Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
21.6.11 11:31

Zuzanko, taky tě tu vítám a přeju ti, ať je brzo líp na duši i na srdíčku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 13:57

ahoj holky
Zuzka - vítám tě a přeji ti, aby bolest byla brzy pryč a byla jsi brzy těhulka :wink:
tulinka - neboj, čárka krásně sílí, určitě bude vše ok, moc držím palečky :wink:
asad - bohužel ti moc neporadím, zkus mudra, ať ti udělá vyšetření, třeba to ale vůbec nemusí být gynekologický problém, drž se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
21.6.11 14:15

tuli, neboj, bude to dobre- uz jsem cetla a slysela od kamaradek x takovych story, jak dr. nic nevidel a tehu pak bylo v poho, myslim, ze ty zacatky jsou proste nejiste, proto ja chodim k dr az tak v osmem tydnu (teda poprve jsem byla tak nejak, podruhe az v 11., mela narvano…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
21.6.11 14:21

zdravim zuzku- vitej! je to moc smutne, ale urcite se brzy znovu zadari!!
sykorko- to je super, aspon neco, hrozne moc na tebe myslim, aby to dobre dopadlo, kdy to budes mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:21

tý jo, to jsi byla hodně pozdě, to jsi nestihla ani ty povinné odběry ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 14:28
pazitka píše:
zdravim zuzku- vitej! je to moc smutne, ale urcite se brzy znovu zadari!!
sykorko- to je super, aspon neco, hrozne moc na tebe myslim, aby to dobre dopadlo, kdy to budes mit?

Ahoj pazitko :mavam: !
Moc děkuju, že na mě myslíš! :hug: Mají tam psáno, že do 30 dnů, ale to víš, nejdřív budu muset zaplatit fakturu za vyhledání chorobopisu a za okopírování těch několika papírů. Ta částka mě docela překvapila 8-o . No, co nadělám. Pro klid duše bych byla ochotná už udělat cokoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:32

Sýkorka2

hlavně, aby jsi tam našla tu hlavní pozitivní zprávu, moc ti to přeji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 14:43
damia píše:
hlavně, aby jsi tam našla tu hlavní pozitivní zprávu, moc ti to přeji :wink:

Díky, trošičku se bojím, abych tam vůbec něco našla. :nevim: Uvidíme, potom vám dát určitě vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 14:48

hlavně by jsi to tam neměla najít! Věřím, že ti ten zákrok neudělali. A to ti dají až za měsíc? Nechápu, pár stránek okopírovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
21.6.11 14:48

sykorko, tak at je to co nejdriv a hlavne pozitivni zprava!

dami- moje dr mi bere krev vzdycky az tak nejak v tom 12tt, na NT screening jsem se prihlasila sama, takze mi nic neuniklo :-) ale taky jsem se divila, ze kdyz jsem ji cca v tom sedmem tydnu volala, ze si me dala na tak pozde… krome nebezpeci mimodelozniho to ale v prvnim trim. stejne dr. nijak neovlivni… i kdyz potom vlastne taky ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.6.11 15:38

no to je fakt, hlavně, že jsou děti zdravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.6.11 16:05

Díky všem za poporu.Holky,udělejte si nějaký ten podpísek,nejsem tu od začátku,tak se neorientuji :-D :-D :-D .A taky mi ještě nikdo neodpověděl,je tu už,kromě Tulinky,některá z Vás těhu?Já jen,abych se ve Vás trošku zorientovala :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 16:51
Zuzka 79 píše:
Díky všem za poporu.Holky,udělejte si nějaký ten podpísek,nejsem tu od začátku,tak se neorientuji :-D :-D :-D .A taky mi ještě nikdo neodpověděl,je tu už,kromě Tulinky,některá z Vás těhu?Já jen,abych se ve Vás trošku zorientovala :-D :-D :-D

Zuzko, kromě Tulinky tady na začátku byla ještě Novire, ale ta se už dlouho neozvala.
A já konkrétně mám dva kluky (5 a 4 roky) a o třetího mimíska se snažíme 3 roky, zatím bez úspěchu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.6.11 17:08

Já,jak už jsem uváděla,holka 14,kluk 12,HA jsem vysadila před rokem a půl a celou dobu nic,ale je fakt,že jsme :hug: když jsme měli náladu,žádné měření BT a ovulky,a k tomu hodně let HA,tak to asi udělalo své.No a stejně to nevyšlo.Ale tak jsem si na tu představu,že jsem těhu zvykla,že teď pevně doufám,že se to fakt povede brzy :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
21.6.11 17:10

ja mam 36 let, chlapecka,kteremu budou zitra tri roky a 16mesicni holcicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí