Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivvča moc gratuluji k vysněným //!
Jestli budu ještě někdy řešit IVF, tak taky asi v Olomouci. 2 zmražené embrijka zkusíme ještě v EF a pak by jsme pokračovali jinam.
@Danďuška Děkuji a také držím pěsti k //, ať už by byly kdekoli ![]()
Nedá mi to sem také nenapsat, bohužel je to hoooodně o penězích všude i když to ze začátku může vypadat jako že je vše zalito sluncem, je to velký byznys také jsme se rozhodovali kam z OV zvažovali jsme i Eurofertil, nakonec zvítězila Olomouc. Tenkrát také rozhodování ovlivnily diskuze, kde jsem vyčetla a myslela si, že zrovna „tam“ je to pro nás to pravé, když se ohlédnu zpět nebylo
…je to ale také hodně o laboratořích a dostupných metodách, které mohou cary nabídnout, pokud se Vám povedlo u dr. Machače máte obrovské štěstí a gratuluji
my takové štěstí neměli… a jak píše @ivvča ať už budou // kdekoliv hlavně že budou
je důležité také být vklidu a psychické pohodě a ne si připadat, že jste na obtíž a necítit se dobře…v tom může pomoci i změna caru
… hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 03.08.16 v 10:16
@ivvča gratulace a drž se, jsem ráda, že jsi napsala, připadám si Já, že jsme byla divná hodně jsem tady začla negativně psát, ale těší mě, že nejsem jediná ![]()
@ivvča nám se už // poštěstily loni, máme už doma 7-mi měsíční slečnu
Doufám, že další už bude přirozeně ![]()
@tojemaras v EF, byl to 1. KET z druhého IVF, neboli 3. pokus byl úspěšný.
@Danďuška aha a přišli na to, proč ty první dva nevyšly nebo nahoda? a se stimulací normální? jinak děkuju za info
@tojemaras píše:
@Danďuška aha a přišli na to, proč ty první dva nevyšly nebo nahoda? a se stimulací normální? jinak děkuju za info
Já myslím, že ti nikdy nikdo neřekne, proč to nevyjde…kdyby to doktoři věděli, tak jsme všechny těhotné:-)
@opickaaa no myslím jestli na něco pak třeba nepřišli nebo neudělali jinak a tak víš
@tojemaras píše:
@opickaaa no myslím jestli na něco pak třeba nepřišli nebo neudělali jinak a tak víš
jn..je to blbé, ale bylo mi řečeno, že to bohužel doktoři nevěděí, že ti to nedokáže nikdo vysvětlit..i když se zavede špičkové embryo, pořád je to cizí těleso, co se vkládá do těla pacientky a faktorů, které ovlivňují uchycení je mnoho:-( ale co přesně…to je asi ve hvězdách. taky to nechápu, jak v dnešní moderní době ti to nedokáže někdo přesně říct…
@opickaaa jo, ale asi mě nechápeš, myslím, jestli třeba neudělali imuno vyšetření a nepřišli na něco, že je něco špatně a „spravili“ to nebo jestli nenasadili jiné hormony na stimulaci nebo úplně bez stimulace, četla jsem, že úplně bez stimulace je KET lepší, ale byl to jen názor v jedné FB skupině
@tojemaras píše:
@opickaaa jo, ale asi mě nechápeš, myslím, jestli třeba neudělali imuno vyšetření a nepřišli na něco, že je něco špatně a „spravili“ to nebo jestli nenasadili jiné hormony na stimulaci nebo úplně bez stimulace, četla jsem, že úplně bez stimulace je KET lepší, ale byl to jen názor v jedné FB skupině
jo tak, aha..to jsem špatně pochopila…já myslela, že KET je vždy bez stimulace. Teda jak jezdím do brna tak to tam tak dělají, jen ti dají utrogestan, ale žádné injekce nic. prostě dělají KET v přirozeném cyklu
@opickaaa aha
tak to jsem zas nevěděla já, ale v jedné skupině na FB se bavily, že normálně se stimulací to je, tak asi jak kde, těžko říct