Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ledge děkuji doufám že teď už se to povede. A ke kterému doktorovi chodíš
@hanule24 Chodím k Jarošovi, ale OPU dělal Lachčina, protože Jaroš byl zrovna na nějakém kongresu. Vlastně i transfer dělal Lachčina.
Ahojky vespolek,
ráda bych se informovala na to nové centrum Eurofertilu ve Vítkovicích. Jak jste spokojené a platí se stimulační injekce??
Předem děkuji za odpovědi ![]()
@vigo neplatila jsem nic za injekce - až potom nad rámec, co jsem musela mít na víc…jinak skutečně je pravda, že se za ně neplatí u nich ![]()
@vigo Přesně jak říká @tojemaras, neplatí se. (pokud ti stačí)
@tojemaras
Oki, moc děkuji a jakou značku si měla?? (Gonal nebo Puregon nebo Menopur??)
@vigo ja mela menopur…rostly mi pomalu vajicka tak navysili davky a dostala jswm navic tri lahvicky, ty uz byly i bez doplatku pojistovny, takze 3×350 kc
@Ledge neříkej, to snad ne, co špiníš?
nic to ještě nemusí znamenat, kolikáty den jsi po transféru
![]()
@Žaneta66 Bohužel ano, špiním a zdá se mi, že čím dál víc. Navíc zítra mám termín MS. Dnes 10 den po transferu (pokud se nepočítá den ET). Už jsem to obrečela a to jsem si říkala, že nebudu… ![]()
@Ledge ale neboj nic není ještě fakt ztraceno, může jít o zavrtání to tak vychází, zkus si udělat test a uvidíš, kdy jdeš na krev?
@Žaneta66 Krev mám v pátek 14.10. a zavrtání už podle mně bylo. To jsem začala špinit v týdnu, celkem 3 dny a pak to bylo zase v pohodě. Tohle mi přijde jako klasická MS. ![]()
@Ledge ale fakt nemusí být, a klasická MS není nikdy při umělém přímo stejná jak má být, myslím v tom daném datu, uvidíš, jestli chceš a máš chuť tak si kup test a uvidíš co tam je a pak si uděláš druhý a uvodíš dál, nebo jestli vydržíš počkat až do 14. je to na Tobě Já testovala i když jsme měla podezření, že nic ![]()