Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky k těm myšlenkám nad tím se nesmí přemýšlet moc když to přijde žena to vždy zvládne ![]()
hezké odpoledne ![]()
byla jsem ráno na UTZ, srdíčko ještě není, embryo je 6+0, takže je ještě brzy, ale snad je vše v pořádku. Ve středu jdu na odběry, tak se zeptám. A o víkendu mi začali nevolnosti, zase až odpoledne, tak si to už taky užívám ![]()
tezi mě to napadlo taky, ale když jsi to zvládla předtím, zvládneš to zase, uvidíš ![]()
jaja445 ať se vám zase brzy zadaří ![]()
Lojzička ať se malý co nejdřív uzdraví
Já měřila 3 měsíce BT a pak dělala i ovu testy, ale začala jsem 2 dny před ovu, spíš to byla jakoby kontrola ovulace. Ale měla jsem pravidelné cykly. Určitě začni měřit dřív, dávej si to na net a my ti s tím pomůžem ![]()
užj sem si založila dnes grafík až tam bude co číst hodím to sem ![]()
Tak začala jsem dnes testovat jsem 11DC a nevím kdy mám ovu tak testuji dnes ovu test negativní
no nic jedeme dál ve snažení i testování
![]()
No ještě tak mám cystu už 3 měsíce a pěkně se mě drží potvora může to být problém pro otěhotnění?Máte zkušenost s tím,některá?
Lojzička píše:
Tak začala jsem dnes testovat jsem 11DC a nevím kdy mám ovu tak testuji dnes ovu test negativníno nic jedeme dál ve snažení i testování
![]()
ahoj,já vůbec nerozumím ovu testům,jak na ně? ![]()
já to dělám dle návodu šak cyklus je dlouhý jednou to vyjde či nevyjde a pak pošupu k dr.jen ta cysta mě trápí
Já v pátek začínám s tím Clostylem,tak uvidím,jak a co bude dál.a začnem snaženíčko ![]()
My jsme se s manželem shodly, že by se nám nejvíc líbilo miminko v květnu nebo v červnu
Což by vycházelo na snažení až příští měsíc. A bude to lepší, aby se mi mohl srovnat cyklus
Tak to teď necháme a snažení začneme až příští měsíc.
Příspěvek upraven 26.07.11 v 20:27
Lojzička píše:
Tak začala jsem dnes testovat jsem 11DC a nevím kdy mám ovu tak testuji dnes ovu test negativníno nic jedeme dál ve snažení i testování
![]()
Lojzičko, záleží jak dlouhé máš cykly. 11 den je brzy, pokud máš standartně cyklus 28 dní … Držím palce, ať ovu objevíš ![]()
elluan píše:Elluan, je tam dost podrobný návod, řiď se podle něj. Kdybys potřebovala něco konktrétně, tak ráda poradím, když budu vědětLojzička píše:ahoj,já vůbec nerozumím ovu testům,jak na ně?
![]()
no to je to mám nepravidelné cykly 26,36,30 atd. proto raději začnu dříve
Tezi to je dobré v květnu červnu
já chtěla únor ![]()
Holky, já chtěla Vánoční miminko a nakonec mi únorňátko nevadí
![]()
A to mně by to naše březňátko, které mohlo být plně vyhovovalo.