Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
14.7.11 16:13
bluelucia píše:
Ahoj holky, co je nového??omlouvám se, ale nestačila jsem přečíst vaše novinky.U mě je to tak, že jsem se po druhé 7.7. vdala.byla jsem v tom sanusu, tak čekám, zda ted dorazí MS a jsem objednaná na hysteroskopii, pak do poradny na imunolgii a hematologii a pak se uvidí.Inseminace prý v žádném případě, ted nám Dr doporučil, abych do výsledků vyšetření neotěhotněla, že prý by to mohlo dopadnout stejně-potratem,tak musíme čekat a pak na umělý oplodnění.

moc ti blahopřeji a přeji krásná léta s manželem a hodně štěstí a lásky :-D A ať jsi brzy těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.7.11 16:13

přesně tak je to o tpělivosti vzteká se juen mladší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:14
MarinkaCu píše:
Sýkorko, tak to jsou super zprávičky, miminko určitě ještě bude :kytka: :kytka:

Lucce taky gratuluju ke svatbičce :srdce:

Mně to nedá a stejně na vás nakukuju, i když se teď nesnažíme :-)

jenom nakukuj a piš:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:17
muffi píše:
Dobré ráno, moje MS má dnes 14 dní zpoždění, no test včera negativní, zítra jdu na gyndu, tak uvidím.
V tomto horku se mi nechce vůbec nic dělat a to je teprve 8:-)

doufám, že jsi u doktora dopadla dobře. Třeba jsi měla později ovu a najdeš za pár dní // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:21
tezi píše:
Tuli tak to je fajn :wink: A děkuju
Muffi tak to už máš velké kluky :wink:
Jsem si teď povidala s mamkou. Byla sama doma, holky šli s dědou na hřiště. Tak si potřebovala trošku postěžovat na Elišku, jak je strašně svéhlavá, občas drzá, kvůli ničemu se uráží, odmlouvá. No takové ty její běžné náladičky :wink: A moc chválila Márinku, že je hodná, poslušná akorát teda občas utíká :nevim:

Tak nevím, ale máme úplně stejný děti :-D Jsou věkově skoro stejně a fakt jak to čtu, tak jako kdyby jsi psala o těch mých rošťácích. Ten starší je paličák umíněný a má taky ty svý náladičky. Ten mladší je hodnej, jen teda neutíká, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:24
Tulinka píše:
Jinak včera večer se mi „vrátili“ :poblion: velké nevolnosti, dnes už jsem 3× :poblion: a přemýšlím, jak asi půjdu do práce :roll:

ať ti nevolnosti brzy přejdou :wink: Mě není nic, tak naivně doufám, že to bude tak pořád :mrgreen:
A můj mudr mi na preventivce v březnu řekl, jen ať se množíme, že dětí není nikdy dost :mrgreen: Je humornej, ale pozitivně a proto se k němu i těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:28
Lojzička píše:
přesně tak je to o tpělivosti vzteká se juen mladší :cert:

tak přeji pevný nervy, ono ho to časem přejde. Moc jsem ti nepomohla, ale aspoň víš, že v tom nejsi sama. Já kolikrát taky už tu trpělivost nemám kde brát, ale přeci jen jsou to naše zlatíčka, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:29

tak jsem tu zahltila dvě stránky :mrgreen: odpočinula si a jdu zase něco dělat a zítra zase mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.7.11 16:41
damia píše:
tak jsem tu zahltila dvě stránky :mrgreen: odpočinula si a jdu zase něco dělat a zítra zase mrknu :mavam:

Ahoj Dami!
To je super, že už jste v novým. Musím uznat, že Ti to časově geniálně vyšlo. Jste přestěhovaní, třeťátko na cestě, prostě super :palec: . Toho Dr. Ti docela závidím, já takové štěstí na doktory vážně nemám :nevim: . Ach jo :think: !
Dami, pěkně se zabydlete a hlavně se šetři :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.7.11 16:44
Tulinka píše:
Jinak včera večer se mi „vrátili“ :poblion: velké nevolnosti, dnes už jsem 3× :poblion: a přemýšlím, jak asi půjdu do práce :roll:

