CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
13.5.17 15:33

@tojemaras mi nakonec v EF nic nedělali, nebylo co brát, všechna vyšetření mi dělal Čaplygin ve Frýdku a ta jsem dostávala do ruky.

Machač to ale jen zběžně prošel a co chce si stejně dělá svoje.

Z Ef šla holčina po nezdařilém IVF a několika IUI a v Clinic ji na prvním!!! UTZ řekla Michnová, že má zřejmě neprůchozí vejcovody a nevím, co ještě. Šla na operaci a za chvíli rodí :kytka: Napiš mi třeba do SZ, co máš za vyšetření hotová a já ti řeknu co jsem měla a co se dodělávalo.

Vím, že u Jaroše býval s vydáním dokumentace problém.
Zeptej se Machače třeba na té konzultaci, myslím, že to ani nebude potřebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.5.17 23:33

Holky taky jsem odešla z eurofertilu z důvodu toho ze když už jsem otěhotněla tak jsem o to přišla a pak mi stejne Jaros dal ty stejne prášky a hádejte jak to dopadlo ano správně zase jsem o to přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
14.5.17 17:45

Také jen nahlížím, koukám i na jejich stránky, pěkně teda zdražili a také propustili sestřičky, ta jedná s melírem byla moooc příjmená, až si říkám proč, kdoví jak to tam funguje teď, je tam hromada nových doktorů, je sice fakt, že mají plno peněz bohužel i z nevydařených IVF atd. opravdu hodně koček odešlo, ale jen opět můj názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 21:13

Holky a můžu se ještě zeptat, dělali vám tam test na chlamydie před IVF? Je to samozřejmost s těma odběrama na ty pohl. choroby, nebo si to musím zase vydupat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 21:22

A jinak jo, jdu to zkusit jinam..nehledě i na to, ze po prvním IVF jsem reklamovala fakturu s tím, že tam mám naúčtované oplodnění všech patnácti vajíček, co mi odebrali a když jsem se ptala doktora, kolik jich mám teda oplodněných, že mi embryoložka říkala že pouze devět zralých, tak že prý jo, že mám teda zaplatit o těch 6000,– míň.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.17 21:34

@monique.1814 mi to dělali ale tuším stěr, ne krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.17 07:58

@Efka2015 No já mám všechno kromě genetiky, vše jsem si vydupala v EF, ale genetiku ne a ne… Víceméně mám vše, akorát mi nikdy nebrali krev na hormony v průběhu měsíce, jak se to má dělat, nebo třeba nekontrolovali zda mám ovulaci atd (já ji mívám každý měsíc), ale co jsem zjistila, tak může být nízká hladina progesteronu po ovulce a to by se neudrželo mimčo třeba atd, takové věci si myslím, že by měli LÉČIT a přijít na to a ne hned valit IVF. Nevím, zda tohle třeba v IVF Clinic dělají vůbec nebo taky rovnou lifrují vše na IVF. S tou holčinou a neprůchozíma vejcovodama, tak to je asi o kvalitě UTZ, víš, všude nemají tak dobrý UTZ, takže nemusí vidět spoustu věcí třeba :roll:

@Žaneta66 No sestřičky propustily, ale to, že se usmívaly na pacientky - to není vše, to není náplní práce zdravotní sestřičky, myslím si, že pokud ty sestřičky se opravdu jen usmívaly na pacientky, ale nedělali pomalu nic jiného, tak to aji chápu no, embryoložky zůstaly stejné, jinak to vše vyměnili, asi měli důvod, do toho my nevidíme, víšjak.

@monique.1814 To netuším, jestli mi to dělali 8o

No holky, napsala jsem do IVF Clinic, tak uvidím, jen mě děsí ta vzdálenost, už tak lítám pořád po doktorech, tak to není jednoduché, taky mě děsí ta dokumentace a hlavně mražáčky, aby mi z EF vydali, ale musí. Tak díky holky, vím, že jste mi to radily už kdysi, ale člověk si na to musí asi hold přijít sám, myslela jsem si, že když už tři transfery byly neúspěšné, že se bude něco dít, ale po poslední návštěvě, kdy jsem se tam zhroutila a dostalo se mi akorát - nepotřebujete pauzu, jdeme do dalšího KET, tak to už jako mě dostalo docela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.5.17 08:14

@tojemaras já jsem si pořád říkala, jestli ti v EF něco neplatí za to, abys je tak moc obhajovala :oops: teď mě mrzí, že jsem si něco takového vůbec myslela, a že ještě nejsi těhotná a musíš podstupovat další léčbu neplodnosti :,(
jinak v ivf clinic tě nikdo do ničeho nutit nebude, já jsem musela dr. Machače prosit :mrgreen:, aby mi udělal ivf, že chci mít „jistotu“ a už nemám čas na domácí snažení (nejprve jsme zkoušeli jen stimulaci ovulace a snažení doma pár měsíců, pak iui a nakonec jsem Machače ukecala a hned se povedlo) ;) nevzdávej se, jen prostě změň kliniku a je to, Machač je skvělý a dodá ti i optimismus, uvidíš :palec: časově je to v klidu, i s cestou mi to zabralo méně času než vysedávat v čekárně EF :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.17 08:18

@tojemaras já jsem k tomu taky musela dojít a k tomu chlap už nechtěl žádné další doktory…
Jinak mě to stálo cca 1 - 2 dny dovolené v měsíci, ale pokud Ti nevadí razítko z IVF centra, není problém. Objednávala jsem se hned na 8, nebo naopak co nejpozději, jeden den, tuším středa tam jsou až někdy do 18h.

