CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
25.8.16 19:46

@Ledge Nam se zadarilo dvakrat. Ted cekame krasne zdrave miminko. Ja byla vic nez spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
26.8.16 08:26

@Evenka Měla jsi menopur na stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.9.16 11:56

@Evenka Díky a blahopřeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
1.9.16 20:29

@Ledge ahojky tak co jak to zvládáš, už si pícháš injekce? doufám, že je vše v pořádku, držím palečky a čekám jen a jen to co si přeješ :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.9.16 15:48

@Žaneta66 Zatím ne, do pondělí mám divinu, ve středu jdu na kontrolu a tam se asi dozvím více. Předpokládám, že dostanu ty injekce.
Nevíte některá, jak je to po odběru vajíček - budu mít na ten den nemocenskou nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.9.16 17:20
@Evenka píše:
Devcatka, to byla zrejme rec o mne. Dekuji za kompliment. :mrgreen: A jsem tehotna! :dance:

Ahojky :-)…to jsem tady psala jáááá, a je to pradva!!! :-)…na svůj věk vypadáš/ te skvěle!…mě hrozně zajímalo, jestli je tady některá která tehdy byla ve stejný den na KETu se mnou :-)…já jsem si tehdy nechávala zavést dvě emryjka…ale tehdy se neuchytilo ani jedno :-(…a jsme hrozně šťastná, že vím, že alespoň jedna z nás je těhotnááá! :-)…moc gratuluji!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: a držím palečky ať je vše OK :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
3.9.16 19:51

@ezvědavka Jee moc dekuji. :mavam: Uz jsme ve 25.tydnu a mimi krasne roste. Tobe taky preji hodne stesti a krasne zdrave miminko. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.9.16 21:45

@Ledge ahojky máš nárok normálně na nemocenskou, ale záleží jestli chceš i pak dál zůstat na nemocenské, já poprvé měla dovču a pak jsem šla normálně do práce a podruhé jsem byla na nemocenské 5 dní, ale celé mi to rozhodilo výplatu, záleží co děláš, jak jsi na tom ještě s letošní dovčou atd.

jinak poprvé mi bylo po nárkoze úplně fajn šli jsme dokonce i na oběd do restaurace a podruhé jsem měla problém sejít schody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.9.16 21:45

Jinak super, že je tady těhulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.9.16 07:46

@Ledge Nezapomen, že nemocenskuo první tři dny nedostaneš ani korunu…já si beru jen ten den volno a další den do práce… pak až po transferu budu doma třeba tři dny..jinak jaroš mi sám říkal, že pokud vysloveně nedělám někde v lomu, tak že nedoporučuje neschopenku, protože ženská pak googluje a hledá, že tam ji píchlo v bříšku a tam to a pak se akorát stresuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
7.9.16 18:52

Tak už jsem taky nafasovala Menopur. A s tou nemocenskou si to musím rozmyslet, i když o peníze stejně přijdu, protože se mi povedlo čerstvě omarodit a skončila jsem ode dneška na antibiotikách :? Dovolenou ještě mám, tak snad ji dostanu. Nemám fyzicky náročnou práci, jen psychicky, protože pracuju na call centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
9.9.16 08:29

@Ledge počkej antibotika a stimulace? řekla jsi to doktorovi? to by se mělo odložit holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
9.9.16 12:13

@tojemaras Právě že řekla, ale jen mi odpověděl, že do odběru vajíček musím být zdravá… Mám z toho obavy, ale odklad nelze, běží mi čas. V únoru mám 39 a pojišťovna pak už nehradí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.9.16 12:18

Ahoj holky už jsem tady dlouho nebyla. Ale všem co se zadarilo moc gratuluji a ostatním přeji hodně štěstí. My jdeme v pondělí na kontrolu před posledním KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
9.9.16 13:20

@Ledge jo tak :( no tak hlavně se brzy uzdrav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí