Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bluelucia píše:
Ahoj holky, co je nového??omlouvám se, ale nestačila jsem přečíst vaše novinky.U mě je to tak, že jsem se po druhé 7.7. vdala.byla jsem v tom sanusu, tak čekám, zda ted dorazí MS a jsem objednaná na hysteroskopii, pak do poradny na imunolgii a hematologii a pak se uvidí.Inseminace prý v žádném případě, ted nám Dr doporučil, abych do výsledků vyšetření neotěhotněla, že prý by to mohlo dopadnout stejně-potratem,tak musíme čekat a pak na umělý oplodnění.
moc ti blahopřeji a přeji krásná léta s manželem a hodně štěstí a lásky
A ať jsi brzy těhu ![]()
MarinkaCu píše:
Sýkorko, tak to jsou super zprávičky, miminko určitě ještě bude![]()
![]()
Lucce taky gratuluju ke svatbičce
Mně to nedá a stejně na vás nakukuju, i když se teď nesnažíme
jenom nakukuj a piš:-D
muffi píše:
Dobré ráno, moje MS má dnes 14 dní zpoždění, no test včera negativní, zítra jdu na gyndu, tak uvidím.
V tomto horku se mi nechce vůbec nic dělat a to je teprve 8:-)
doufám, že jsi u doktora dopadla dobře. Třeba jsi měla později ovu a najdeš za pár dní // ![]()
tezi píše:
Tuli tak to je fajnA děkuju
Muffi tak to už máš velké kluky
Jsem si teď povidala s mamkou. Byla sama doma, holky šli s dědou na hřiště. Tak si potřebovala trošku postěžovat na Elišku, jak je strašně svéhlavá, občas drzá, kvůli ničemu se uráží, odmlouvá. No takové ty její běžné náladičkyA moc chválila Márinku, že je hodná, poslušná akorát teda občas utíká
Tak nevím, ale máme úplně stejný děti
Jsou věkově skoro stejně a fakt jak to čtu, tak jako kdyby jsi psala o těch mých rošťácích. Ten starší je paličák umíněný a má taky ty svý náladičky. Ten mladší je hodnej, jen teda neutíká, naštěstí.
Tulinka píše:
Jinak včera večer se mi „vrátili“velké nevolnosti, dnes už jsem 3×
a přemýšlím, jak asi půjdu do práce
ať ti nevolnosti brzy přejdou
Mě není nic, tak naivně doufám, že to bude tak pořád ![]()
A můj mudr mi na preventivce v březnu řekl, jen ať se množíme, že dětí není nikdy dost
Je humornej, ale pozitivně a proto se k němu i těším
Lojzička píše:
přesně tak je to o tpělivosti vzteká se juen mladší
tak přeji pevný nervy, ono ho to časem přejde. Moc jsem ti nepomohla, ale aspoň víš, že v tom nejsi sama. Já kolikrát taky už tu trpělivost nemám kde brát, ale přeci jen jsou to naše zlatíčka, co? ![]()
tak jsem tu zahltila dvě stránky
odpočinula si a jdu zase něco dělat a zítra zase mrknu ![]()
damia píše:
tak jsem tu zahltila dvě stránkyodpočinula si a jdu zase něco dělat a zítra zase mrknu
Ahoj Dami!
To je super, že už jste v novým. Musím uznat, že Ti to časově geniálně vyšlo. Jste přestěhovaní, třeťátko na cestě, prostě super
. Toho Dr. Ti docela závidím, já takové štěstí na doktory vážně nemám
. Ach jo
!
Dami, pěkně se zabydlete a hlavně se šetři
.
Tulinka píše:
Jinak včera večer se mi „vrátili“velké nevolnosti, dnes už jsem 3×
a přemýšlím, jak asi půjdu do práce
Tuli, to je teda nepříjemné, ale snad to zvládneš. V práci to musí být fuška, když Ti není dobře. Šetři se
.
Lojzička píše:
přesně tak je to o tpělivosti vzteká se juen mladší
Lojzičko, mám to taky tak. Jen s tím rozdílem, že ten mladší je klidnější, ale starší se začal vztekat a bezdůvodně urážet a mladší to začal dělat po něm. Takže občas to chce hoooodně velkou trpělivost
. Pořád doufám, že je to přejde
.
Sýkorko to já u Elišky doufám už téměř 6 let, že ji to vztekání přejde. A vždycky se to jenom na nějakou dobu uklidní, aby to začalo na novo
Ale teď už začíná být taková trošku rozumnější a občas se s ní dá domluvit
Damio jen odpočívej a zahlcuj, aspoň je potom co číst
A buď ráda, že je ti dobře
A jsem ráda, že to má někdo podobně, že to není jenom u nás.
No my jsme se včera taky nasmáli. Jak doktor vyndal tělísko, tak sestřička povída: Teď pan doktor už jenom odendá přístroj a budete moc dolů. Pan doktor odendal přístroj a já mu povídám, že takhle dolů asi ne. On jaksi zapomněl vyndat zrcadla
Tak jsem se tam všichni nasmáli, že to by se mi asi moc příjemně nešlo
tezi píše:
Sýkorko to já u Elišky doufám už téměř 6 let, že ji to vztekání přejde. A vždycky se to jenom na nějakou dobu uklidní, aby to začalo na novoAle teď už začíná být taková trošku rozumnější a občas se s ní dá domluvit
Damio jen odpočívej a zahlcuj, aspoň je potom co čístA buď ráda, že je ti dobře
A jsem ráda, že to má někdo podobně, že to není jenom u nás.
No my jsme se včera taky nasmáli. Jak doktor vyndal tělísko, tak sestřička povída: Teď pan doktor už jenom odendá přístroj a budete moc dolů. Pan doktor odendal přístroj a já mu povídám, že takhle dolů asi ne. On jaksi zapomněl vyndat zrcadla![]()
![]()
![]()
Tak jsem se tam všichni nasmáli, že to by se mi asi moc příjemně nešlo
Tezi, taky máme období jakéhosi klidu a pak to začne na novo, ale s Lukym už se dá sem tam taky domluvit. Horší je, že Marťa všechny ty „vzteklosti“ chytá od něho a protože je mladší, hůř se to vysvětluje
.
Dost jsem se zasmála, když jsem si představila, že tam Tvůj Dr. nechal ta zrcadla. Ale hlavní je, že to tělísko je bez problémů venku a můžete se začít snažit
.
Sýkorko jsem ráda, že jsem tě rozesmála. Já jsem odtama odcházela taky vysmátá ![]()
No postupně sháním informace jak by to u mě bylo s porodem a už začínám mít víc a víc jasno, protože mi většina gynekologů potvrzuje to co jsem si myslela
On mi to ne přímo řekl dr. Koucký, když jsem čekala Vojtíška, že normálním porodem Márinky se jakoby ten první císař smazal. A teď mi to potvrdil i gynekolog od kamarádky i teta (gynekoložka) od sousedky
![]()
Super zprávy ![]()
a jaký je porod císařem nevím neznám,ale musí být člověk bolavý asi hodně?