Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5166
20.7.11 14:07

našla jsem nějaké info tady na emiminu…jinak se to jmenuje,ale na stejné bazy Clostilbegyt,i o tom vícečetném těhotenství tam píšou. Já jsem jak Alenka v říši divů,nikdy jsme nepotřebovala nic podobného… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 14:10

víš,ale hlavně že něco je co pomůže ikdyž kamarádka už zkoušejí 2 roky a nic a všechny testy mají v pořádku i muž spermie dokonce si tam z nich dělali srandu kolik má muž šikulů a nic,příroda rozhodne za nás ale někdy je jí potřeba pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.7.11 14:13

V to doufám,že pomůže…kamarádka má 3týdenní dvojčátka,kluka a holku…a taky se léčila ,,nějak,,Tak se jí musím poptat…tak půjdem té přírodě trošku naproti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.7.11 18:29
elluan píše:
tak půjdem té přírodě trošku naproti :-D

Přesně tak :palec: , tím nemůžeš nic pokazit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
20.7.11 19:07

Elluan super, že se něco děje. Nevím, jestli jsi brala HA a jak dlouho, ale to taky může mít vliv
Lojzičko tak Eliška si vezme Márinku na starost a je od nich klid. Někdy 5 minut, někdy i ty 2h :wink:
Odpoledne bylo super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 19:36

to u nás když se vezme starší mladšího tak lítají sprostá slova a také věci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
20.7.11 19:54

Lojzičko přece jenom máš mezi klukama hodně velký věkový rozdíl. Holky jsou od sebe 3,5 roku a občas jsou to šílené boje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 20:38

to jo 3,5 je docela dobrý rozdíl kluci jsou o 7 to je hodně a další na tom nebude o moc líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
20.7.11 20:49

Lojzičko mě občas přijde, že i ty 3,5 roku už je dost. Márinka je pořád ještě takové batole, i když už to není až tak moc. Ale Eliška je oproti ní už velká slečna. Těch 7 už mi přijde hodně. Pokud mimčo vyjde, tak to tak bude mezi Eli a nejmladším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.7.11 07:49

Dobré ráno holky :huban:
Počasí nic moc teda co? Doufám, že se do příštího víkendu umoudří :lol: a na Slapech bude fajn.
Já budu mít rozdíl mezi nejmladším a nejstarším skoro 9 let, ty blááááho, to není možný … Teď mezi klukem a holkou je přesně 3,5 a úžasně si spolu vyhrajou, když nechci, tak o nich třeba půl dne nevím :lol: . Samozřejmě, že jsou i boje, tak to prostě u sourozenců je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 09:20

Dobré ráno

My máme rozdíl 3 roky a měsíc.
Mohl být pak 5,5 a 2,5, tak uvidíme co bude.
Nechtěla jsem velký rozdíl mezi prvním a třetím :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
4052
21.7.11 09:36

Lokofo, ve finále je jedno, jak jsou sorozenci daleko od sebe, záleží na povaze. Já jsem s bráchou o 7 let a od mala jsme si hodně blízcí. Brácha se ségrou o rok a vztahy nic moc odjakživa …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 09:40
Tulinka píše:
Lokofo, ve finále je jedno, jak jsou sorozenci daleko od sebe, záleží na povaze. Já jsem s bráchou o 7 let a od mala jsme si hodně blízcí. Brácha se ségrou o rok a vztahy nic moc odjakživa …

No právě. Já se ségrou o 7 a je toí katastrofa. Vždycky byla a lepší už to ani nebude. Jsme od sebe daleko jak vztahově tak i na dálku kilometrů..

• Citovat
  • Upravit
4065
21.7.11 09:42

Lokofa, kočko, teď čtu, co se ti stalo :cry: :cry: Moc mě to mrzí!! Je to až neuvěřitelné, jak to Marianovi vyšlo, ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.7.11 09:47
MarinkaCu píše:
Lokofa, kočko, teď čtu, co se ti stalo :cry: :cry: Moc mě to mrzí!! Je to až neuvěřitelné, jak to Marianovi vyšlo, ach jo :-(

Vyšlo, do puntíku…příště už se radši na nic ptát nebudu.
Věřím ale, že když mu vyšlo tohle, vyjdou mu i ty pozitivní karty, které viděl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex