Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tezi píše:
Minulý týden, když jsem řídila tak mi byl nepříjemný pás přes břicho i mě trošku píchalo v podbřišku. A první co mě napadlo, že jsem těhotná.
Tak to by buď mohlo být těhu, nebo ovulace …
Lojzičko a tys měla obyč. tělísko nebo hormonální? MS jako takovou jsem měla poslední někdy 31.12.2010. Potom už jsem měla jenom co 2 měsíce 1-2 dny špinění, poslední jsem měla 1.6. a další „MS“ jsem měla dostat na začátku srpna. A už jednou jsem tělísko nachávala vytahovat a to jsem dostala normální MS druhý den po vytažení, ale těsně před vytažením jsem špinila. Ale u Mireny je vymizení MS normální ![]()
Aha ty jsi měla hormonálmní já měla to zlaté,protože všechny hormony antikoncepcích mé tělo nenávidí přímo ![]()
Tuli ovulace určitě ne ![]()
A předevčírem jsem se musela jít odpoledne na chvilku natáhnout na gauč jak jsem byla unavená
Kromě únavy se cítím pořád naprosto stejně
Nad možností těhotenství začala přemýšlet až někdy včera odpoledne, potom co napsala Lojzička ![]()
Tezi, tak držím všechny palce co mám, to by bylo fakt super, kdyby takhle hned …
![]()
No já si myslím totiž že můžeme plánovat jak chceme a miminko se rozhodne samo kdy k nám přijde u někoho i přes antikoncepce ![]()
Teda ale to bych ti moc záviděla tak brzy po tělísku otěhotnět já chci takýýýýýýýýý
![]()
Lojzičko myslím si to samé
Uvažovala jsem o vytažení tělíska dřív, ale potom jsem si řekla, že v žádném případě, protože náhoda je blbec ![]()
Nevim, jestli si to pamatuju dobře, ale nějak si vybavuju, že jsi otěhotněla, ale musela jsi na revizi? Ale nejsem si tím jistá.
Tuli kdyby to vyšlo takhle hned tak bych
a myslím, že bych nebyla sama ![]()
Holky dík, že si mám s kým popovídat a řešit takové věci. Přece jenom v hlavě to vrtá a nemít se komu svěřit a probrat to je občas blbé
![]()
Ne otěhotněla jsem v květnu a miminko se spontáně pustilo 5 týden bez revize a muž pak nechtěl o mimi ani slyšet ale teť už se zase pouští do snažení
a těší se Podle dr. tam byla slabá čára a pak žádná a uz jen ta cysta a Hcg jsem měla 200 tak klesalo a mám kontrolu na konci srpna a uz a tak nějak jsem doufala,že budu těhulka všude píšou pohnojíno,pohnojín a já mám ............
Tezi mě to taky moc pomáhá si pokecat tady,ale už jsem asi na tom závislá a měla bych jít něco dělat manžel dnes přiběhne na oběd ze stavby a nic tu nebude ![]()
Tak tezi držím pěsti a to by bylo dubnové miminko a to je teŤ MŮJ SEN
Lojzičko aha Hodně důležitá je taky psychika, jestli ses s tím vnitřně srovnala ![]()
Lojzičko taky jsem ještě nezačala vařit, ale polívku mám do půl hodiny a na další budou květákové placičky, což je taky rychlovka ![]()
Vycházelo by to na začátek dubna a byl by to další tvrdohlavý beránek - bych měla doma celé stádo beránků
(Márinka začátek dubna, Vojtík konec března)
Tet už to něřeším,ale na začátku mi to bylo strašně líto pořád jsem počítala tet jsem mohly být 7 a teť 6+5 atd ale to už je pryč a čakám měřím teplotu,dělám ovu testy a každý měsíc čekám na vytoužené// a někdy si říkám,že se vykašlu na emimino a nebudu na to myslet vůbec
tak se tu mějte pěkně pá