CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
3.8.16 13:55
@tojemaras píše:
@opickaaa aha :-O tak to jsem zas nevěděla já, ale v jedné skupině na FB se bavily, že normálně se stimulací to je, tak asi jak kde, těžko říct

asi fakt jak kde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
3.8.16 17:49

Měla jsem akorát na růst sliznice Divinu a utrogestan, jestli si to dobře pamatuju. Rozdíl byl asi jen v tom, že jsem u předchozích 2 pokusů měla crinon a pak jsem chtěla utrogestan. Ale na růst folikulů nic, ani ovulaci jsem neměla. KET jsem měla hned ten následující měsíc od ET, takže se nic moc jinak nedělalo. Myslím si, že to bylo třeba celkově tím, že to nebylo jako klasické IVF, byla jsem odpočatá od všech injekcí ten měsíc, přišla jsem si jen pro embrijko a pak jsem dělala vše jako normálně, žádná nemocenská ani šetření se. Možná i psychika měla podíl, nějak jsem to už neřešila s tím, že máme ještě 2 embrijka zamražené. Ale třeba to jen vyšlo z toho důvodu, že už to byl 3. pokus a po tom je prý 90% těhotných, to je ve hvězdách a asi to tam i zůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
4.8.16 09:03

@Danďuška Jo, já četla, že KET je prej úspěšnější právě z důvodu, no, hlavně, že to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.8.16 16:50

Ahoj holky už jsem tady dlouho nebyla ale můžu říct že jsem já osobně chodila do gyncentra a nebyla jsem vůbec zpokojena ani můj manžel a tak jsme přešli do eurofertilu a jsem tam hodně zpokojena. Teď mě čeká poslední ket tak uvidíme jak dopadnu. V červnu jsem díky nim otěhotněla ale bohužel jsem o miminko přišla. A pokud se nepovede tenhle ket tak uvažuji ze taky zkusím helios na ivf příští rok. Jako eurofertilu věřím ale myslím si že si hodně zkazí reputaci diky tomu ze tam je doktor Lachcina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.8.16 12:38

Ahoj, jsem tu nová a zrovna mám před sebou 1. pokus IVF v EF a popravdě Vaše zkušenosti mně dost vystrašily. 8o Nečetla jsem celou diskusi, takže se na rovinu zeptám, je tady některá, které to v EF vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.8.16 13:38

@Ledge Víš, řekla bych, že těm, co to vyšlo, tak si nechodí stěžovat na internet a doma lebedí s děťátky…Je tam spoustu párů, kdyby to tam bylo tak špatné, tak tam nikdo nechodí :) Já jdu teďka na 1. IVF už od pátku si budu píchat injekce, takže jupííí hurááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.8.16 13:58

Budu ti držet palce. Já dostala jakési tablety Divina, budu je brát od soboty. O injekcích taky mluvili, ale ty mně asi teprve čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.8.16 14:47

@Ledge divina je antikoncepce pokud vím…já měla zas norethisteron - je to jakoby na oddálení menzes, ale mně řekl doktor, že to je na restart hormonů…tak možná proto máš ty tu divinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.8.16 20:13

@Ledge Ahoj, nám se v EF zadařilo a máme skoro 8 měsíční slečnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.8.16 22:29

@Ledge Divina je část antikoncepce pro ženy v přechodu je to na oddálení menzes a ta se dává skoro každé neboj, držím palečky ať vše dopadne jak si přejete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.8.16 07:40

@Ledge jinak já měla taky divinu, taky mi ji dali…ale jen modré tabletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
25.8.16 08:24

@tojemaras jo jo já ji měla taky, dostává ji asi každá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.16 08:36

Divinu dává Jaroš místo lentilek - někomu modrou, někomu bílou…v šuplíku na plno plných platicek, jak mu to pacientky nosí ty zbytky, ale pořád předepisuje nové.

• Citovat
  • Upravit
4472
25.8.16 08:51
@Anonymní píše:
Divinu dává Jaroš místo lentilek - někomu modrou, někomu bílou…v šuplíku na plno plných platicek, jak mu to pacientky nosí ty zbytky, ale pořád předepisuje nové.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.8.16 09:05
@Anonymní píše:
Divinu dává Jaroš místo lentilek - někomu modrou, někomu bílou…v šuplíku na plno plných platicek, jak mu to pacientky nosí ty zbytky, ale pořád předepisuje nové.

je proti endometrioze, kterou mám, takže mi to nevadí :)

Teď mě zarazilo, dal mi menopur a sestřička říkala, že za tyto léky nebudu nic doplácet, přitom jiné holky v jiných CAR platili několik tisíc… tak nechápu :-O je to nějak nově hrazené úplně pojištovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí