CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
14.12.16 23:35

@hanule24 nemáš zač, opravdu vyzkoušet i třeba Olomouc, myslím si, že to není až tak drahé, záleží jak jste schopni dojíždět, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.12.16 23:49

@Žaneta66 Děkuji no slyšela jsem hodně dobre odkazy na helios tak snad nám pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.12.16 19:16

Jen pro info holky, už dorazily výsledky PGD a přišli jsme o oba mrazáčky. :,( Takže v lednu všechno znovu, ale už naposledy. Moc už nevěřím a připadá mi to jako vyhazování peněz, ale partner mě přemluvil, že to ještě jednou zkusíme.
Snad se vám daří líp než mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.12.16 20:01

@Ledge Já byt tebou šla bych do Brna taky odcházím z eurofertilu a jdu do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.16 20:18

@Ledge určitě bych změnila centrum.jsem z Ovy ale nikdy bych do Eurofertilu nešla. jezdime do ivf clinic Olomouc k dr Machačovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
27.12.16 21:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.1.17 17:50

Ahoj holky :) vy me teda desite :) ja chodim uz odjakziva do Gynetu, takze me odtamad posilaji automaticky do Eurofertilu.. mam polycystycke vajecniky, takze tam skoncim tak ci tak..
nevim, ale neni treba i to dojizdeni do Brna nebo Olomouce narocnejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.1.17 23:21

@Luciš.L Ahoj, jezdím z Ostravy do Olomouce, Regiojetem za hodinu a to za 48 Kč :lol: :lol:
Přístup se nedá srovnat a myslím, že i finančně - holky v Olmiku otěhotněly dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.1.17 06:24

Zvažovala jsem Olomouc, ale jsem v pasti. V EF zapomněli poslat na druhý pokus IVF žádanku na pojišťovnu, tak to teď musí napravit a trochu „obejít“. Jiný CAR by teď podle mně schválení už nedostal. :?
Navíc pokud je problém s kvalitou vajíček, tak to asi v každém CARu dopadne stejně… ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.17 07:19

@Ledge POdle mě s tím nebude problém - Ty už na druhý stimuluješ?
Protože jsou IVF, kdy nedojde k ET - špatná kvalita vajíček třeba, nebo 0 oocytů ve folikulech a v ten moment je lepší si léky zaplatit z ruky, IVF cyklus se stornuje na pojišťovně a TY nepřijdeš o pokus na pojišťovnu..

Kvalita vajíček - tak myslím, že by zvážili vhodnost stimulace a Machač je třeba vyhlášený na minimálku, při které dostaneš méně vajíček, ale kvalitních..

Záleží, co je důvod, no.

Hele, mají konzultaci zdarma, a Olmik není daleko, zajela bych se tam nezávazně poptat. Objednávala bych se k Machačovi, nebo Michnové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.1.17 08:00

@Efka2015 Už právě začínám třetí stimulaci. A zatím vždycky ET proběhl, ale nikdy s úspěchem a z PGD přišly špatné výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.1.17 08:23

@Ledge No na kvalitu vajíček jsem brala čistý inositol v prášku:
 http://www.myprotein.cz/…1244926.html

Ale je otázka, no. Co vám řekli na genetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.1.17 08:49

K tomu inositolu ještě ber vitamín E, je na správný vývoj buněk, čili na vajíčka… úplně všechny ty látky, které je třeba mít, obsahuje právě nosifol, je drahý, já ho kupuju tady na emiminu nebo na modrém koníku v bazaru. Jinak měly jste některá stimulaci Elonvou? (1 injekce na týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.1.17 06:05

@tojemaras Já právě tentokrát dostala Elonvu. Ale budu dávat teprve dnes večer.
Jinak jsem si koupila Femibion 1, doporučili mi to v lékárně a už ho zobu třetí měsíc.
Tak oprava, budu aplikovat až zítra.

Příspěvek upraven 12.01.17 v 07:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.1.17 06:19

@Efka2015 Genetika je OK. Už jsem prostě stará :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí