Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
28.7.11 10:47
tezi píše:
Minulý týden, když jsem řídila tak mi byl nepříjemný pás přes břicho i mě trošku píchalo v podbřišku. A první co mě napadlo, že jsem těhotná.

Tak to by buď mohlo být těhu, nebo ovulace …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:52

Lojzičko a tys měla obyč. tělísko nebo hormonální? MS jako takovou jsem měla poslední někdy 31.12.2010. Potom už jsem měla jenom co 2 měsíce 1-2 dny špinění, poslední jsem měla 1.6. a další „MS“ jsem měla dostat na začátku srpna. A už jednou jsem tělísko nachávala vytahovat a to jsem dostala normální MS druhý den po vytažení, ale těsně před vytažením jsem špinila. Ale u Mireny je vymizení MS normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 10:53

Aha ty jsi měla hormonálmní já měla to zlaté,protože všechny hormony antikoncepcích mé tělo nenávidí přímo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:55

Tuli ovulace určitě ne :wink:
A předevčírem jsem se musela jít odpoledne na chvilku natáhnout na gauč jak jsem byla unavená :think: Kromě únavy se cítím pořád naprosto stejně
Nad možností těhotenství začala přemýšlet až někdy včera odpoledne, potom co napsala Lojzička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 10:57

Lojzičko měla jsem hormonální a právě, že už podruhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.7.11 10:58

Tezi, tak držím všechny palce co mám, to by bylo fakt super, kdyby takhle hned … :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 10:59

No já si myslím totiž že můžeme plánovat jak chceme a miminko se rozhodne samo kdy k nám přijde u někoho i přes antikoncepce :palec:
Teda ale to bych ti moc záviděla tak brzy po tělísku otěhotnět já chci takýýýýýýýýý :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:09

Lojzičko myslím si to samé :mrgreen: Uvažovala jsem o vytažení tělíska dřív, ale potom jsem si řekla, že v žádném případě, protože náhoda je blbec :lol:
Nevim, jestli si to pamatuju dobře, ale nějak si vybavuju, že jsi otěhotněla, ale musela jsi na revizi? Ale nejsem si tím jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:10

Tuli kdyby to vyšlo takhle hned tak bych 8-o a myslím, že bych nebyla sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:12

Holky dík, že si mám s kým popovídat a řešit takové věci. Přece jenom v hlavě to vrtá a nemít se komu svěřit a probrat to je občas blbé :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 11:21

Ne otěhotněla jsem v květnu a miminko se spontáně pustilo 5 týden bez revize a muž pak nechtěl o mimi ani slyšet ale teť už se zase pouští do snažení :hug: a těší se Podle dr. tam byla slabá čára a pak žádná a uz jen ta cysta a Hcg jsem měla 200 tak klesalo a mám kontrolu na konci srpna a uz a tak nějak jsem doufala,že budu těhulka všude píšou pohnojíno,pohnojín a já mám ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 11:23

Tezi mě to taky moc pomáhá si pokecat tady,ale už jsem asi na tom závislá a měla bych jít něco dělat manžel dnes přiběhne na oběd ze stavby a nic tu nebude :lol:
Tak tezi držím pěsti a to by bylo dubnové miminko a to je teŤ MŮJ SEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:25

Lojzičko aha Hodně důležitá je taky psychika, jestli ses s tím vnitřně srovnala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:27

Lojzičko taky jsem ještě nezačala vařit, ale polívku mám do půl hodiny a na další budou květákové placičky, což je taky rychlovka :wink:
Vycházelo by to na začátek dubna a byl by to další tvrdohlavý beránek - bych měla doma celé stádo beránků :lol: :lol: :lol: (Márinka začátek dubna, Vojtík konec března)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 11:28

Tet už to něřeším,ale na začátku mi to bylo strašně líto pořád jsem počítala tet jsem mohly být 7 a teť 6+5 atd ale to už je pryč a čakám měřím teplotu,dělám ovu testy a každý měsíc čekám na vytoužené// a někdy si říkám,že se vykašlu na emimino a nebudu na to myslet vůbec :cry: tak se tu mějte pěkně pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí