Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
našla jsem nějaké info tady na emiminu…jinak se to jmenuje,ale na stejné bazy Clostilbegyt,i o tom vícečetném těhotenství tam píšou. Já jsem jak Alenka v říši divů,nikdy jsme nepotřebovala nic podobného… ![]()
víš,ale hlavně že něco je co pomůže ikdyž kamarádka už zkoušejí 2 roky a nic a všechny testy mají v pořádku i muž spermie dokonce si tam z nich dělali srandu kolik má muž šikulů a nic,příroda rozhodne za nás ale někdy je jí potřeba pomoci
V to doufám,že pomůže…kamarádka má 3týdenní dvojčátka,kluka a holku…a taky se léčila ,,nějak,,Tak se jí musím poptat…tak půjdem té přírodě trošku naproti ![]()
elluan píše:
tak půjdem té přírodě trošku naproti
Přesně tak
, tím nemůžeš nic pokazit ![]()
Elluan super, že se něco děje. Nevím, jestli jsi brala HA a jak dlouho, ale to taky může mít vliv
Lojzičko tak Eliška si vezme Márinku na starost a je od nich klid. Někdy 5 minut, někdy i ty 2h ![]()
Odpoledne bylo super ![]()
to u nás když se vezme starší mladšího tak lítají sprostá slova a také věci
![]()
Lojzičko přece jenom máš mezi klukama hodně velký věkový rozdíl. Holky jsou od sebe 3,5 roku a občas jsou to šílené boje ![]()
to jo 3,5 je docela dobrý rozdíl kluci jsou o 7 to je hodně a další na tom nebude o moc líp
Lojzičko mě občas přijde, že i ty 3,5 roku už je dost. Márinka je pořád ještě takové batole, i když už to není až tak moc. Ale Eliška je oproti ní už velká slečna. Těch 7 už mi přijde hodně. Pokud mimčo vyjde, tak to tak bude mezi Eli a nejmladším ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Počasí nic moc teda co? Doufám, že se do příštího víkendu umoudří
a na Slapech bude fajn.
Já budu mít rozdíl mezi nejmladším a nejstarším skoro 9 let, ty blááááho, to není možný … Teď mezi klukem a holkou je přesně 3,5 a úžasně si spolu vyhrajou, když nechci, tak o nich třeba půl dne nevím
. Samozřejmě, že jsou i boje, tak to prostě u sourozenců je …
Dobré ráno
My máme rozdíl 3 roky a měsíc.
Mohl být pak 5,5 a 2,5, tak uvidíme co bude.
Nechtěla jsem velký rozdíl mezi prvním a třetím
![]()
Lokofo, ve finále je jedno, jak jsou sorozenci daleko od sebe, záleží na povaze. Já jsem s bráchou o 7 let a od mala jsme si hodně blízcí. Brácha se ségrou o rok a vztahy nic moc odjakživa …
Tulinka píše:
Lokofo, ve finále je jedno, jak jsou sorozenci daleko od sebe, záleží na povaze. Já jsem s bráchou o 7 let a od mala jsme si hodně blízcí. Brácha se ségrou o rok a vztahy nic moc odjakživa …
No právě. Já se ségrou o 7 a je toí katastrofa. Vždycky byla a lepší už to ani nebude. Jsme od sebe daleko jak vztahově tak i na dálku kilometrů..
Lokofa, kočko, teď čtu, co se ti stalo
Moc mě to mrzí!! Je to až neuvěřitelné, jak to Marianovi vyšlo, ach jo ![]()
MarinkaCu píše:
Lokofa, kočko, teď čtu, co se ti stalo![]()
Moc mě to mrzí!! Je to až neuvěřitelné, jak to Marianovi vyšlo, ach jo
Vyšlo, do puntíku…příště už se radši na nic ptát nebudu.
Věřím ale, že když mu vyšlo tohle, vyjdou mu i ty pozitivní karty, které viděl.