CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
2.8.16 14:26

@ivvča moc gratuluji k vysněným //! :hug: Jestli budu ještě někdy řešit IVF, tak taky asi v Olomouci. 2 zmražené embrijka zkusíme ještě v EF a pak by jsme pokračovali jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.8.16 16:12

@Danďuška Děkuji a také držím pěsti k //, ať už by byly kdekoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
2.8.16 20:56

Nedá mi to sem také nenapsat, bohužel je to hoooodně o penězích všude i když to ze začátku může vypadat jako že je vše zalito sluncem, je to velký byznys také jsme se rozhodovali kam z OV zvažovali jsme i Eurofertil, nakonec zvítězila Olomouc. Tenkrát také rozhodování ovlivnily diskuze, kde jsem vyčetla a myslela si, že zrovna „tam“ je to pro nás to pravé, když se ohlédnu zpět nebylo :(…je to ale také hodně o laboratořích a dostupných metodách, které mohou cary nabídnout, pokud se Vám povedlo u dr. Machače máte obrovské štěstí a gratuluji :kytka: my takové štěstí neměli… a jak píše @ivvča ať už budou // kdekoliv hlavně že budou :palec: ;) je důležité také být vklidu a psychické pohodě a ne si připadat, že jste na obtíž a necítit se dobře…v tom může pomoci i změna caru ;)… hodně štěstí ;)

Příspěvek upraven 03.08.16 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
2.8.16 21:06

@ivvča gratulace a drž se, jsem ráda, že jsi napsala, připadám si Já, že jsme byla divná hodně jsem tady začla negativně psát, ale těší mě, že nejsem jediná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.8.16 21:54

@ivvča nám se už // poštěstily loni, máme už doma 7-mi měsíční slečnu :palec: Doufám, že další už bude přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.8.16 07:51

@Danďuška A kde jste byli úspěšní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
3.8.16 10:48

@tojemaras v EF, byl to 1. KET z druhého IVF, neboli 3. pokus byl úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.8.16 11:25

@Danďuška aha a přišli na to, proč ty první dva nevyšly nebo nahoda? a se stimulací normální? jinak děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.8.16 11:35
@tojemaras píše:
@Danďuška aha a přišli na to, proč ty první dva nevyšly nebo nahoda? a se stimulací normální? jinak děkuju za info

Já myslím, že ti nikdy nikdo neřekne, proč to nevyjde…kdyby to doktoři věděli, tak jsme všechny těhotné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.8.16 12:01

@opickaaa no myslím jestli na něco pak třeba nepřišli nebo neudělali jinak a tak víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.8.16 12:17

@Danďuška Aha, tak to se omlouvám :D Už se tady moc neorientuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.8.16 13:06
@tojemaras píše:
@opickaaa no myslím jestli na něco pak třeba nepřišli nebo neudělali jinak a tak víš

jn..je to blbé, ale bylo mi řečeno, že to bohužel doktoři nevěděí, že ti to nedokáže nikdo vysvětlit..i když se zavede špičkové embryo, pořád je to cizí těleso, co se vkládá do těla pacientky a faktorů, které ovlivňují uchycení je mnoho:-( ale co přesně…to je asi ve hvězdách. taky to nechápu, jak v dnešní moderní době ti to nedokáže někdo přesně říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.8.16 13:20

@opickaaa jo, ale asi mě nechápeš, myslím, jestli třeba neudělali imuno vyšetření a nepřišli na něco, že je něco špatně a „spravili“ to nebo jestli nenasadili jiné hormony na stimulaci nebo úplně bez stimulace, četla jsem, že úplně bez stimulace je KET lepší, ale byl to jen názor v jedné FB skupině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.8.16 13:22
@tojemaras píše:
@opickaaa jo, ale asi mě nechápeš, myslím, jestli třeba neudělali imuno vyšetření a nepřišli na něco, že je něco špatně a „spravili“ to nebo jestli nenasadili jiné hormony na stimulaci nebo úplně bez stimulace, četla jsem, že úplně bez stimulace je KET lepší, ale byl to jen názor v jedné FB skupině

jo tak, aha..to jsem špatně pochopila…já myslela, že KET je vždy bez stimulace. Teda jak jezdím do brna tak to tam tak dělají, jen ti dají utrogestan, ale žádné injekce nic. prostě dělají KET v přirozeném cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.8.16 13:54

@opickaaa aha :-O tak to jsem zas nevěděla já, ale v jedné skupině na FB se bavily, že normálně se stimulací to je, tak asi jak kde, těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí