Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zimní nechci, protože v zimě jsou děti dost nemocné a do toho přinést novorozence fakt nee.
Co jsem si vyzkoušela, tak jarní děti mi přijdou nejlepší
. Člověk je nemusí už moc navlíkat, když jsem potřebovala nakrmit, mohla jsem si kdekoliv sednout a nakojit.
No a podle teploty a jiných známek zjišťuju, že jsem ovulaci měla nejspíš hned po vytažení tělíska, takže teď každým dnem čekám MS
My se sice snažili, akorát manžel udělal jednu blbost, takže možnost, že bych byla těhotná je 0 ![]()
Ve finále je to úplně jedno, kdy se miminko narodí, hlavně že je zdravé a basta. Nikdy jsem neplánovala termín porodu, to až teď jsem říkala, že by bylo pěkné mít to jako dáreček po stromkem. Ale časem jsem si hlavně moc přála, aby to vůbec bylo - KDYKOLIV
![]()
Tezi a co bys jako dělala, kdyby ti vyšlo miminko na zimu?
Byla bys ráda …
Já mám jedno dítko jarní a jedno podzimní a musím říct, že teda víc marodilo to jarní …
Tulinko mě to takhle úplně jedno bylo u Márinky, protože tam před tím bylo hodně problémů. A potom u Vojtíška jsem chtěla jarní miminko a to samé teď. Pro mě je takové těhotenství i nejlepší co se týče zdravotního stavu a mám to doporučené od lékařů ![]()
A máš pravdu zdravé miminko je nejdůležitějsí. Ale mé zdraví je při plánování miminka na prvním místě, abych vůbec byla schopná to miminko donosit a postarat se o rodinu ![]()
Tulinko taky mám jedno podzimní a 2 jarní a nemocní jsou všichni stejně, takže tím to asi nebude.
Uvídím jak to půjde nebo nepůjde, ale nejspíš bychom snažení cca na 6-8 měsíců přerušili zase do příštích prázdnin
Prostě pro mě je opravdu zima co se týče všeho nejrizikovější období ![]()
Tezi, pokud tady jde o tvoje zdraví, tak to je pochopitelné
, o tom žádná diskuse. Já moc doufám, že ti to vyjde už hodně brzy a budeš mít jarňáčka
![]()
Holky všem vám přeji ať to vyjde jak si přejete.
Jakou blobost manžílek udělal Tezi?Já si myslím,že 0 šance není nikdy ![]()
Lojzičko no blbost jak se to vezme
. Chtěl abych si to taky užila, tak si pomohl jak by natěšený. Bylo to moc fajn a krásné, ale už prostě neskončil. Teď už to beru s úsměvem. Ale ten večer mě to docela dost zamrzelo a naštvalo ![]()
ahoj holky, dnes jsem dostala zase žádanku na UTZ, jdu příští středu. Teď v pondělí ještě nebylo srdíčko, tak týden být už musí, doufám.
tezi ať se vám to povede příští měsíc, jsem zvědavá, jestli to fakt zase dáte hned napoprvé ![]()
Lojzička podle mě jsi začala taky brzy, ale aspoň se nemineš a ať to vyjde hned ![]()
ovu testíky - testuj mezi 10.00 - 20.00, ne z ranní moči. Vyčurat, nepít 2-3 hodiny a udělat testík. Vyčkej 10 minut než se ti úplně objeví výsledek. Pozitivní test je ten, když je testovací čárka stejná nebo silnější než kontrolní. Ovulace se pak dostaví za 12-36 (nebo 48?) hodin, takže pak to hlavně využít ![]()
Za chvilku se na to chystám,ale pozitivní je jedna věc podle minulého cyklu tet už mám na ovu testech i když vím že je to negativní slabou druhou čárku před tím tam bylo bílo bílo a pusto prázdno po druhé ,snad bude tento měsíc super ![]()