Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sýkorko, nesmutni, zase bude líp, uvidíš. Každý má někdy špatný období, ale sluníčko se na tebe zase usměje
. Mám tě ráda a přeji ti z celého srdce, abys byla zase snažilka a pak šťasná maminka tří dětí … a kdyby se to nepovedlo, tak máš dvě krásné zdravé děti a to je také veliký dar
![]()
Tulinka píše:
Sýkorko, nesmutni, zase bude líp, uvidíš. Každý má někdy špatný období, ale sluníčko se na tebe zase usměje![]()
![]()
. Mám tě ráda a přeji ti z celého srdce, abys byla zase snažilka a pak šťasná maminka tří dětí … a kdyby se to nepovedlo, tak máš dvě krásné zdravé děti a to je také veliký dar
![]()
Moc vám holky děkuju. Tulinko, taky doufám, že zase bude líp. Nechci teď na to třetí chvilku myslet a třeba to bude lepší
![]()
Zdravím holky
Sýkorko moc mě mrzí, čím procházíte. Věřím, že se to zase zlomí a bude dobře a i miminka se dočkáte.
Moc ti držím palečky. ![]()
http://www.womenzone.cz/ mám zapsané teploty myslíte,že to odpovídá ovu testu mě s moc nezdá?
Lojzičko mě to pošle jenom na úvodní stránku a grafy nevidím ![]()
Dneska jsem fakt úplně marná. Nic se mi nechce a skoro nic nedělám. A přesto se mi před chvilkou začala úplně děsně točit hlava. No už je líp, ale nejraději bych zalezla do postele a odpočívala
![]()
tezi píše:
Lojzičko mě to pošle jenom na úvodní stránku a grafy nevidím
Přesně tak, je to odkaz na hlavní stranu .....
Lojzička píše:
a takhttp://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…
Už to jde.
Odpovídat by to mohlo.
Je tam nízká teplota a vzestup. Uvidíš tak za den, dva
Lojzičko moc neporadím, ale mě ty teploty vždycky taky docela lítaly
Chce to měřit pravidelně několik měsíců, aby se dalo něco zjišťovat ![]()
Jo já myslela když je ovu že to tak 37 a více a ten ovu test byla ta druhá čárka hodně silná dnes už tak silná nebyla jak dlouho vám ukazovala sílu?
Lojzičko včera ovu klidně být mohla. On je před ovulací pokles a potom by měla teplota zase stoupnout ![]()
Lojzička píše:
Jo já myslela když je ovu že to tak 37 a více a ten ovu test byla ta druhá čárka hodně silná dnes už tak silná nebyla jak dlouho vám ukazovala sílu?
To nevím. Já měla jen dva. U prvního byla slabší u druhého hodně silná. další jsem pak už nedělala
no já měla jeden test velmi slabá čárka pak hned velmi silná a dnes trochu slabší tak jsem zvědavá jak to dopadne jinak jsem dnes 13DC což teda by znamenalo,že mám ovu 12-13?