Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pazitka píše:
elluan nezkusilas gynex nabo sarapis? ja s tim mam dobre zkusenosti…
Já jsem měla Sarapis mensis na PMS a lékárnice mi říkala, že to MS i srovná. Jenže mi přišel docela drahý. Tak jsem začala další měsíc zobat Pupalku a Vitamin E a otěhotněla jsem … ovšem věděla jsem, kdy je ovu, tak těžko soudit, jak moc to pomohlo nebo ne .....
zrovna dnes odpoledne jedu k dr.at se na mě ,,mrkne,,.Mám 38DC a nikde nic. včera jsme dělala TT, a objevil se duch.A pak zase zmyzel,tak mám pocit,že to mé tělo nějak neposlouchá ![]()
No to já jsem taky zvědavá jak to půjde. Ale zase tam nemám tak velký věkový rozdíl ![]()
elluan píše:
zrovna dnes odpoledne jedu k dr.at se na mě ,,mrkne,,.Mám 38DC a nikde nic. včera jsme dělala TT, a objevil se duch.A pak zase zmyzel,tak mám pocit,že to mé tělo nějak neposlouchá
Držím tedy palce … když tam duch byl, tak to vypadá nadějně, ale proč zmizel teda nechápu
![]()
No to taky nechápu..právě proto tam letím. na srovnání cyklu mi ďobal agolutin…ale ani po něm jsme to nedostala,trochu mě mate ten duch…sama jsme zvědavá..
Určitě se ozvu…kdyby náhodou,tak se podělím s dobrou zpávou.. ![]()
Na toho kartáře jsem myslela, jak mě vezli na sál.
Tak doufám, že měl pravdu i v tom ostatním, co napsal, že dál vidí už jen pozitivní karty.
Lojzička píše:
tak a už jsem zvědavá i já
A ještě takový paradox…předevčíry jsme seděly s holkama na zahradě,a já zas přemýšlela,jestli jsem nebo nejsem…a letěl nám nad hlavou strašně nízko ČÁP…nejsem pověrčivá a nic podobného,ale tak mě napadlo,že letí k nám.Asi už začíám bláznit. ![]()
nezačínáš neboj
takové jsme všechny a poděl se i se šptnou sdílená bolest menší bolest tfuj,tfuj ať dobře dopadneš.
Lokofo a kolikátý jsi byla týden,promiň že se tak ptám moc mě to zajímá.