Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pazitko to je divné to bych musela,ale odečítat páč vstávám o 2hodiny dřív a o bych měla pěkně nízké teploty tento měsíc a co třeba nemám vůbec ovu a otěhotním tak nejdřív za rok za dva mějte se tu hezky jdu opětv žehlit ![]()
Lojzička píše:
Pazitko to je divné to bych musela,ale odečítat páč vstávám o 2hodiny dřív a o bych měla pěkně nízké teploty tento měsíc a co třeba nemám vůbec ovu a otěhotním tak nejdřív za rok za dva mějte se tu hezky jdu opětv žehlit
Ale tak to je.
Když třeba standartně měříváš v 6 hodin a když vstáváš dřív o hodinu tak odečteš o jeden stupínek, když později, tak ho přidáš.
Váhu??Zatím se spokojím s váhopu kolem 60kg, pak bych chtěla ještě něco málo. Uvidíme
Lokofo- ty jedes! to je super plan s tim hubnutim- jsi dobra ![]()
Lojzicko- ale je to tak, proste co nameris zitra v pet, prictes 0,2 a melo by to odpovidat teplote v sedm, plus minus- ale myslim, ze dle grafu je to jasne, ze ovu byla!!
Lojzičko jak píše pazitka, ale každá jsme jiná. U sebe mám ověřené, že je to 0,1 za půl hodiny ![]()
Jinak normálně měřím kolem 5h, protože to se malý budí na mlíko ![]()
No a jak se cítím. Nijak akorát začalo bolet břicho, ale není to nic hrozného. A dostala jsem MS. Tak jsem ráda, protože aspoň vím na čem jsem
Jsem i ráda, protože takhle budou některé věci jednodušší
týká se to 2 oslav narozenin a toho, že to chceme říct co nejpozději to půjde. A pokud se zadaří, tak bude to vysněné květňátko ![]()
Tak to je super a děkuji moc za rady holky já stěma grafama neumím zítra poměřím a když bude v práci čas ozvu se a poradíte mi ju?
Tezi tak to je dobře,že je to tak jak říkáš a co ty šílené příznaky i když já je mám už od 13 každý měsíc týden před ms premenstruační syndrom hrůza a po ms se mi tak 2 dny motá hlava ze ztráty krve
Nevím, ale únava se dá svést na spoustu věcí a zbytek PMS nebo zbytek hormonů z tělíska ![]()
Lojzičko pokud pořádně nevíš jak s grafy a BT, tak na rodině je to pěkně popsané včetně grafů
- tady
díky jak budu doma mrknu na to jsem v práci BT stejná jako každý den i když o 2 hodiny dříve tak asi teda přičtu ty 0,2 což by znamenalo,že teplota roste zatím ![]()
Lojzička píše:
díky jak budu doma mrknu na to jsem v práci BT stejná jako každý den i když o 2 hodiny dříve tak asi teda přičtu ty 0,2 což by znamenalo,že teplota roste zatím
Super.
ahoj holky,
poctivě dočítám, co se tu děje
Včera jsem byli u tchýně na oslavě 60-tých narozenin, Daník tam zůstal, tak mám doma jen Míšu. A taky jsme si přivezli 2 bedny broskví, tak jsme celý den zavařovali. Jinak je mi pořád blbě, teď už i v noci, a to vstávám i 4× na záchod, tak pak nemůžu spát ![]()
tezi tak co, jsem moc zvědavá, jestli manželova předpověď vyšla. Dělala jsi si testík?
Damio test jsem zkoušela včera ráno a byla tam jedna / a odpoledne jsem dostala MS
Ale to už jsem psala včera.
jé, špatně čtu
to je škoda, tak ať to vyjde teď, jak ti to nejlíp vyhovuje ![]()
Damio nic se neděje ![]()
Se musím pochlubit, jak je ten můj nejmladší 16m chlapeček šikovný
http://www.stream.cz/…vojta-obedva