Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
20.7.11 11:04
Lojzička píše:
Lokofo a kolikátý jsi byla týden,promiň že se tak ptám moc mě to zajímá.

v neděli 6+5

• Citovat
  • Upravit
kofola3
20.7.11 11:04

Holky nejhorší je, že po tomhle už manžela na třete určitě neukecám…

• Citovat
  • Upravit
11551
20.7.11 11:07

hmmmm to znám manželovi teť trvalo po potratu též delší dobu než svolil pak se mnou pomalu ani nechtěl souložit,raději usnul nebo byl na pc než usnula já :-P teť už začíná být opět přítulný,minulý měsíc to bylo tak 5× co jsme spolu spali pak se nemůžu divit jak to dopadlo,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.7.11 11:11

Někdy to ti chlapi snáší hůř,než my ženské…ale určitě se to srovná,( u nás rozpaky z nezdaru) ale tak nějak jsme to rozebrali slovně,a pak to šlo i postelově. :oops: ted se snažíme oba,i když se nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 11:14

no tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.7.11 11:16

Ale těch večerů u čaje,promluvy do duše,slz mých i jeho…ale je to za náma…ted už jen aby se nám zadařilo..i všem tady… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 11:21

u nás taky slzy neubránila jsem když mi řekl,že další nechce :cry: :cry: tak jdu vařt pá holky pak se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.7.11 11:26
:kytka: :mavam:
Lojzička píše:
u nás taky slzy neubránila jsem když mi řekl,že další nechce :cry: :cry: tak jdu vařt pá holky pak se ozvu

taky letím něco ukuchtit,a pak k dr.tak zatím.A děkuji za tuhle diskusi,moc pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
20.7.11 11:46

elluan tak přeju jenom dobré zprávy
Lokofa tak snad manžela ještě jednou přemluvíš
Lojzičko jenom v četnosti to není. Márinka byla na jediný pokus za celý měsíc a ještě jsem v té době už měla mít po ovu. Řídila předchozím cykldem, který byl kratší. Tak jsme se přesně trefili a ještě bez ochrany :nevim: :mrgreen:
Dneska nevařím, pozvala nás na oběd sousedka :lol: Tak aspoň peču. Perník bude během chvilky a ještě muffiny. Holky si skoro celé dopoledne hrály v pokojíčku a Vojtíšek spinká. Tak mám na pečení klid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 12:19

téda hodná holčičky náš malý 5let a moc si sám nedokáže hrát hned mne hledá :lol: i u pc sedí se mnou a cvaká mi sem vždy smajlíky
No já když jsme chtěly druhé tak jsme zkusily s mužem že jeden cyklus to budeme dělat obden a podařilo se tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.7.11 13:09

Ahojky, zdravím po delší době :mavam:
Mně bylo poslední dva týdny dost zle :poblion: , teď už se to lepší ťuk ťuk.
Lokofo, je mi moc líto, že sis prošla mimoděložním těhu. Držím pěsti, ať se nechá manžílek zase brzy přemluvit a rychle se znovu zadaří - jak říkají karty - už jen to hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.7.11 13:20

Tulinka

já se musela jít objednat k mudr na utz, protože ho nemá v ordinaci, je jen v nemocnici. Jdu v pondělí a pak v týdnu mám přijít k mudr na odběry a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 13:27

lokofo a to bylo dlouho 6+5 to je téměř 7 a to já většinou teprve vyrážím k dr. pořád na tebe dnes myslím musí se ti škytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.7.11 13:28

Sýkorka2

tak zatím to je na dobré cestě, držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.7.11 13:33