Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
30.7.11 10:43

Lokofo zase bude dobře :kytka: Teď je to všechno moc čerstvé a moc děkuju
Lojzičko tak to je krásné :andel: Přeju, aby vám to vyšlo. A manžel už je v pohodě, kdyby bylo třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.7.11 10:46
tezi píše:
Lokofo zase bude dobře :kytka: Teď je to všechno moc čerstvé a moc děkuju
Lojzičko tak to je krásné :andel: Přeju, aby vám to vyšlo. A manžel už je v pohodě, kdyby bylo třetí

No nemáš vůbec za co. :huban:

• Citovat
  • Upravit
11551
30.7.11 14:00

manžel nic neříká tak zbytečně neprovokuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.7.11 14:02

Lokofo tak šestinedělí mi říkal porodní asistentka je sex tak brzo jak se žena cítí a je dobré použít lubrikační gel s tee tree oil - hojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
30.7.11 14:46
Lojzička píše:
No mě vyšel druhý chlapeček dle Jonášovi metody a teť jsem se na to vyprdla a necháš si říct koho čekáte?
Dnes mě bolí v podbřišku to bude zřejmě ovu,holky já bych brala i dvojčátka,ale to by muže asi kleplo :pankac:

Nechám si říct … 2× to bylo překvapení, teď bych to ráda věděla. Jenže můj doktor to nerad říká, takže nejdřív se to dozvím ve 20tt, ale spíš počítám později, chci jet na 3D a tam řeknou, pokud uvidí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
30.7.11 14:48
tezi píše:
Lojzičko to u nás by bral dvojčátka chlap :mrgreen: Mě by nevadili, ale bylo by to náročné :jazyk:
Tulinko my měli sex u Márinky přesně v den ovu a máme holčičku :mrgreen:

Manžel taky plaší s dvojčátkama, nevím proč by je tak chtěl :lol: , asi aby nás nebylo málo :lol: . Mně by taky nevadili, ale pravda, že už by to bylo dost složité všechno zkombinovat …
Takže by pořád byla šance na holčičku? :think: :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.7.11 15:30

Tuli myslím si, že naděje je vždycky :lol:
Tak u nás se bude muset velké auto kupovat tak jako tak. Takže už je naprosto jedno, jestli by nás bylo 6 nebo 7 :lol: Ale já raději jedno i kvůli porodu, protože bych ráda rodila normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
30.7.11 15:38

Tezi, já doufám, že až se vrátím ve čtvrtek z dovči, že budu číst dobrou zprávu o // :palec: .
Zajímavý, že všichni ti chlapi by chtěli dvojčátka, co? Nejspíš aby nebyla doma nuda … nebo fakt nevím proč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.7.11 15:41

Taky nechápu, že je chtějí. I když oni se o ty děti nemusejí starat. Ráno odejdou do práce a večer se vrátí, takže jim je to naprosto jedno :mrgreen:
Taky doufám, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.7.11 15:42

Tuli a kdy odjíždíte na dovolenou a na jak dlouho?
Manžel volal, že teď čekají na babičku, aby mohl předat holky. Mě teď bude doma smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
30.7.11 15:44

Měli jsme jet už dnes, ale protože prší, tak jsme to odsunuli na zítřek … snad už bude líp. I když nebude vedro, tak blízko je aquapark, budou vycházky, minigolf … hlavně ten déšť aby přestal. Máme to do příští soboty, ale já se musím kvůli tomu screeningu vrátit ve čtvrtek večer a podle počasí tam zase v pátek pojedu, nebo taky ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.7.11 15:57

Tak si dovolenou užijte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
30.7.11 15:58

Díky, snad to vyjde, když už nic, tak člověk vypadne ze stereotipu …
Neboj, tobě se děti zase brzy vrátí … chvíli bude smutno, ale pak budeš na ten klid zase vzpomínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.7.11 20:23

Jé moje děti nikam nechtějí museli by jsme odvést násilím :lol:
jinak holky dám sem graf http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
a nevím nevím dle testu ovu proběhla,ale dle grafu asi ne když jsem pořád stejná teplota? :nevim: :nevim: co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.7.11 20:31

Před ovulací BT poklesne a potom stoupne a drží se výš než v první části cyklu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí