CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.17 11:30
@AdelaidJ píše:
Test z krve jssem podstoupiula v pátek 10.3., o proti tobě jsem měla nízké hodnoty, sestra říkala 547, tak doufám, že je vše v pořádku, na první kontrolu jdu opět v pátek. Z 8 vajíček se podařilo zachránit jen 5, z toho 4 oplodnit a stějně přežili jen 2, které se daly použít na transfér, byla jsem dost zklamaná, když vezmu v úvahu co všechno to tělo muselo snést… ale důlěžité je, že se to chytlo, druhé máme v mrazáku

Ne krev a hodnoty máš fajn to tvé hcg je dostačující…znám holky co měly nižší a mají krásné dětičky.

• Citovat
  • Upravit
6887
13.3.17 11:33

@AdelaidJ hcg máš v pohodě, je tam dost rozptyl - já měla u syna hcg 333 (v EF) a u dcery 895 (ivf clinic) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 11:41

JÁ stimulovala elonvou za mě super, pohodlné odpadá denní aplikace. Brala jsem femibion ten užívám do dnes a jinak asi nic…jooo po transferu baštila ananas i když mi to na ten můj bolavý žaludek nedělalo vůbec dobře. Bylo 12 vajíček z toho dobrých 8 a do pátého dne zbyly 3. První et u 3 ivf biochemické nasledoval Ket cca za 5 měsíců. Od prvního dne menzes jsem brala léky na sliznici pět dnů před transferem se přidal utrogestan, transfer tedy Ket byl 20 den cyklu. Do dnes tomu nemůžu uvěřit že se povedlo a asi ani nebudu dokud prcka nebudu držet v náručí. Věřím že se jednoho dne povede všem, i když někomu dřív a jinému později. A jde to i skoro ve 40 ceti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.17 11:43

A ještě mam jednoho sněhuláčka, kdyby náhodou, doufám že ho nebudeme potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
1024
13.3.17 13:57

Jo podruhé jsem taky měla elonvu a spokojenost… jojo po transferu ale pozor měl by se jíst maximálně dva dny…protože po uhnízdění již může ananas přispět k potratu… proto by se neměl moc v těhotenství ve velké míře… No to máš sněhuláčka bratříčka nebo sestřičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.17 14:08

Ja ho bastila tyden ale vzdy jen platek. Nevim co je v mrazacku ani co cekame. Embrya nebyla vysetrena. Ale ja bych chtela holvicki.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.17 14:09

To je ultrazvuk v 8+3..

• Citovat
  • Upravit
1024
13.3.17 14:19

NO příště fakt pozor, měl by se jíst asi pět dní, ale před vložením tak tři dny a pak jeden den v den trasnferu a druhý den…pak už ne, fakt může způsobit potratit ten bromelin…je fakt, že by toho asi muselo být hodně, že snad plátek neuškodí, ale radši víšjak… Krásný :) snad se holčička poveede, taky bych nejradši holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
13.3.17 19:36

@AdelaidJ ahojky omlouvám se za názor, ale tak to tad kdysi bývalo, gratuluji k pěknému výsledku a ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
14.3.17 15:49

Taky jsem měla naposledy Elonvu a brala Femibion a měla jsem nejvíc vajíček a po PGD zůstalo i pár kvalitních. Jeden ze šampionů nevyšel, ale doufáme, že ten další už ano… Pořád ale nevíme, jestli si dát pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
14.3.17 16:05

@Ledge tak to záleží na tobě, já šla hned do KET, ale ted si dávám pauzu :) Kvůli psychiky, nějak jsem to nedávala ty hormony, tu únavu a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.17 16:19

Holky, jak jste to měly se sexem po pozitivním trasféru? Nemůže orgasmus nějak vyvolat potrat nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.17 16:47
@AdelaidJ píše:
Holky, jak jste to měly se sexem po pozitivním trasféru? Nemůže orgasmus nějak vyvolat potrat nebo tak něco?

Ja nesexovala od ledna…bojim se, ale nevim jek dlouho to vydrzim. :D Mam v planu pust do 12 tydne.

• Citovat
  • Upravit
31
18.3.17 11:02

Páteční ultarvuk.. 4 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.3.17 11:43
@AdelaidJ píše:
Páteční ultarvuk.. 4 týden