Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, přeju všem pěkné ráno!
MS zatím nedorazila, ale jak se tak znám, jsem úplně v klidu, protože za hodinu to může být jinak
.
Tuli - ať u doktorky dopadnete dobře a malá je v pohodě. Hlavně že je i Tobě alespoň o trošku líp
.
Dami - Přeju brzký termín ultrazvuku a hlavně samé dobré zprávy
.
Lokofo - dlouho jsi tu nebyla, myslím na Tebe a doufám že jsi v pohodě
.
Tak jsme zpět. Paní doktorka si myslí, že špatně je něco v bříšku, tak malé udělala výtět, bude až v pondělí, do té doby dietní jídlo. Mandle jsou zvětšené, ale ne potažené, takže angína to není, prý to všechno asi bude opravdu od toho bříška. Jsem zvědavá, co se z toho vyklube
.
Sýkorko, tak zatím je pořád naděje, to je fajn. Myslíš, že bys nepoznala, že ms se blíží??
Lokofo, ty nás teda napínáš … mimi doufám pořádně roste ![]()
Damio, tak kdy ti dal termín na utz? Já jdu v pondělí, ale teda nevím, co se mnou bude dělat, je to klasicky prohlídka po 4 týdnech. Ovšem srdíčko jsem ještě neviděla, tak doufám, že uvidím, že nebudu čekat až do toho 12 tt ![]()
Tulinko tak moc jste se toho nedověděli A doktor se určitě bude dívat, jestli je srdíčko ![]()
Ahoj snazilky i tehule!
Sykorko, tak snad uz MS nedorazi!!
Tuli- to je dobre, ze ti je uz lip:-)
My se mame dobre, maleho jsem pred hodinou odvezla na dopoledne do miniskolky,libi se mu tam,tak mam jen malou, akorat manzel je jakysi nemocny,vzal si dneska volno, snad to vylezi…
tezi píše:
Tulinko tak moc jste se toho nedověděli A doktor se určitě bude dívat, jestli je srdíčko
To né, pravda, holt musíme vydržet do pondělka. Samozřejmě, že kdyby se to zhoršilo, tak hned přijít, jinak se uvidí podle výtěru. Doufám, že do soboty příští už budeme ok, aby jsme si mohly užít Slapy … těším se víc jak ty děti ![]()
Ahoj
Omlouvám se, že jsem dlouho nebyla.
V nedeli mě švagr odvezl do nemocnice s hrozným bolením břicha, podezření na mimoděložní těhotenství, které se do hodiny potvrdilo strašným zhoršením a okamžitě na sál.
tezi ona to myslela spíš v tom směru,že dokud jsou dětičky malé je dobře čím větší děti tím větší problémy já to možná špatně podala .
Lokofo tak to je mi moc líto, že to dopadlo tak špatně ![]()
Tuli do příští soboty určitě už budete v pořádku.
No jsem docela naštvaná, protože už v pondělí jsem po manželovi chtěla, aby se domluvil s mamkou, kdy si vezmě holky a do teď ji nezavolal
No ono je to naštvání i na tchýni. Když potřebovala ona, to jsme ji byli dost dobří a teď si na děti ani nevzpomene
Prostě pořád výmluvy proč k nám nemůže a proč to nejde. Dřív v pátek zavolala, jestli může přijet na víkedn a těď odvolává každou návštěvu ![]()
Lokofo mimoděložní je moje noční můra,proč na to nikdo nepřišel ped tím než jsi dostala bolesti?
tezi mě moje mamka říká vše možné výmluvy a víš jak to mrzí(je to maminka) a má třeba výmluvu pes nemůže být doma sám a ví že neřeknu vem ji sebou protože kluci jsou alergici atd. bych mohla pokračovat do nekonečna.
Lojzička píše:
Lokofo mimoděložní je moje noční můra,proč na to nikdo nepřišel ped tím než jsi dostala bolesti?
No protože to většinou poznat enjde. Jen podle utz a dr mi ukazovala msito,kde asi bude mimi. Jenže dr mi dneska rikal, ze nekdy se stává, že bývá falešný váček..
No jediné, co me drží nad vodou je, žese usídlilo ve zbytku pravého vejcovodu, a levý i kontrolovali (jako první, mysleli si, že to bude v levém)a ten je v pořádku.
Lojzičko jo už to chápu nějak jsem se nemohla zorientovat
Jo to je pravda.
Lokofo tak aspoň nějaké štěstí
Přeju, aby ses dala brzo do pořádku a mohli jste se brzo začít znovu snažit
Lojzičko věřím, že od mamky to mrzí víc.
K nám moji rodiče jezdí minimálně, protože oba pracují. Tchýně jezdila docela pravidelně, ale teď. Nejhorší je, že řekla manželovi, že nepřijede vlakem, když má auto
Problém je, že neřídí a je úplně závislá na příteli, který teď má problémy s koleny