Zase my jsme fakt do půl roku odcházely těhotné, říkala jsem si, než další 2 roky někam docházet..

Jj, dělali hormonální profil a pak jsem 3 měsíce chodila na folikulometrii - jestli vajíčko dozrává, ale taky jestli praská. Něco z toho jsem po domluvě absolvovala i u svého gynekologa, ať je toho dojíždění méně, třeba UTZ před IUI apod.

Ty máš imunologii u Malíčkové? Pokud ne, je to nanic. Já jsem podle základní imunologie, kterou dělají v CAR a jinde taky zdravá, problém odhalili až v Praze :think:

genetiku mi napsal obvodní gynekolog před lety, byla jsem u Všetičky, ale dělal jen základ, promb. mutace jsme si dodělávala až někdy v lednu, na FNO na hematologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.17 08:21

@Campari1 pod to se podepíšu

@tojemaras jestli se fakt bojíš času, domluv se s ním někdy v té Ostravě, je tu pondělky.
Já jsem tu Olomouc brala fakt jako výlet :srdce: jezdila jsem tam ráda, protože se pořád něco dělo a tolik optimismu co mi to dodalo.. až mi bylo někdy líto jít na ten UTZ ke svému doktorovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.17 09:10

@Campari1 Je fakt, že ta čekačka v EF je šílená… Ne neplatí, jako já si nemyslím, že tam dělají něco špatně, jen jsem nevěděla, že jedou až tak po penězích :roll: věděla jsem, že je to business, ale ne, že mě budou pomalu nutit hned do dalších pokusů :roll:

@Efka2015 Já mám imunologii u Jaroše, ale on to posílal do Prahy, podle mě se to posílá k Malíčkové nebo do stejné laboratoře, kde dává Malíčková,, dělali mi totiž rozšířenou imuno… Základ dělali v EF a na rozšířenou posílali do Prahy. Na hematologii jsem byla teďka, ta je v pořádku (genetiku tam dělali ale jen z části pokud vím a hlavně jen mě, ne partnera). Z té imuno mi právě zjistili nějaké protilátky, ale prý je mám jen lehce zvýšené, Jaroš říkal, že jiný doktor by to třeba ani neřešil, tak envím. Tak díky, už se tak nebojím, jestli se objednám na ráno nebo na pozdě odpoledne, tak to fakt moc chybět nebudu, vlastně to fakt bude jak kdybych šla do EF skrz to čekání tam.

Děkuji moc holky :andel: svítá mi zase naděje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.17 09:20

@tojemaras no. Mi dělali imuno v Clinic a posílali to do Prahy - do Gennetu.
Takže jsem měla imuno z Prahy na všechno možné, ale zrovna ten problém, co mám řeší fakt jen ona, Malíčková.
Určitě Ti to neposílali k ní, ona by to neřešila, ale do nějaké laborky.

Mezi námi - mě z CAR ve Frýku poslali na imuno do Podolí.
Vyšly právě protilátky proti embryu a spermiím.
Ale Malíčkové je tohle zastaralé a už se to nikde nedělá, ani Ulčová to nedělá.

Takže já se půl roku „léčila“ kortikoidy, Machač jak to viděl, zavelel okamžitě vysadit, měla jsem strach.. ale fakt měl pravdu.
Malíčková mi dala imunoglobuliny, dalo by se říct opak kortikoidů.. tak si říkám jakou blbost jsem tehdy dělala… a jak mi to asi „pomohlo“.

Na @ Ti napíšou odpověď do 2 - 3 dnů, pokud nepíšeš konkrétnímu doktorovi, rovnou tam zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.17 09:22

@tojemaras koukni, odkud máš to imuno, jen pro zajímavost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.17 09:32

@Efka2015 já brala taky půl roku kortikoidy, i proto jsem chtěla pauzu, že jsem si chtěla od nich odpočinout, četla jsem, že by se dlouho brát neměli, udělali mi taky paseku se střevem :roll: No já tam psala v sobotu, dneska mi odepsali, at se teda telefonicky objednám. Jenže já teďka řeším právě problémy se střevem a vůbec s břichem celkově, takže čekám, jestli nepůjdu zas na další laparo a až pak bych se objednala.

@Efka2015 Bohužel nemám jak kouknout, v EF nedávají žádné papíry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.17 09:36

@tojemaras to je v pytli.. ve F-M taky nedávali, ale já pak vždycky poprosila sestru, aby mi to zkopírovala pro gynekologa…

hele objednání může trvat i 3 týdny, termín bych si sjednala pro svůj pocit a laparo můžeš řešit mezitím, není řečeno, že za měsíc už půjdeš na KET nebo cokoliv.
No však uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital