Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ledge aha aha o tom jsem četla, už nevím, co to je, ale to nevadí, no držím moc palečky, máš za sebou imunologické a genetické vyšetření?
@tojemaras genetiku nám dělali, přesněji partnerovi, protože mně ji dělali už před lety, když jsem potratila. Ale imuno asi ne. Budou doufat, že to vyjde. Bohužel si nemůžu vzít dovolenou, tak chodím do práce. Ale zase nemám čas myslet na kraviny a sledovat se.
@Ledge no mně dneska v EF řekli, že mám nějaké protilátky a může to být příčina toho, proč nemůžu otěhotnět, že vypudím a zdeformuji embryo…ale že se nedá říct, jak moc to má vliv, že to může být primární důvod a taky nemusí
@Ledge my ho měli také tento problém, myslím manžel, ale v EF na něj nepšišli tak jsme si říkali, že nám to asi v gyncentru udělali špatně. ![]()
@Žaneta66 Popravdě, já to vůbec nechápu. V prvním spermiogramu přes Gynet nic takového nepsali, v druhém v EF ano a při odběru k IVF zase nic o tom neřekli. ![]()
Tak asi zase nic. Dnes 6. den po ET a začínám krvácet, sice slabě, ale už začínám mít i klasické bolesti jako u MS. Prachy v čudu, nálada na bodu mrazu… ![]()
@Ledge Sice se neznáme, ale vím o čem mluvíš a přeji ať to příště vyjde. Je mi líto každé dušičky, co takhle čeká každý měsíc, já totiž taky…
@Ledge to mi je lito. Ja prisla o miminko uz trikrat jsem potratila ![]()
@tojemaras To zatím ne, ale pokud to je předzvěst MS, tak to začne dnes, nejpozději zítra. Vždycky to mám stejně… Ale abych nebyla tak negativní, pořád se snažím udržet tu poslední špetičku naděje, hladím bříško a s fazolkou si povídám.
@hanule24 Bože jsem si toho nějak nevšimla
proboha to mě mrzí ![]()
@tojemaras jo me taky ale uvazuji ze pojdeme jinam protoze tohle je druhy potrat v eurofertilu a nekdy se to ani nepodarilo. A pan doktor mi porad dava stejne prasky