Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdelaidJ hcg máš v pohodě, je tam dost rozptyl - já měla u syna hcg 333 (v EF) a u dcery 895 (ivf clinic) ![]()
JÁ stimulovala elonvou za mě super, pohodlné odpadá denní aplikace. Brala jsem femibion ten užívám do dnes a jinak asi nic…jooo po transferu baštila ananas i když mi to na ten můj bolavý žaludek nedělalo vůbec dobře. Bylo 12 vajíček z toho dobrých 8 a do pátého dne zbyly 3. První et u 3 ivf biochemické nasledoval Ket cca za 5 měsíců. Od prvního dne menzes jsem brala léky na sliznici pět dnů před transferem se přidal utrogestan, transfer tedy Ket byl 20 den cyklu. Do dnes tomu nemůžu uvěřit že se povedlo a asi ani nebudu dokud prcka nebudu držet v náručí. Věřím že se jednoho dne povede všem, i když někomu dřív a jinému později. A jde to i skoro ve 40 ceti.
A ještě mam jednoho sněhuláčka, kdyby náhodou, doufám že ho nebudeme potřebovat.
Jo podruhé jsem taky měla elonvu a spokojenost… jojo po transferu ale pozor měl by se jíst maximálně dva dny…protože po uhnízdění již může ananas přispět k potratu… proto by se neměl moc v těhotenství ve velké míře… No to máš sněhuláčka bratříčka nebo sestřičku ![]()
Ja ho bastila tyden ale vzdy jen platek. Nevim co je v mrazacku ani co cekame. Embrya nebyla vysetrena. Ale ja bych chtela holvicki.
NO příště fakt pozor, měl by se jíst asi pět dní, ale před vložením tak tři dny a pak jeden den v den trasnferu a druhý den…pak už ne, fakt může způsobit potratit ten bromelin…je fakt, že by toho asi muselo být hodně, že snad plátek neuškodí, ale radši víšjak… Krásný
snad se holčička poveede, taky bych nejradši holčičku ![]()
@AdelaidJ ahojky omlouvám se za názor, ale tak to tad kdysi bývalo, gratuluji k pěknému výsledku a ať vše dobře dopadne ![]()
Taky jsem měla naposledy Elonvu a brala Femibion a měla jsem nejvíc vajíček a po PGD zůstalo i pár kvalitních. Jeden ze šampionů nevyšel, ale doufáme, že ten další už ano… Pořád ale nevíme, jestli si dát pauzu…
@Ledge tak to záleží na tobě, já šla hned do KET, ale ted si dávám pauzu
Kvůli psychiky, nějak jsem to nedávala ty hormony, tu únavu a tak ![]()
Holky, jak jste to měly se sexem po pozitivním trasféru? Nemůže orgasmus nějak vyvolat potrat nebo tak něco?
@AdelaidJ píše:
Holky, jak jste to měly se sexem po pozitivním trasféru? Nemůže orgasmus nějak vyvolat potrat nebo tak něco?
Ja nesexovala od ledna…bojim se, ale nevim jek dlouho to vydrzim.
Mam v planu pust do 12 tydne.
@AdelaidJ píše:
Páteční ultarvuk.. 4 týden
Super parada krasna bublinka ![]()
Ne krev a hodnoty máš fajn to tvé hcg je dostačující…znám holky co měly nižší a mají krásné dětičky.