CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
24.1.17 10:17

@tojemaras Tak aktuální info: 8 bylo zralých a všechny jsou oplodněné. Teď to zas budou nervy do zítřka, jak budou prospívat.
Co tvoji bojovníčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.1.17 10:19

@Ledge tyjo tak to je úplně bezva zpráva!!! no u mě taky uplně skvělý, pořád krásných osm embryjek!!! zítra jdu na transfer, prostě krása, stoprocentně u mě zafungoval NOSIFOL na kvalitu vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.1.17 12:27

@tojemaras wow, tak to je super. Moc držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.1.17 14:40

@tojemaras Tak ET je bohužel odložen, bude se čekat na PGD. Ještě se řeší kolik embryjek budou vyšetřovat, protože pojišťovna partnera má limit max. 4. No a my jich máme stále 8. Ta 2 opožděná to stále nevzdala a bojují. Za týden mám kontrolu, tak snad budu vědět víc. Chjo…tak jsem doufala, že to dnes bude. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
28.1.17 22:34

@Ledge jsem se spletla, šest embryjek a ne osm… no a co ty zbylá dvě, tím pádem vam dvě zbyli ne? to chapu ale zas budeš mít aspon jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
29.1.17 09:57

@tojemaras Zamrazili asi všechny, aspoň to bylo v plánu (pokud vydržely do soboty), ale možná jen z několika udělají PGD. Každopádně teď se jen můžu modlit a doufat, že aspoň některé bude v pořádku, že pak zvládne rozmražení a uchytí se. Tolik se toho může stát… :?
Jinak jsem týden po OPU a stále mám bolesti. Už chápu, proč se většinou dělá pauza cca 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 10:20

Zdravim holky vcera jsem byla na navsteve u pana dr. Jarose a ten mi doporucil ze mam jit na umele oplodneni. Jsem po laparoskopiji vse v poradku ale bohuzel ne a ne se zadarit tak to chceme vyzkouset. Ale bojim se nevim co me ceka a strach s toho ze se to nepovede. Nejake zkusenosti u EF byla bych vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
31.1.17 10:29

@niki0 Ahoj, já tam chodím a také k Jarošovi. Nemůžu říct, že bych měla s něčím problém, jen to čekání tam… Dost holek nebyla spokojená, to bys musela pročíst celou historii tady. Máš za sebou už nějaká vyšetření nebo hned mluvil IVF? Mně ho také doporučil hned při první konzultaci, ale já s tím počítala, protože mi bude 39 a tak tlačí čas. Ale před IVF se dá zkusit např. IUI, záleží na indikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 10:33

K Jarosovi chodim uz dlouho do jeho druhe ordinaci co ma ve fulneku. Zatim laparoskopije delana loni ale vse v poradku.Ted jsem par mesicu brala leky na podporu zrani vajicek. A vcera na kontrole mi rek ze uz je na case zkusit i umele oplodneni a pravda je takova ze jsem se na to chtela zeptat uz sama. Pristi patek jedu do EF tam mi k tomu rekne vic. Budu ti drzet prstiky aby ti to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.2.17 14:42

@Ledge tak nevím, osmý den od ET, test bílý, od úterý jsem měla už bolesti jak na MS, tak jsem si řekla, že je to v dupě, prsa přestaly bolet, je to pryč, včera jsem začala špinit, tak jsem to úploně vzdala… pořád špiním ale jen lehce a bolesti jsou najednou pryč, tak nevím no, uvidíme za pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.2.17 14:43

@niki0 ahojky být tebou tak mu řeknu, že chci před umělým ještě imunologické vyšetření, běžně ho všude dělají, tam až po dvou neúspěšných IVF…ale pokud je problém tam, tak by to mohli zjistit hned. jinak problém tam žádný nemám, myslím, že jsou super…jo a doporučuju NOSIFOL, díky němu jsem měla kvalitní vajíčka a tak z šesti oplodněných vajíček mám šest embryí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.2.17 17:10

@tojemaras Držím palce, ať to klapne. :kytka:
Já se aktuálně potýkám s depresí a panickým strachem, že PGD dopadne špatně. Mám pocit, jako bych se zítra měla dozvědět nějakou tragickou zprávu… Ale ještě je brzy, tak rychle výsledky být nemůžou… Asi už mi z toho všeho hráblo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.2.17 09:15

@tojemaras moc dekuji za informace hned se na vse poptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
4.2.17 12:35

@Ledge já už krvácím jak o život, musíš být v klidu, jinak se u tebe pak bublince nebude líbit, musíš to brát jako pokus, nesmíš se na to až tak moc upínat, jinak tě to zničí :( ja chci ve středu říct MUDr. Jarošovi, že chci udělat hematologii, tak jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit

@niki0 vůbec nemáš za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
4.2.17 17:48

@tojemaras :( to mně moc mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...