Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzička píše:Lojzičko, doufám, že s manželem už je to ok, že měl jen nějakou slabou chvilku … pokud máš pozitivní test, tak by to chtělo sex dnes a zítra … teda mně to tak vyšlo.
Oni ale píšou že nastavá ovulace až za 24-48 hodi tak nevím ať nevyplýtvám spermíky
Tezi, takže v pondělí zkusíš test? Jsem zvědavá, ale pokud máš pocit, že ANO .....
![]()
Kde máme vůbec Sýkorku??? Dlouho tu nebyla ![]()
Tulinko pocit, že ano mám a test ještě uvidím, protože jsem netrpělivá
Příspěvek upraven 29.07.11 v 08:30
tezi píše:
Tulinko pocit, že ano mám a test ještě uvidím, protože jsem netrpělivá
Naprosto chápu
, tak zítra dej vědět, jak to dopadlo
![]()
jasně ![]()
Snad je Sýkorka v pořádku. Měli jet na nějakou kratší dovolenou
Tak snad jsou už doma v pořádku
Příspěvek upraven 29.07.11 v 08:30
Tuli, Lojzičko nic, jenom / Tak počkám do pondělka, jestli to dostanu a když ne tak budu testovat znovu ![]()
Příspěvek upraven 29.07.11 v 08:29
tezi píše:
Tuli, Lojzičko nic, jenom /
Tuli od ovu je to minimálně 12den, ale mívala jsem světlé čárky v den před vynecháním a teď jsem dělala test v podstatě o 2 dny dřív než před tím ![]()
Tezi, nezbyde než čekat … ono bůh ví, jak to s tou ovulací bylo nebo nebylo, přece jen je to chvlilička od toho tělíska. Neboj, když se nedočkáš teď, tak se dočkáš příště ![]()
Tuli taky si říkám.
Ovulace určitě byla, ale právě vůbec nevím kdy
Beru to hlavně podle BT, která je typická pro druhou část
, ale začala jsem měřit až skoro týden po vytažení tělíska což byla chyba ![]()
Tak příští měsíc by to mohlo vyjít a měla bych to svoje vysněné květňátko ![]()
Ahojky holky
!
Všechny vás tady zdravím a omlouvám se, že jsem tady dlouho nebyla. Tak nějak se přestávám cítit snažilkou, tak sem jen občas nakouknu a držím vám všem palečky, aby jste brzy byli těhulky a těhulky, aby měly těhotenství v pohodě
.
Po té MS se to ve mě jaksi zlomilo, dala jsem si čas na přemýšlení co dál. Loni jsme s manžou prošli vyšetřením a já už nemám sílu podstoupit to u nového Dr. znovu. Myslím, že by nás hned odeslal do CAR (po té dlouhé době snažení) a já bych na umělé oplodnění neměla dost psychické síly
.
Manžel už se smířil s tím, že další dítko mít asi nebudeme a poslední dobou o tom už nechce ani mluvit
. Navíc teď máme nějaké problémy a celkově je teď jakési špatné období. Ani nevíte jak jsem teď ze všeho zlomená.
Holky, mám vás všechny moc ráda, moc jste mi pomohli a já alespoň sebrala sílu zjistit, jak to tenkrát u toho císaře bylo.
![]()
Sýkorko to mne moc mrzí a neboj vše bude lepší chce to čas.
Tezi třeba je opravdu moc brzo ![]()