Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
20.6.11 17:31

No to by byl mazec … ale parádní :palec: , šířilo by se to jako epidemie :dance: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.6.11 17:34

Holky, těhu opravdu ne, teď opět červeno na papíře, takže prostě jen hodně pomalý rozjezd MS, teď už mi jde břicho skoro do křeče, takže dorazí zítra nebo pozítří..Pamatuju si, že mi kdysi říkala gyndařka, že se víc prokrvuju před MS, byla jsem u ní s tím, že krvácím po sexu 18 DC, poslala mě na UTZ, udělala vyšetření a všechno o.k. Prý to tak někdo má, takže asi proto takové slaboučké krvácení skoro týden před MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 17:37

Marinko, to je ale dost protivný, s tím nejde nic dělat??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 17:40
Tulinka píše:
No to by byl mazec … ale parádní :palec: , šířilo by se to jako epidemie :dance: :lol: :pankac:

V tom případě bych se chtěla taky nakazit! :dance:

Tak jsem netušila, že podat tu žádost o kopii té mé dokumentace bude takový problém. Měla jsem dnes cestu do nemocnice, tak jsem prvně letěla na ředitelství a tam měli pauzičku na oběd (bylo 13.40) :nevim: , tak jsem si šla vyřídit co jsem potřebovala a pak tam letěla znovu. A prý už se z obědu nevrátí, má nějakou schůzku. Co nadělám. :-(
Zítra vyrážím s klukama ráno, tak to tam klidně strčím i pod dveře. Zítra to prostě chci mít z krku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.6.11 17:43
Tulinka píše:
Marinko, to je ale dost protivný, s tím nejde nic dělat??? :think:

Prý vůbec nic, že to tak někdo prostě má :roll: Ale takové dlouhé špinění před MS je výjimka, většinou tak tři dny před, což se dá..Naštěstí to neznamená žádný problém, ovulka je každý měsíc (i potvrzená z utz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.6.11 17:43

Sýkorko, tak to držím palce na zítra, ať to klapne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 17:44
MarinkaCu píše:
Holky, těhu opravdu ne, teď opět červeno na papíře, takže prostě jen hodně pomalý rozjezd MS, teď už mi jde břicho skoro do křeče, takže dorazí zítra nebo pozítří..Pamatuju si, že mi kdysi říkala gyndařka, že se víc prokrvuju před MS, byla jsem u ní s tím, že krvácím po sexu 18 DC, poslala mě na UTZ, udělala vyšetření a všechno o.k. Prý to tak někdo má, takže asi proto takové slaboučké krvácení skoro týden před MS..

Páni, tak to je teda síla. Já to vždy dostanu kolem 30 DC. Jeden den trvá než se to rozjede, ale týden? Tak hlavně, že je všechno ostatní v pohodě. A já doufala, že budu gratulovat i Tobě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 17:46

Sýkorko, tak zítra tam na ně vlítni a jak říkáš - třeba pod dveře!!! I tak to bude určitě trvat, než ti to dají.

Já jdu zítra na ten UTZ, tak na mě myslele, ať je všechno ok a já dám vědět …
Pěkný večer :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.6.11 17:47

Jéé, Tulinko, tak to držím palce už teď, i na nohách!! :-D :kytka: :srdce:

Jsi hodná Sýkorko, jednou určitě gratulovat budeš, a já tobě taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 17:52
Tulinka píše:
Sýkorko, tak zítra tam na ně vlítni a jak říkáš - třeba pod dveře!!! I tak to bude určitě trvat, než ti to dají.Já jdu zítra na ten UTZ, tak na mě myslele, ať je všechno ok a já dám vědět …
Pěkný večer :kytka: :hug:

Tulinko, díky, budu ostrá jako břitva (až na to, že to já vůbec neumím :oops: ). Zítra chci prostě předat žádost a do 30 dnů by mi měla přijít zásilka. :think:
Tuli, zítra na Tebe budu myslet a moc držet palečky :palec: . Určitě bude všechno v pořádku, neboj. Budu tady nakukovat, tak pak dej vědět. :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 17:54
MarinkaCu píšeJsi hodná Sýkorko, jednou určitě gratulovat budeš, a já tobě taky :srdce:

Moc v to doufám a strašně moc se na to těším! :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 17:57

Já jsem špinívala pět i šest dnu. Po gynexu, tak dva.

• Citovat
  • Upravit
457
20.6.11 18:03
lokofa píše:

Lokofo :mavam: . To je hrozný, to teda vůbec neznám. Když to dostanu, tak druhý den raději moc nikam nechodím (šíleně krvácím), ale pak už to není tak hrozný. No, každá ženská to má prostě jinak :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 18:32
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Lokofo :mavam: . To je hrozný, to teda vůbec neznám. Když to dostanu, tak druhý den raději moc nikam nechodím (šíleně krvácím), ale pak už to není tak hrozný. No, každá ženská to má prostě jinak :nevim: .

Jo ted je ten první den mazec. Nestíhám „se přebalovat“

• Citovat
  • Upravit
asad
20.6.11 23:08

Ahoj holky!Dnes mi odepsal ten kartař Mario a pri vydi ditě jenže bysme si mněli zajit k lekáři někdo znás ma problem ale že nevidi kdo,ja myslim že je to na mně jsem rok a čtiři měsice po porodu kdy Adélka zemřela a abych se v tu dobu nezblaznila bolesti a žalem tek jsem se nešetřila ani v 6neděli,hups na kolo a na turu sekani dřeva vté době jsem se potřebovala unavyt k smrti abych mohla aspoň chvíli spát.boliva mně v podbřišku neustále celí měsic kdy mam ovulku tak jeto šilene myslim že mam nějake srusty no nevím nemate stím někdo zkušenost nabo někdo známy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex