Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanule24 A dobrý?
Jinak já mám za sebou konzultaci a od 28.10. zas budu brát divinu. Tentokrát jsem za ni ani nic neplatila, tak jsem z toho byla úplně vyplesklá…
A po MS začínám s novou stimulací. Snad to konečně vyjde…
@tojemaras ahoj jo cítím se úžasně ale jsem unavená takže vždycky odpoledne jdu spát a taky mě strašně bolí prsa
@Ledge jo cítím se úžasně ale jsem unavená takže vždycky odpoledne jdu spát a taky mě strašně bolí prsa. Moc ti držím palce ať to teď vyjde
![]()
@Žaneta66 ahoj no dopadla jsem divne. 31.10 jsem byla na krav a hodnota hcg byla 20. A ted v pondeli jdu zase na krev jestli hodnota stoupla
@hanule24 tak to je super, držím palečky aby to vyšlo
a co těhu testík dělala jsis?
@Žaneta66 ahoj ne test jsem si nedelala radsi. Ja zkusim verit tělu co mi rika
Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Byli jsme v EF na druhe Ivf, ktere nevyslo, dr. Jaroš nam doporucil vyšetření na Imuno + HSP, PB + MAR. Víte co znamenají ty zkratky. Kolik to vvůbec stojí?? Děkuji
@Verca247 Ahoj, přesně nevím, protože mi nic takového nedělali. Teprv se chystám na druhý pokus. Ale našla jsem na webu článek, který se týká reprodukční imunologie - třeba aspoň trochu pomůže: http://forumzdravi.cz/…imunologie-1
@Verca247 Ahoj, my jdem na druhý pokus a taky jsem si vyprosila imunovyšetření… čekáme na výsledky rozšířené imunologie, ale už ze základní vyplývá, že mám jisté protilátky, dneska tam budu volat, snad už budou výsledky, MAR test a PB je teest spermií, HSP MYSLÍM taky, ale nejsem si tím jistá.
Ahoj holky tak co je noveho ja cekam na patek musim zase na krev kvuli hcg
@hanule24 Taky držím palce.
Já jdu zítra do CAR na UZ a pak by měla začít nová stimulace.