Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky:-)
Lojzicko, drzim palce, at je ovu, jak ma byt!
Taky bych dala prednost jarnimu diteti, ale starsi syn je v cervnu a nebylo to teda nic moc, bylo hrozne vedro, on nemohl spat, mel porad zizen, v porodnici se nedalo dychat, takze si myslim, ze je to nakonec jedno, kdy se mimi narodi
Hlavne, at se vsem zadari!
Dami uz sedm tydnu za tebou, to je super! priste uz urcite srdicko bude ![]()
Dami a viděla jsi něco na UZ?já už si nepamatuji jak to bylo před 5 lety kde se co dělá a možná je to i jinak už?Ale co to zjistím jak otěhotním tak se mějte pěkně děvčata zítra pá ![]()
Lojzicko- jde to ztuha, je tezky orisek a ja jsem hrozne mekka. No aspon v noci spi s manzelem a nesosa tak jak driv. Ale pres den si to pak vynahrazuje. No musim pritvrdit, je to narocne a MS stale nikde…
Tak starší je srpnátko a v pohode. Jediné co mi vadilo, byly ty šílené vedra před porodem.
Pazitko přeju, aby se odstavení brzo podařilo
Lokofo vedra před porodem ani trošku nezávidím. I když letošní léto je pro maminky naprosto super
Včera ráno jsem byla přesvědčená, že to dostanu a ono nic
a BT šla mírně nahoru ![]()
Tulinko fakt nevím ![]()
Je pravda, že mě to napadlo už někdy minulý týden, ale to jsem si řekla, že je naprosto nemožné a totálně to hodila za hlavu ![]()
Počkám nejspíš do pondělka, jestli MS dorazí.
Tezi a kdy by měla MS dorazit? Ty jo, to by bylo super, kdyby ti to vyšlo takhle hnedka ![]()
Tuli právě, že vůbec nevím. Ale později jak v pondělí by určitě přijít neměla ![]()
Brala jsem za MS ty 3 dny jakoby špinění po vytažení tělíska. Včera jsem odpoledne seděla nad grafem a koumala a zjistila jsem, že jsem nejspíš někdy během čt-ne měla ovulaci ![]()
Ono po tom tělísku to můžeš mít tenhle měsíc všelijak … a jak se cítíš? Já jsem týden po ovulaci prostě „věděla“ že jsem těhotná. Sice to trvalo nějaký 2-3 dny a pak to přeslo, ale bylo to tak intenzivní … normálně panika
![]()
Minulý týden, když jsem řídila tak mi byl nepříjemný pás přes břicho i mě trošku píchalo v podbřišku. A první co mě napadlo, že jsem těhotná. Pak jsem si řekla, že je to blbost a víc jsem nad tím nepřemýšlela. A poslední dobou jsem unavená, ale to jsem přikládala vysazení vitamínů a Crohnovi.
Já to říkala nulová šance není nikdy
a po vytažení tělíska jsem též špinila březen nebo únor,ale už si nepamatuji snažíme se tak dlouho že měsíc sem měsíc tam no k tomu tělísku jsem špinila dr. říkal,že to nemám brát jako ms že je to sliznice po vytažení pouze a další ms byla za 3týdny tak jak vycházelo období MC,kdy jsi měla ms ty naposled?