Tuli, to je teda nepříjemné, ale snad to zvládneš. V práci to musí být fuška, když Ti není dobře. Šetři se :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.7.11 16:48
Lojzička píše:
přesně tak je to o tpělivosti vzteká se juen mladší :cert:

Lojzičko, mám to taky tak. Jen s tím rozdílem, že ten mladší je klidnější, ale starší se začal vztekat a bezdůvodně urážet a mladší to začal dělat po něm. Takže občas to chce hoooodně velkou trpělivost :roll: . Pořád doufám, že je to přejde :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
14.7.11 17:29

Sýkorko to já u Elišky doufám už téměř 6 let, že ji to vztekání přejde. A vždycky se to jenom na nějakou dobu uklidní, aby to začalo na novo :zed: Ale teď už začíná být taková trošku rozumnější a občas se s ní dá domluvit
Damio jen odpočívej a zahlcuj, aspoň je potom co číst :wink: A buď ráda, že je ti dobře :wink: A jsem ráda, že to má někdo podobně, že to není jenom u nás.
No my jsme se včera taky nasmáli. Jak doktor vyndal tělísko, tak sestřička povída: Teď pan doktor už jenom odendá přístroj a budete moc dolů. Pan doktor odendal přístroj a já mu povídám, že takhle dolů asi ne. On jaksi zapomněl vyndat zrcadla :roll: :lol: :lol: :lol: Tak jsem se tam všichni nasmáli, že to by se mi asi moc příjemně nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.7.11 18:30
tezi píše:
Sýkorko to já u Elišky doufám už téměř 6 let, že ji to vztekání přejde. A vždycky se to jenom na nějakou dobu uklidní, aby to začalo na novo :zed: Ale teď už začíná být taková trošku rozumnější a občas se s ní dá domluvit
Damio jen odpočívej a zahlcuj, aspoň je potom co číst :wink: A buď ráda, že je ti dobře :wink: A jsem ráda, že to má někdo podobně, že to není jenom u nás.
No my jsme se včera taky nasmáli. Jak doktor vyndal tělísko, tak sestřička povída: Teď pan doktor už jenom odendá přístroj a budete moc dolů. Pan doktor odendal přístroj a já mu povídám, že takhle dolů asi ne. On jaksi zapomněl vyndat zrcadla :roll: :lol: :lol: :lol: Tak jsem se tam všichni nasmáli, že to by se mi asi moc příjemně nešlo

Tezi, taky máme období jakéhosi klidu a pak to začne na novo, ale s Lukym už se dá sem tam taky domluvit. Horší je, že Marťa všechny ty „vzteklosti“ chytá od něho a protože je mladší, hůř se to vysvětluje :roll: .
Dost jsem se zasmála, když jsem si představila, že tam Tvůj Dr. nechal ta zrcadla. Ale hlavní je, že to tělísko je bez problémů venku a můžete se začít snažit :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
15.7.11 10:02

Sýkorko jsem ráda, že jsem tě rozesmála. Já jsem odtama odcházela taky vysmátá :mrgreen:
No postupně sháním informace jak by to u mě bylo s porodem a už začínám mít víc a víc jasno, protože mi většina gynekologů potvrzuje to co jsem si myslela :wink: On mi to ne přímo řekl dr. Koucký, když jsem čekala Vojtíška, že normálním porodem Márinky se jakoby ten první císař smazal. A teď mi to potvrdil i gynekolog od kamarádky i teta (gynekoložka) od sousedky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
15.7.11 10:13

Super zprávy :palec:
a jaký je porod císařem nevím neznám,ale musí být člověk bolavý asi hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí