Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tojemaras Klasika, mám nervy, nálada pod psa. Pořád nevím, jak dopadlo PGD, ale ze strachu nejsem schopná zavolat.
Chlapa bych nejraději uškrtila. Vzal si dovču, ale stejně se pořád válí v posteli jako by byl po šichtě. A má akorát blbé pindy jak nic nedělám. Ale ani se nezeptá, jestli je mi dobře… ![]()
A ještě je mi špatně od žaludku, asi jsem něco snědla. ![]()
Prostě všechno špatně, zpátky na stromy…
@Ledge Ach bože
ti chlapi jsou fakt někdy vadní, ten můj by taky nejradši furt jen spal a válel se
Akorát on mě k tomu ještě stahuje, že mu řeknu, že musím uklidit a on mi řekne, že nemusím
a nechápe, že mám povinnosti no… tak snad ti bude brzy dobře a seber odvahu a zavolej tam, určitě ti to spraví náladu ![]()
@Žaneta66 Ahoj Žanet jo Já byla tehotna ale před vánocemi jsme zase o miminko přišli. A už toho mám dost zhroutíla jsem se po tom a vrátila jsem se do Prace ale chceme to zkusit znovu na konci roku ale jinde. Už mě štve že mi porad dávají stejne léky
@hanule24 a ty jsi podruhé stimulovala stejnýma lékama? Já to nechápu, já poprvé dostala menopur…a podruhé mi řekl doktor, takže ted nasadíme gonal, ten je lepší anebo nasadíme elonvu, ta je úplně nejlepší, když vím, jak už reagujete, tak si můžeme dovolit to dát… tak nechápu, proč vám dává stejné léky
chodíš k MUDr. Jarošovi nebo Lachčinovi?
@tojemaras ja stimulovala dvakrát ale po druhe na stimulaci mi dal silnější davky a po odberu vajíček mi dával porad stejne prášky a stejne davky jak pred et tak i před a po KET. Chodila jsem k Jarošovi
@hanule24 tak po odběru vajíček ani nemá moc na výběr, tam je jedno jaký progesteron se užívá na udržení. To je pokaždé progesteron akorát v jiném názvu jako crinone gel, utrogestan… ale že ti dal stejné hormony na stimulaci
to je škoda no ![]()
@hanule24 jj to chápu no :-/ a jaké jsi měla léky na stimulaci, menopur?
Holky, zázrak. Po PGD máme 4 embryjka v pořádku, takže ve středu bude transfer…