došla tak akorát pozitivní ovu test dobrý ,já se v tom nevyznám tak jak říká dr rok a půl bez problémů čekat a pak řešit tak co nadělám

Já mám většinou MS 30-32 DC. Dnes jsem 30, takže není kam pospíchat. Kolikrát už jsem měla všechny možné příznaky těhu, že jsem si říkala, že není možné aby MS dorazila, ale stejně jsem pak byla akorát zklamaná :cry: . Tentokrát nemám příznaky žádné a nějak to neprožívám, tak uvidíme :nevim: . Myslím, že MS zítra dorazí jako vždycky a zase budu dva dny trpět doma a nebudu stíhat lítat na WC, přebalovat. Ach jo! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí