Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rok a půl jo hodně, můj dr říká rok, ale na některých diskuzích psali holky, že by aspoň vyšetření měla proběhnout, aby snažení mohlo vyjít ![]()
tak třeba to vyšlo, držím palečky
Mě bolelo břicho jako na ms, tak jsem taky nedoufala
Holky díky, však jsem taky moc spokojená a žlutá se mi líbí pořád ![]()
No ani nevím jak dlouhý bych teď měla mít cyklus. Před Márinkou jsem ho bez prášku měla 35 dní a MS chodila v rozmezí asi hodiny
přibližně půl roku. A většinou jsem testovala v den vynechání nebo 1-2 dny před a vždyckyk už test ukázal. Ale většinou už jsem sama cítila, že něco je jinak, i když mi nebylo špatně apod. ![]()
Příspěvek upraven 18.07.11 v 17:12
Mě taky dr. říkal rok. Ale teď jenom vytáhnul tělísko a nic mi neříkal ![]()
asi si myslel, že to půjde zase tak rychle jako předtím ![]()
Asi to tak bude ![]()
Damio a jak se cítíš ty?
Příspěvek upraven 18.07.11 v 17:12
No je pravda, že když jsme se snažili o první dceru, tak jsem měla přijít po půlroce, kdyby nic. Potom jsem měla nějaké problémy s vynechanou MS. Tak pokud by se opakovalo, tak by mi nechal udělat hormonální profil. No opakovalo se to, akorát důvod byla právě první dcera. Jinak žádné problémy jsem nikdy neměla, tak to u nás asi neřeší ![]()
No ten můj je v pohodě a jsem spokojená.
Příspěvek upraven 18.07.11 v 17:10
já se cítím, jako kdyby nic
jen občas mě bolí prsa, ale moc ne. Tak snad to tak bude i dál ![]()
Všechny prťata zdrhli na zahradu a hrajou si s míčem, tak je půjdu zkontrolovat a dál uklízet ![]()
No můj gynekolog je arab a je opravdu zvláštní,ale když už je žena těhotná tak ji věnuje plnou péči v tom nejlepším a to je pro mne velké plus,rok a půl je hodně poslední syn hned první měsíc tak uvidím tento další věřím,že to vyjde
Ahoj holky
, zdravím letem světem … pro změnu mi je hrozně zle, opět jsem druhý den doma a jsem už poměrně vyřízená … kdy tohle zkončí? ![]()
Tulinka píše:
Ahoj holky, zdravím letem světem … pro změnu mi je hrozně zle, opět jsem druhý den doma a jsem už poměrně vyřízená … kdy tohle zkončí?
Ahojky holky!
Tuli, myslela jsem na Tebe, jak to zvládáš. Drž se
!