Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,jsem tady úplný nováček,ale taky se snažíme o třetí dítko,bohužel jsme pořád u snažení…
Tak doufám,že se ,,dílo,,vydaří..
Lokofo, ach jo, to mě moc mrzí, drž se holka. Ve všem tom neštěstí je opravdu štěstí, že levý vejcovod máš v pořádku ![]()
eluan zdravím tě tady jsou téměř samé snažilky až na pár vyjímek,kterým to moc přejeme ![]()
Jak dlouho se snažíte a jak staré máš dítka?
děkuji za přivítání, máme dvě cácorky 10 a 8 let, snažíme se od listopadu loňského roku,ale nedaří se.
Lokofo teda když přemýšlím zpětně karty nelhaly až mi běhá mráz po zádech-jak jsi psala že říkal že třetí by bylo pro tebe letos nebezpečné fíha ![]()
elluan píše:
ahoj holky,jsem tady úplný nováček,ale taky se snažíme o třetí dítko,bohužel jsme pořád u snažení…Tak doufám,že se ,,dílo,,vydaří..
Ahoj, vítám tě … neboj se, u snažení začínají všichni, určitě se brzy zadaří ![]()
Lojzička píše:
Lokofo teda když přemýšlím zpětně karty nelhaly až mi běhá mráz po zádech-jak jsi psala že říkal že třetí by bylo pro tebe letos nebezpečné fíha
No jo, vidíš, to mi nedošlo … pravda ![]()
no to mě moc nepotěšilo,protože mě jedna kartářka řekla proč tak moc stojím o třetí a byla tajemná.......
zobu kyselinu listovou…ale mám rozhozený cyklus,a né a né se srovnat… ![]()
elluan nezkusilas gynex nabo sarapis? ja s tim mam dobre zkusenosti…
eluan zkus si načíst o kontryhelu je to zajímavá bylinka a pije se právě na to a jak máš cyklus já měla teŤ 36 DNŮ NECHTĚL PŘIJÍT
ale už končím a budu pokračovat ve snažení.
to jsem neslyšela, u prvních dětí to šlo ,,samo,, nečekaně..a tak jsme nepřemýšlela nad tím,že ted to bude problém..kouknu na web..díky za tip..