Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tezi, kdyby bylo vedro, tak bych se zeptala, jestli nemáš úpal
![]()
Lokofo teť je to moc živé u nás muž byl taky takový po potratu ve5 týdnu a teť už je jiný,ale rozhodně to není jako když jsme chtěli první.Já mám skore 4 těhotenství a též 2 děti mezi nejstarším a nejmladším budu mít rozdíl téměř 13let pokud se letos zadaří.uvidíme ![]()
tezi taky bych šla do více dětí,ale naše finanční možnosti jsou max.3 děti a to opravdu už max.max.max. Bude to tak na hraně manžel má 12 tisíc měsíčně a 2tisíce projede do práce je to tu hrůza s prací a já jsem doma ten co má větší plat a nebude když budu na mateřské.
No u nás je to podbné. Za sebou mám 6 těhotenství a 3 děti. Nejhorší to bylo před druhým, protože to bylo 4 těhotenství a 1 dítě
Ale co doktoři přišli na to, kde je problém, tak těhotenství mám naprosto bez problémů, i když vysoce rizikové ![]()
Lojzičko mám zvýšenou srážlivost krve. Důvodem je trombofilní mutace a Crohnova choroba. Už s Eliškou byl problém, narodila se o měsíc dřív, ale byla staršně malinká. Důvod byl špatná placenta, ale nikdo nevěděl proč
A u posledního potratu ve 13tt byl opět problém s placentou, prostě začala odumírat.
U nás je ten líp placený manžel. A teď zkouší hledat novou práci, tak doufám, že najde. Tam kde dělá je naprosto nespokojený a je tam čím dál tím víc problémů
např. neproplacené přesčasy, politikaření ![]()
to buď ráda,že je iniciativní já manžela miluji,ale za to jeho jak mu málo platí,jak je to daleko atd. ale nepůjde nikam hledat novou práci bude jen fňukat
a když něco řeknu tak si vše představuji jednoduš,já jsem hodně akční a nedokázala bych jak on prostě jdu a řeším věci on je zase dříč manuální,ale továrna nehrozí tam nikdy nešel
![]()
Sýkorka2 píše:
elluan - vítám Tě tady mezi námi a já zkušenost v Clostíkem mám (brala jsem ho 5 měsíců). Je na vyvolání ovulace (po braní antikoncepce s ní někdy bývá problém). Někdy může dojít k dozrávání více vajíček zaroveň, proto ten dotaz na dvojčátka. Já brala jednu tbl. ráno a jednu večer 3-7 DC a podle kontroly ultrazvukem vajíčka dozrávala, ale bohužel ani tak se nezadařilo. Kdybys chtěla ještě něco vědět, klidně se ptej. Moc Ti držím palečky, aby vám to brzy vyšlo
.
Děkuju moc,koukám všude možně na netu,ale je to všude moc odborně popsané,takže díky za info.Antikoncepci jsme brala zhruba 6 let,a to je asi důvod toho zmatku v těle.jinak u mě problém,sice první těhu bylo císařem,druhé spontání porod.Třetí bylo,ale nevydrželo
,a pak ta AC 6 let a ted ,,nejde,, nastartovat ![]()
já jsem HA nebrala nikdy jen jeden měsíc a tak mne bolela hlava,že mi to hormony prý nedělají dobře tak jsem po dětěch měla vždy tělísko a zlaté a teť to nejde nějak nevím co se děje jestli se mi minko neudrží ve sliznici po tělísku slyšela jsem někdy takové problémy jsou
Lojzička píše:
já jsem HA nebrala nikdy jen jeden měsíc a tak mne bolela hlava,že mi to hormony prý nedělají dobře tak jsem po dětěch měla vždy tělísko a zlaté a teť to nejde nějak nevím co se děje jestli se mi minko neudrží ve sliznici po tělísku slyšela jsem někdy takové problémy jsou
pak zkus přípravky, které podporují násrust sliznice. Jako i ten kontryhelový čaj, když na netu pohledáš, určitě najdeš víc věcí.
asi taky záleží,jak dlouho jsi měla tělísko,ono tam zabranuje uhnízdění, a zarůstá částečně i do sliznice,takže po vytažení prý je problém,to jsem zas někde vyčetla já…ale osobně s tím nemám zkušenost,vůbec jsme neměla problém otěhotnět,ani u první ani u druhé…
a ted to nějak nejde..(nevím,jestli to je tím,že holky plánované nebyly,a ted si plánujem a nejde to)
lokofa píše:Lojzička píše:pak zkus přípravky, které podporují násrust sliznice. Jako i ten kontryhelový čaj, když na netu pohledáš, určitě najdeš víc věcí.
mám koupený kakos smrdutý,kyselinu listovou,atd.zas to nechi moc přehánět
no já piju kontryhel,papám listovku a zinek a myslím,že víc už pro to dělat nemůžu ![]()
holky jak se máte je tu nějak ticho?MY OD VČERA POKRAČUJEME VE SNAŽENÍ
![]()
Lojzičko super ![]()
No začínám mít z toho čím dál tím větší strach. Hlavně jestli to všechno půjde tak jak má ![]()
Taky musím občas trošku něco dělat - prát, uklízet, žehlit atd. A hlavně si dneska užívám, že jsem doma a nikam nemusím. Snad jenom odpoledne na nákup, došla aviváž ![]()