Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaczul, tak to teda cumim, ze tak brzy kontrola! Ja klepu na drevo. u mne nikdo nebyl! A od 29.uz budu mit materskou
!
@kaczulina píše:
@KačkaM kačko jdu na 7 na krev a pak to budou nervy
tak nech nám nahlásiš krásnu hodnotu odpoledne
držím palce
@vanejka to věřím, že to jsou nervy. Zítra určitě už budeš mít svého bobánka u sebe ![]()
@kaczule1 píše:
@vanejka to věřím, že to jsou nervy. Zítra určitě už budeš mít svého bobánka u sebe
musíí vydržať ![]()
@kaczule1 Tak to teda taky čumím
Ještě jsem neslyšela že by některé těhotné a na nemocenské přišla kontrola
Ještě že jsi byla doma
A hele proč má manžel spoustu dioptrií když děláš na oční klinice…
![]()
Jinak já jdu na laparo příští čtvrtek a pak zůstanu na nemocenské až do konce těch svátků
, potřebujeme se hlavně přestěhovat tak budu v rámci možností skládat věci do krabic ![]()
@Hanca0 No já na té nemocenské nebudu vedena jako těhotná
Doma jsem od ET, takže tam diagnoza bude jiná. Ale co jsem četla, tak teď chodí už i po těhotných
![]()
Jinak manželovi brýle nevadí a já ho do toho nutit nebudu. Brýle má od malička, má i plavecké s dioptriema, sportovní slunečné… A jeho otec má špatné zkušenosti s operacema očí, sice to bylo před 30 lety a z úplně jiným problémem (zelený zákal), ale na jedno oko zůstal téměř slepý, takže ani Jirka se k tomu moc nemá ![]()
@vanejka píše:
Mne sa to dneska neskutočne vlečie už nech je zajtra
tak to bych si taky přála ![]()
@Hanca0 moc bych ti přála, aby laparo ti dobře dopadlo a pomohlo k těhulování ![]()
@kaczulina píše:
tak to bych si taky přála
som zvedavá na teba
ja mám dnes blbý pocit tak sa pripravujem na najhoršie, ale stále dúfam ![]()
Vanejko moc moc držím pěsti na ten dnešní den
Vajcucho bude krásné ![]()
Jejda taky jdu za chvilku na konzultaci co se mnou teda bude a bojím bojím ![]()