CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
1.3.17 14:24
@Danďuška píše:
@tojemaras dodám Ti trošku naděje, taky jsem měla křížové bolesti a čekala jsem, že to každou chvíli dostanu, ale nic nepřišlo. Akorát test jsem měla slabounce pozitivní už 8. den po KETu, měla jsem test od Dr.Max. Mám všechny testy pořád schované i s datumy.@Ledge děkuji :kytka:

a delala jsi test i drive? ja krizove bolesti mam vicemene porad asi od tretiho dne ketu. ale ted ty posledni dva tri dny mnohem vetsi. ale uz i slabe krvacim semtam bohuzel, asi uz vysadim i utros

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.3.17 14:39

@tojemaras dříve jsem test nedělala, těch 8 dní po KETu to byl první. Myslím, že sestřičky tenkrát říkaly, že mám testovat nejdříve po 10 dnech, dřív se nic ukázat třeba nemusí. Já jsem sice pak taky krvácela, ale až kolem 7tt, takhle brzo ne. Utrogestan kdyžtak ještě radši zkus nechat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.3.17 15:12

@Danďuška ja ho ale zavadim, uz tak jsem unavena atd, nemuzu ho polykat, protoze zpusobuje zavrate atd a ja denne ridim 70km, takze ho vysadim, kdyz se krvaci, tak to nema smysl ho zavádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.3.17 15:31

@tojemaras záleží na Tobě, jesti už krvácíš hodně. Taky jsem ho zaváděla, nedělal mi dobře při spolknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.3.17 16:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.3.17 07:33

@Danďuška Pořád jen špiním, vlastně skoro nic, ale vysadila jsem ho, vím, že to nevyšlo prostě, tak to nebudu do sebe zbytečně další týden valit :-/

@Ledge Držím palečky, ať to aspon tobě vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.3.17 11:10

@tojemaras Tak už to na mně jde taky. :( Jestli to není přicházející MS, tak sním svou botu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.3.17 11:36

@Ledge neboj, žádná MS!!! Tak mně dneska řekl šéf, at si zajedu do lázní, takže asi zajdu na laparo kvůli endošce a pak dám lázně a pak znovu KET, nebo jen lázně a KET, uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.3.17 11:52

@tojemaras Taky jsem o lázních přemýšlela, ale asi nemám nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.3.17 13:07

@Ledge zeptej se doktora, z jakého důvodu vlastně nemůžeš otěhotnět? partnerův spermio nebo je u tebe něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.3.17 17:42

@tojemaras Už jsem se ptala - prý vlastně nikde nic, partnerovi v jednom SPG vyšly teratozoospermie, ale při odběru vždycky říkali, že úplně bez problémů. Ale někde být něco musí, před 12 lety jsem normálně otěhotněla (bohužel jsem pak v 5.měsíci potratila) a od té doby nic. A to proběhla i změna partnera… Fakt nevím :nevim: Prostě mi to není souzeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
2.3.17 21:28

@Danďuška gratuluji k // :hug: :hug: :hug: :hug:

@Ledge holka drž se, když tak je třeba i adopce, možná přidete na jiné myšlenky a půjde to pak samo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.3.17 08:22

@Ledge tak můžou být třeba jen neprůchozí vejcovody… Ale pokud bys měla třeba endošku nebo nějaký takový problém a byla by p říčina neplodnosti v Tobě, tak bys měla mít nárok na lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.3.17 08:32

@tojemaras No, dívala jsem se do indikačního seznamu a musí být negativní vyšetření partnera. A ta teratozoospermie by podle mě byla problém. Každopádně jestli to opět neklapne, tak se na to zeptám, v CAR i na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.3.17 09:24

@Ledge aha a kde jsi ho našla ten seznam? já se dívala přímo do lázní klimkovice a tam je akorát jako že bud zánětlivé onemocnění nebo potraty atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí