Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
15.7.11 15:08

Damio díky
Sýkorko po dětech jsem vždycky schovávala, protože jsem počítali se 4. Akorát na každé se koupilo něco nového a je toho strašně moc a další by to ani všechno neunosilo :mrgreen: A teď potřebuju uvolnit pokoj, tak oblečení půjde z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.11 15:10

fíha 8-o to já mám vše a s třetím jsem moc neuvažovala,ale tchýně měla po manželovy vše schované a staršně moc se to hodí když přijdeme na návštěvua hezké retro věcičky a plenky se ještě uživily a já to tak plánuji též :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
15.7.11 15:11

Mně u prvního porodu od císaře dělila půl hodina, pan primář už byl na cestě :nevim: . Při druhém pár minut, protože malá měla špatné ozvy … do třetice doufám si užiju porod se vším všudy, tj. spěch do porodnice :lol: a odhodit tam jen ten nejnutnější čas. Oba byly vyvolávaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
15.7.11 15:11

já teda počítala jen se dvěma, ale stejně jsem vše schovávala a když tak půjčila kámošce, až pak to začnu asi likvidovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.7.11 15:14
damia píše:
Sýkorka2 píše:
damia píše:
tak jsem tu zahltila dvě stránky :mrgreen: odpočinula si a jdu zase něco dělat a zítra zase mrknu :mavam:
Ahoj Dami!
To je super, že už jste v novým. Musím uznat, že Ti to časově geniálně vyšlo. Jste přestěhovaní, třeťátko na cestě, prostě super :palec: . Toho Dr. Ti docela závidím, já takové štěstí na doktory vážně nemám :nevim: . Ach jo :think: !
Dami, pěkně se zabydlete a hlavně se šetři :hug: .
ahojky, vypadá to jako idylka co? Jen doufám, že bude vše ok, však víš, dokud se to nenarodí a nevidíš, tak je strachu pořád dost. A neboj, třeba najdeš super doktora, už jsi někoho našla nebo stále ne? Psala jsi tuším, že to máš s hledáním novýcho dr těžší :think:

Ahojky Dami!
Je to těžký najít nějakýho Dr. Navíc teď je doma taková napjatější atmosféra, tak na to ani nemám myšlenky :nevim: . U manžela v zaměstnání není práce, tak dobírá dovolenou a co bude příští měsíc je záhadou. Plánovala jsem, že ještě v září někam na pár dní vyjedeme a když nebude mít dovču, tak to stejně neklapne. Až se to alespoň trochu zklidní, tak se zkusím objednat k jinému Dr. Zatím zjišťuju, kam by se dalo jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
15.7.11 15:14
damia píše:
já teda počítala jen se dvěma, ale stejně jsem vše schovávala a když tak půjčila kámošce, až pak to začnu asi likvidovat

Já jsem ty úplně nejmenší věcičky darovala do porodnice a oblečky do třech let jsem posílala do kojeneckého ústavu. Ty větší už jsou unošené … nechávám akorát kombinézy, zimní bundy a tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
15.7.11 15:16

Tulinka

já měla první porod vyvolávaný, trval 14 hodin a malýmu na svět pomáhalo asi 10 lidí, snad asi všichni, co byli ve službě, protože byl moc velký a nešel ven. Museli ho pak i rozdýchat, ale jinak vše ok. S druhým jsem přijela do porodky po odtečení plodovky bez kontrakcí, když začali, tak do 3 hodin byl na světě :mrgreen: To byla paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
15.7.11 15:17

Sýkorko :huban: , neboj, ono se to zase uklidní. U nás je to s prací také pořád tak nějak jo i ne … dřív jsem se s tím hodně stresovala, ale teď si říkám, že dokud je chlap zdravej a nemá ruce dozadu, tak si práci vždy najde :palec: V naší firmě taková situace trvá už přes dva roky … a to jsme tam oba dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
15.7.11 15:18

Sýkorka2

jéje, tak to je mi moc líto, snad se to zlepší a práce bude. A jen hledej, určitě najdeš někoho bezvadnýho, moc ti to přeji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
15.7.11 15:19
damia píše:
já měla první porod vyvolávaný, trval 14 hodin a malýmu na svět pomáhalo asi 10 lidí, snad asi všichni, co byli ve službě, protože byl moc velký a nešel ven. Museli ho pak i rozdýchat, ale jinak vše ok. S druhým jsem přijela do porodky po odtečení plodovky bez kontrakcí, když začali, tak do 3 hodin byl na světě :mrgreen: To byla paráda :palec:

Damio, tak do třetice to bude úplně luxus :palec: :-D . Já měla u syna kontrakce 20 hodin, z toho 11 hodin po minutě, fakt jsem myslela, že to nedám … podruhé už to šlo, ve 12 mi píchli vodu a v 19,30 byla dcera venku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.7.11 15:22
Tulinka píše:
Sýkorko :huban: , neboj, ono se to zase uklidní. U nás je to s prací také pořád tak nějak jo i ne … dřív jsem se s tím hodně stresovala, ale teď si říkám, že dokud je chlap zdravej a nemá ruce dozadu, tak si práci vždy najde :palec: V naší firmě taková situace trvá už přes dva roky … a to jsme tam oba dva :nevim:

Já vím Tuli, situace není právě růžová asi všude. Ale manža je z toho nějaký rozhozený. Ani si do budoucna nemůžeme moc plánovat, protože nevíme jestli nebude bez práce. Kamarád ho chtěl zaměstnat, ale zatím řeší jestli bude mít na dalšího zaměstnance penízky. No, nějak to dopadne :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.7.11 15:24
damia píše:
jéje, tak to je mi moc líto, snad se to zlepší a práce bude. A jen hledej, určitě najdeš někoho bezvadnýho, moc ti to přeji :wink:

Dami, moc děkuju :hug: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.11 15:25

a co je za obor manžel?U nás je to velmi podobné,ale co by kdby nesmí člověk přemýšlet,protože vždy nějaká práce bude se musí člověk přizpůsobyt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.7.11 15:27
Lojzička píše:
a co je za obor manžel?U nás je to velmi podobné,ale co by kdby nesmí člověk přemýšlet,protože vždy nějaká práce bude se musí člověk přizpůsobyt :think:

Je řidič náklaďáku ve stavební firmě. Ono není těžké sehnat práci na kamionu, ale skoro vůbec bychom ho neviděli a na to nemáme povahu ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
15.7.11 15:49

Sýkorko snad se situace brzo zlepší :wink:
No tak jediný porod co jsem zažila tak u Márinky a to byla rychlovka. Od chvíle co jsem si uvědomila, že rodím do narození Márinky uplynuly asi 2,5 - 3h :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí