CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.10.18 18:04

Fm

@AdelaidJ píše:
Já jsem z třinecka. V eurofertilu jsme teď byli pro druhé embryo a vše klaplo. Mudr. Lachčina, velká spokojenost

Ahojky já jsem z Frýdlantu n.o. A klapl hned první ket ale to bohužel nedopadlo… druhy se podařil také … nyní jsem ve 23tt. MUDr. Lachčina je zvláštní svým jednáním ale jako lékař je perfektni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.10.18 10:12

A mohu se zeptat z jakého důvodu se vám nepodařilo mimi přirozeně? U nás je to dost komplikované, já mám dle Prahy hodně nízkou buněčnou imunitu na spermie a manžel hodně abnormální spermie, navíc pomalé. Loni jsme byli v Gyncentru, museli jsme absolvovat to nejdražší - tedy ICSI, prodlouženou kultivaci, zmrazení kvůli PGS,PGD. Nakonec bylo jedno embryo zavedeno, ale neuchytilo se. Mám týden po dalším OPU přes Mudr. Čaplygina kvůli dojíždění (ten buněčnou imunitu vytušil), který s eurofertilem spolupracuje, ale moc se s ním nedá komunikovat. Nic nevysvětlí, plná čekárna žen, přijde mi, že to s námi vzdal… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.10.18 10:13
@Martinka170492 píše:
Ahojky já jsem z Frýdlantu n.o. A klapl hned první ket ale to bohužel nedopadlo… druhy se podařil také … nyní jsem ve 23tt. MUDr. Lachčina je zvláštní svým jednáním ale jako lékař je perfektni.

A mohu se zeptat z jakého důvodu se vám nepodařilo mimi přirozeně? U nás je to dost komplikované, já mám dle Prahy hodně nízkou buněčnou imunitu na spermie a manžel hodně abnormální spermie, navíc pomalé. Loni jsme byli v Gyncentru, museli jsme absolvovat to nejdražší - tedy ICSI, prodlouženou kultivaci, zmrazení kvůli PGS,PGD. Nakonec bylo jedno embryo zavedeno, ale neuchytilo se. Mám týden po dalším OPU přes Mudr. Čaplygina kvůli dojíždění (ten buněčnou imunitu vytušil), který s eurofertilem spolupracuje, ale moc se s ním nedá komunikovat. Nic nevysvětlí, plná čekárna žen, přijde mi, že to s námi vzdal… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.10.18 10:16
@Martinka170492 píše:
@Martinka170492 Co jsi tím myslela, že je Mudr. Lachčina zvláštní svým jednáním? Léčili jste se na něco kvůli neplodnosti? Jakými léky tě stimulovali?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 10:19
@mandy124 píše:
@Martinka170492 Co jsi tím myslela, že je Mudr. Lachčina zvláštní svým jednáním? Léčili jste se na něco kvůli neplodnosti? Jakými léky tě stimulovali?

No u mě to bylo složitější kvůli základnímu onemocnění…mrkni ke mě do diskuzí. Ale jinak vajíčka po stimulaci byly v pořádku jen předtím nedozrávaly, i manželův spermio byl dobrý. K otázce jak to myslím…noprostě mi připadá dr.Lachčina zvláštní..nic víc. Je to profík. Píchala jsem si injekce a vlastně už ani nevím jak se to jmenovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
20.12.18 20:43

IUI

nebude mít některá z vás v lednu 2019 v EuroFertilu IUI ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.19 11:55

Ahojky tak se tu též připojím. dr. jaroš v záčatku spokojenost sestry příjemné měla2ivf pak šla na umělé. ze 7vajíček 3se daly zmrazit 1 pokus jaroš negtivní.2pokus dr. lachčina pozitivní. co se mi nelíbílo při transferu nikdo neřekl že se má ješte zaplatit 8000kč za každé vložené vajíčko a 200kč za sono že už prý zp neplatí. po pozitivním se jen podíval a prý je vše v pořadku ale at se ještě neraduji že je to brzy. u mého gyn.hned odběry a testy a výsledek velké myomy a děloha jak hrozen kvasinky zvýšený cukr embryo má velmi malou šanci se udržet a velmi se divil že se nejdřív tyto problémy neřešily místo toho hned zaplat100 000kc a ono to nějak vyjde.ted jsem potratila porubská nemocnice mi to stejné sdělila že s těmi myomy jsem neměla jít do umělého. takže výsledek mám dělohu jak hrozen myomy po hormonech velké 5 až 6 cm a mít dítě je u mě nulová šance. a to mám ještě 1zmražené. jinak je mi 40 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.19 18:46

Zdravím také jsem šla k eurofertilu ted v pondělí mám Ultrazvuk a možná první IUI 😊 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí