Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
15.7.11 19:50

Halllooooo. Sykorko už máš ty papíry? Celou dobu jsem na tebe myslela

• Citovat
  • Upravit
457
16.7.11 07:51
lokofa píše:

Ahojky Lokofo!
Děkuju, že jsi na mě myslela. Papíry mám a opsala jsem ten závěr sem do diskuse, tak koukni na str. 71. Podle toho to vypadá, že k podvazu nedošlo, ale moc mě mrzí, že jsem se to po té době musela dozvědět takto a nevysvětlila mně to celé doktorka :cert: . Po pravdě dost jsem naštvaná, že se mě na to tenkrát (v tolik nevhodnou dobu) vůbec zeptala :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.7.11 07:54
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Ahojky Lokofo!
Děkuju, že jsi na mě myslela. Papíry mám a opsala jsem ten závěr sem do diskuse, tak koukni na str. 71. Podle toho to vypadá, že k podvazu nedošlo, ale moc mě mrzí, že jsem se to po té době musela dozvědět takto a nevysvětlila mně to celé doktorka :cert: . Po pravdě dost jsem naštvaná, že se mě na to tenkrát (v tolik nevhodnou dobu) vůbec zeptala :-( .

Já jsem totiž nedočítala, po pěti dnech nemám šanci.
Díky za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
457
16.7.11 08:19

Jasně, v pohodě. A jak je Tobě? Něco nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.7.11 08:53
Sýkorka2 píše:
Jasně, v pohodě. A jak je Tobě? Něco nového u vás?

Ne nového nic. Vrátili jsme se z pidi dovči, tak jsem nebyla.

• Citovat
  • Upravit
58838
16.7.11 09:10

Lokofo a jak bylo na dovolené :wink:
Zjišťuju, že manžel je na snažení natěšený snad víc jak já :think: :lol:
Dneska si ještě poslední den užívám jenom miminko a od zítřka bude barák opět plný dětí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.7.11 09:42
tezi píše:
Lokofo a jak bylo na dovolené :wink:
Zjišťuju, že manžel je na snažení natěšený snad víc jak já :think: :lol:
Dneska si ještě poslední den užívám jenom miminko a od zítřka bude barák opět plný dětí :dance:

Mno dovolená. Byli jsme jen u mých rodičů. Ale bylo dobře.

• Citovat
  • Upravit
58838
16.7.11 10:05

U rodičů bývá většinou fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.7.11 10:34
tezi píše:
U rodičů bývá většinou fajn :wink:

Kdyby tam nebylo tolik lidíí, dětí, křiku a humbuku.
Se ted doma pomalu dostávám do svých zažitých kolejí

• Citovat
  • Upravit
58838
16.7.11 11:34

Když jsem s dětma u našich, tak je nás tam víc jenom o 1 dospělého než jsem zvyklí :wink: Akorát je rozdíl ve velikosti bytu. U nás barák 5+1 cca 150m a u našich 3+1 max 70m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
16.7.11 15:54

ahoj holky!tak ktěm porodum ja mám za sebou tři císaře prvni dva v celkove a posledni ve spinalni a ten posledni byl asi nej i když ze špatným koncem ale za 2hod jsem se citila fit.A co k práci naších drahých poluviček myslym že je to asi všude stejne navyc zrušily to porodné ale na rozlezd to taky nebylo špetné.Sýkorko jestli se mužu zeptat odkat´ pochazíš.Ja taky po 18 letech mněnila lékaře zatim jsem spokojena tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
4052
16.7.11 15:56

Ahoj holky,
já jsem totálně vyždímaná. Včera malá měla teplotu, bolesti v krčku, dneska průjem, pořád jen běhám vynášet nočník (na vc nestíhá dobíhat) a sprchovat :nevim: . To jsem si libovala, že je mi dnes dobře a už to zase začíná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.11 17:13

Tulinko to je práce,že?a mužíka máš doma?Já mm manžílka každý,ale každý den na stavbě,dnes odpoledne se mi rozjela MS a jsem teda vyřízená pro mne vždy první 2 dny hrůza tak jsak se cítím točí se mi hlava záda bolí podbřišek no děs,ale už to budu mít za sebou a budeme se dál snažit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.7.11 17:26

Lojzičko, manžel je venku v bazénu s klukem :palec: , doufám, že nic nezkřinu, ale zdá se to lepší … už hodinku NIC :dance:

Taky jsem vždy první dva dny MS naříkala a těšila se na těhu :lol: , to jsem netušila jak mi bude :lol: . Takže brzy zase vzhůru do snažení :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.11 17:28

díky za podporu a držte se dnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie