Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
29.7.11 14:27
Lojzička píše:
no já měla jeden test velmi slabá čárka pak hned velmi silná a dnes trochu slabší tak jsem zvědavá jak to dopadne jinak jsem dnes 13DC což teda by znamenalo,že mám ovu 12-13?

Ona od pozitivního testu probíhá do 48 hodin

• Citovat
  • Upravit
17211
29.7.11 14:47

ahoj holky,
dočetla jsem a za chvilku jedu pro staršího, už se vrací z tábora, tak jsem zvědavá, jak se mu tam líbilo :-D
Sýkorka je mi moc líto, že to teď máš takový, ale když se zaměříte na něco jinýho, třeba vám to zase nečekaně vyjde. Hlavně, ať je to mezi vámi ok :wink:
tezi teda ta únava je určitě příznak, držím palečky :palec:
Lojzička pokud jsi měla pozitivní ovu test včera, tak dnes či nejpozději zítra bude ovulka, tipla bych podle grafu dnes. Tak to pěkně pojistěte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 14:55

Dnes opět manžílka chudinku znásilním :hug: :hug: jako včera doufám,že mi neusne to je v poslední době časté je velmi napracován od ráno do večera manuálně přijíždí tak kolem 21 a vstává v 5 :palec: je to můj šikula Díky za rady holky moc to pomáhá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.7.11 15:00

Lojzičko,i podle mně je dnes den D :palec: . Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 15:06

Teda tak to jsem včera vyčerpala spermíky na holčičku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.7.11 15:10

:mrgreen: :mrgreen: tak tak … já také předpokládám, že se mi narodí klučík :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
29.7.11 15:14

tak to já mám zálusk na holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
29.7.11 15:15

Lojzičko tak dneska večer spoustu štěstí a určitě se povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 16:29

dnes pořád tulím k manželovi snad nic nepozná :oops: :oops: Dnešní noc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 16:30

Tuli podle čeho soudíš,že budeš mít chlapečka?
Mě řekla jednou kartářka,že budu mít 2kluky a holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
29.7.11 16:45

Mě je to tak nějak jedno. Možná trošku víc bych chtěla holčičku, i když bráška pro Vojtíka by taky nebyl špatný :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 17:52

No když ty už máš vše,my máme dva kluky a můj ti řekne,že chce dalšího a já holčičku tak ať tak nebo tak budeme šťastní,protože náš druhorozený má DMO a chodí po špičkách zkrácené Achilovky tak by jsme si mooc přály zdravé a šťastné miminko,proto se i můj trošku bojí,jestli nebudeme mít zase problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.7.11 18:01
Lojzička píše:
Tuli podle čeho soudíš,že budeš mít chlapečka?
Mě řekla jednou kartářka,že budu mít 2kluky a holčičku.

No jelikož sex byl v den ovu, sice i den před, ale ..... prostě si to tak nějak myslím. Navíc podle Jonášovi metody by to taky měl být kluk. Já bych možná trošku raději holčičku, ale budu moc šťastná i za zdravého chlapečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.7.11 19:51

No mě vyšel druhý chlapeček dle Jonášovi metody a teť jsem se na to vyprdla a necháš si říct koho čekáte?
Dnes mě bolí v podbřišku to bude zřejmě ovu,holky já bych brala i dvojčátka,ale to by muže asi kleplo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
29.7.11 20:11

Lojzičko to u nás by bral dvojčátka chlap :mrgreen: Mě by nevadili, ale bylo by to náročné :jazyk:
Tulinko my měli sex u Márinky přesně v den ovu a máme holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital