CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
20.6.12 18:44

@kaczule1 Tak schválně :-D, jak ji dá Tobě, tak pak si řeknu aj já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.6.12 18:47

@KačkaM Posledně ten flíček nemělo cenu ukazovat, ale ve středu by už něco malinkatého mohlo být vidět, ne? Jen se modlím ať je všechno jak má :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
20.6.12 18:50

@kaczule1 Neboj Kati, bude vše OK! Já už se ani nebojím! Prostě se budu šetřit a bude! Ale jedno Ti povím, jak jsem byla v PO na UTZ u svého gyn. obvodního, tak tam to bylo rozhodně lépe vidět, než dneska u Jaroše. Nevím, zda mají jiný UTZ, ale jak ukazoval, tak ukazoval, nešel ten flíček v tom gestačním váčku ani vidět, v PO v té mé ambulanci upe hezky, jen jsem slepoň, tak jsem neviděla to zrnění (srdíčko) moc, ale rozhodně něj. lepší rozlišení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.6.12 18:57

@KačkaM Ještě tam jdeš na kontrolu nebo už ke svému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
20.6.12 19:07

@kaczule1 JJ, pozval si mě ještě na 9.7.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
20.6.12 19:15

Holky tak som sa pred chvíľou zobudila, dospávala som nočné sledovanie televize 8o
potom som dostala zmrzlinku do postele :)

Lauro už v pondelí :palec: som zvadavá moc zvadavá a moc držím palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.6.12 19:47

@vanejka Jé, zmrzlinku do postele :D Však si to zasloužíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
20.6.12 20:03

Lauři mocinky moc přeji aby to vyšlo a na testíku byla dálnice :palec:

Vanejko to je fajn, že ležkáš v posteli, jen tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.6.12 20:28

Dekuji holky :* :hug:, dam vam vedet, urcite driv nez v pondeli,
Vanejko, hlavne ty se opatruj, mas uz u sebe svuj poklad, vim ze to ovlivnit nejde ale at je boban silny.
Kaczuli, verim ze u tebe je vse uz jasne, silici carky jsou toho dukazem, vic byt nemuze :D, pomalu nas tu cekatelek ubyva, vic nez novacku se presouvate do vedlejsi diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
21.6.12 10:44

Krásný den holky :-)

Vanejko ty hezky pupíčkuj :palec: ať vajíčko se zavrtá správně.

Lauři pokud není mršina tak ještě není nic ztraceno :hug: Já ještě vedle do skupiny nejdu, protože to nemám ještě na 100 potvrzené :think:.Věřím, ale že to bude o. k, že ten zázrak bude pokračovat

Já bych Vám to přála všem :hug:,aby jste taky dostali takový dáreček, aniž by jste to čekali :) Přiroda si to někdy udělá po svém :)

Dneska je opět neskutečné vedro, jsem ráda, že jsem fakt doma. Jen tak poléhávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.6.12 11:11

Holky ja ani nejdem von je tam desné teplo. Muž mi bol vyzdvihnúť lieky a ja som našej bobulke púšťala rozprávky. Dívali sme sa na Pojďte pane budeme si hrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.6.12 13:22

Tak, teda nevím holky, ale včera jsem zjistila, že žádanku do nemocnice na píchání injekcí mám na jiné jméno, navíc když jsem se dívala na ten svůj plán, tak jsem zjistila, že mi to nějak nesedí, že mi pan doktor řekl, že mám přijít na punkci v době, kdy mám mít ještě měsíčky. Takže jsem tam dneska jak blbeček zase šla, sestřička mi řekla, že se pan doktor prý asi spletl, dala mi další injekce a že mi ještě zítra zavolá, jak to probere s panem doktorem. Navíc mi doktor ani nestanovil návštěvu ultrazvuku…jako já jsem z toho už tak na sesypání a teď ještě toto. Tolik peněz to stojí a oni to ještě spletou nebo jak?? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.6.12 13:34
@Cioconat píše:
Tak, teda nevím holky, ale včera jsem zjistila, že žádanku do nemocnice na píchání injekcí mám na jiné jméno, navíc když jsem se dívala na ten svůj plán, tak jsem zjistila, že mi to nějak nesedí, že mi pan doktor řekl, že mám přijít na punkci v době, kdy mám mít ještě měsíčky. Takže jsem tam dneska jak blbeček zase šla, sestřička mi řekla, že se pan doktor prý asi spletl, dala mi další injekce a že mi ještě zítra zavolá, jak to probere s panem doktorem. Navíc mi doktor ani nestanovil návštěvu ultrazvuku…jako já jsem z toho už tak na sesypání a teď ještě toto. Tolik peněz to stojí a oni to ještě spletou nebo jak?? :twisted:

neospravedlňujem ho, ale majú toho fakt veľa keď ti nie je niečo jasné hneď volaj a pýtaj sa. Dr. je na toto zlatý máme jeho mobil a voláme aj mimo ordinačných hodín. Radšej sa 10 krát spýtať a vyzerať ako blbec ako niečo urobiť zle. Ak nemáš číslo pošlem ti ho v SZ. Našťastie si zistila skoro, že niečo nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
21.6.12 13:44

@vanejka moc držím palce ať se bobíšek pěkně zavrtá :hug:
@kaczulina blahopřeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.6.12 14:10

@vanejka číslo mám, děkuji. Sestra říkala, že mi zítra zavolá. Hodně toho má to vím, jen prostě mám z toho smíšené pocity, nějak nevím co si mám myslet, jestliže se hned na začátku splete co bude dál? Snad to bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí