Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzanko, taky tě tu vítám a přeju ti, ať je brzo líp na duši i na srdíčku
![]()
ahoj holky
Zuzka - vítám tě a přeji ti, aby bolest byla brzy pryč a byla jsi brzy těhulka ![]()
tulinka - neboj, čárka krásně sílí, určitě bude vše ok, moc držím palečky ![]()
asad - bohužel ti moc neporadím, zkus mudra, ať ti udělá vyšetření, třeba to ale vůbec nemusí být gynekologický problém, drž se ![]()
tuli, neboj, bude to dobre- uz jsem cetla a slysela od kamaradek x takovych story, jak dr. nic nevidel a tehu pak bylo v poho, myslim, ze ty zacatky jsou proste nejiste, proto ja chodim k dr az tak v osmem tydnu (teda poprve jsem byla tak nejak, podruhe az v 11., mela narvano…)
zdravim zuzku- vitej! je to moc smutne, ale urcite se brzy znovu zadari!!
sykorko- to je super, aspon neco, hrozne moc na tebe myslim, aby to dobre dopadlo, kdy to budes mit?
tý jo, to jsi byla hodně pozdě, to jsi nestihla ani ty povinné odběry ne?
pazitka píše:
zdravim zuzku- vitej! je to moc smutne, ale urcite se brzy znovu zadari!!
sykorko- to je super, aspon neco, hrozne moc na tebe myslim, aby to dobre dopadlo, kdy to budes mit?
Ahoj pazitko
!
Moc děkuju, že na mě myslíš!
Mají tam psáno, že do 30 dnů, ale to víš, nejdřív budu muset zaplatit fakturu za vyhledání chorobopisu a za okopírování těch několika papírů. Ta částka mě docela překvapila
. No, co nadělám. Pro klid duše bych byla ochotná už udělat cokoliv. ![]()
hlavně, aby jsi tam našla tu hlavní pozitivní zprávu, moc ti to přeji ![]()
damia píše:
hlavně, aby jsi tam našla tu hlavní pozitivní zprávu, moc ti to přeji
Díky, trošičku se bojím, abych tam vůbec něco našla.
Uvidíme, potom vám dát určitě vědět! ![]()
hlavně by jsi to tam neměla najít! Věřím, že ti ten zákrok neudělali. A to ti dají až za měsíc? Nechápu, pár stránek okopírovat ![]()
sykorko, tak at je to co nejdriv a hlavne pozitivni zprava!
dami- moje dr mi bere krev vzdycky az tak nejak v tom 12tt, na NT screening jsem se prihlasila sama, takze mi nic neuniklo
ale taky jsem se divila, ze kdyz jsem ji cca v tom sedmem tydnu volala, ze si me dala na tak pozde… krome nebezpeci mimodelozniho to ale v prvnim trim. stejne dr. nijak neovlivni… i kdyz potom vlastne taky ne ![]()
Díky všem za poporu.Holky,udělejte si nějaký ten podpísek,nejsem tu od začátku,tak se neorientuji
.A taky mi ještě nikdo neodpověděl,je tu už,kromě Tulinky,některá z Vás těhu?Já jen,abych se ve Vás trošku zorientovala
![]()
Zuzka 79 píše:
Díky všem za poporu.Holky,udělejte si nějaký ten podpísek,nejsem tu od začátku,tak se neorientuji![]()
![]()
.A taky mi ještě nikdo neodpověděl,je tu už,kromě Tulinky,některá z Vás těhu?Já jen,abych se ve Vás trošku zorientovala
![]()
![]()
Zuzko, kromě Tulinky tady na začátku byla ještě Novire, ale ta se už dlouho neozvala.
A já konkrétně mám dva kluky (5 a 4 roky) a o třetího mimíska se snažíme 3 roky, zatím bez úspěchu. ![]()
Já,jak už jsem uváděla,holka 14,kluk 12,HA jsem vysadila před rokem a půl a celou dobu nic,ale je fakt,že jsme
když jsme měli náladu,žádné měření BT a ovulky,a k tomu hodně let HA,tak to asi udělalo své.No a stejně to nevyšlo.Ale tak jsem si na tu představu,že jsem těhu zvykla,že teď pevně doufám,že se to fakt povede brzy
![]()
ja mam 36 let, chlapecka,kteremu budou zitra tri roky a 16mesicni holcicku…