Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ledge Nam se zadarilo dvakrat. Ted cekame krasne zdrave miminko. Ja byla vic nez spokojena.
@Ledge ahojky tak co jak to zvládáš, už si pícháš injekce? doufám, že je vše v pořádku, držím palečky a čekám jen a jen to co si přeješ
![]()
@Žaneta66 Zatím ne, do pondělí mám divinu, ve středu jdu na kontrolu a tam se asi dozvím více. Předpokládám, že dostanu ty injekce.
Nevíte některá, jak je to po odběru vajíček - budu mít na ten den nemocenskou nebo jak?
@Evenka píše:
Devcatka, to byla zrejme rec o mne. Dekuji za kompliment.A jsem tehotna!
Ahojky
…to jsem tady psala jáááá, a je to pradva!!!
…na svůj věk vypadáš/ te skvěle!…mě hrozně zajímalo, jestli je tady některá která tehdy byla ve stejný den na KETu se mnou
…já jsem si tehdy nechávala zavést dvě emryjka…ale tehdy se neuchytilo ani jedno
…a jsme hrozně šťastná, že vím, že alespoň jedna z nás je těhotnááá!
…moc gratuluji!!!
a držím palečky ať je vše OK
![]()
@ezvědavka Jee moc dekuji.
Uz jsme ve 25.tydnu a mimi krasne roste. Tobe taky preji hodne stesti a krasne zdrave miminko. ![]()
@Ledge ahojky máš nárok normálně na nemocenskou, ale záleží jestli chceš i pak dál zůstat na nemocenské, já poprvé měla dovču a pak jsem šla normálně do práce a podruhé jsem byla na nemocenské 5 dní, ale celé mi to rozhodilo výplatu, záleží co děláš, jak jsi na tom ještě s letošní dovčou atd.
jinak poprvé mi bylo po nárkoze úplně fajn šli jsme dokonce i na oběd do restaurace a podruhé jsem měla problém sejít schody ![]()
@Ledge Nezapomen, že nemocenskuo první tři dny nedostaneš ani korunu…já si beru jen ten den volno a další den do práce… pak až po transferu budu doma třeba tři dny..jinak jaroš mi sám říkal, že pokud vysloveně nedělám někde v lomu, tak že nedoporučuje neschopenku, protože ženská pak googluje a hledá, že tam ji píchlo v bříšku a tam to a pak se akorát stresuje ![]()
Tak už jsem taky nafasovala Menopur. A s tou nemocenskou si to musím rozmyslet, i když o peníze stejně přijdu, protože se mi povedlo čerstvě omarodit a skončila jsem ode dneška na antibiotikách
Dovolenou ještě mám, tak snad ji dostanu. Nemám fyzicky náročnou práci, jen psychicky, protože pracuju na call centru.
@Ledge počkej antibotika a stimulace? řekla jsi to doktorovi? to by se mělo odložit holka…
@tojemaras Právě že řekla, ale jen mi odpověděl, že do odběru vajíček musím být zdravá… Mám z toho obavy, ale odklad nelze, běží mi čas. V únoru mám 39 a pojišťovna pak už nehradí ![]()
Ahoj holky už jsem tady dlouho nebyla. Ale všem co se zadarilo moc gratuluji a ostatním přeji hodně štěstí. My jdeme v pondělí na kontrolu před posledním KET