Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
27.7.11 19:15

ahojky holky:-)
Lojzicko, drzim palce, at je ovu, jak ma byt!
Taky bych dala prednost jarnimu diteti, ale starsi syn je v cervnu a nebylo to teda nic moc, bylo hrozne vedro, on nemohl spat, mel porad zizen, v porodnici se nedalo dychat, takze si myslim, ze je to nakonec jedno, kdy se mimi narodi :-) Hlavne, at se vsem zadari!
Dami uz sedm tydnu za tebou, to je super! priste uz urcite srdicko bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.7.11 19:27

Dami a viděla jsi něco na UZ?já už si nepamatuji jak to bylo před 5 lety kde se co dělá a možná je to i jinak už?Ale co to zjistím jak otěhotním tak se mějte pěkně děvčata zítra pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.7.11 19:28

Pažitko jak pokračuješ s odstavováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
27.7.11 21:48

Lojzicko- jde to ztuha, je tezky orisek a ja jsem hrozne mekka. No aspon v noci spi s manzelem a nesosa tak jak driv. Ale pres den si to pak vynahrazuje. No musim pritvrdit, je to narocne a MS stale nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.7.11 07:08

Tak starší je srpnátko a v pohode. Jediné co mi vadilo, byly ty šílené vedra před porodem.

• Citovat
  • Upravit
58838
28.7.11 09:14

Pazitko přeju, aby se odstavení brzo podařilo
Lokofo vedra před porodem ani trošku nezávidím. I když letošní léto je pro maminky naprosto super
Včera ráno jsem byla přesvědčená, že to dostanu a ono nic 8-o a BT šla mírně nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.7.11 09:32

Tezi, že by???? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 09:46

Tulinko fakt nevím :think:
Je pravda, že mě to napadlo už někdy minulý týden, ale to jsem si řekla, že je naprosto nemožné a totálně to hodila za hlavu :nevim:
Počkám nejspíš do pondělka, jestli MS dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.7.11 10:09

Tezi a kdy by měla MS dorazit? Ty jo, to by bylo super, kdyby ti to vyšlo takhle hnedka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:19

Tuli právě, že vůbec nevím. Ale později jak v pondělí by určitě přijít neměla :wink:
Brala jsem za MS ty 3 dny jakoby špinění po vytažení tělíska. Včera jsem odpoledne seděla nad grafem a koumala a zjistila jsem, že jsem nejspíš někdy během čt-ne měla ovulaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.7.11 10:22

Tak po ovulaci by MS měla přijít za 12-14 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:28

Opravdu nejpozději v pondělí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.7.11 10:29

Ono po tom tělísku to můžeš mít tenhle měsíc všelijak … a jak se cítíš? Já jsem týden po ovulaci prostě „věděla“ že jsem těhotná. Sice to trvalo nějaký 2-3 dny a pak to přeslo, ale bylo to tak intenzivní … normálně panika :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:36

Minulý týden, když jsem řídila tak mi byl nepříjemný pás přes břicho i mě trošku píchalo v podbřišku. A první co mě napadlo, že jsem těhotná. Pak jsem si řekla, že je to blbost a víc jsem nad tím nepřemýšlela. A poslední dobou jsem unavená, ale to jsem přikládala vysazení vitamínů a Crohnovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 10:46

Já to říkala nulová šance není nikdy :lol: a po vytažení tělíska jsem též špinila březen nebo únor,ale už si nepamatuji snažíme se tak dlouho že měsíc sem měsíc tam no k tomu tělísku jsem špinila dr. říkal,že to nemám brát jako ms že je to sliznice po vytažení pouze a další ms byla za 3týdny tak jak vycházelo období MC,kdy jsi měla ms ty naposled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí