CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
9.10.16 20:52

Ahojte děvčátka :-)…prosím Vás o radu, máme za sebou neúspěšný 4 IVF a já se od poslední stimulace nemůžu vzpamatovat :-( Snažím se jíst zdravě, cvičit a soustředit se na jiné věci…mám hodně náročnou psychicky práci, takže moje mysl „naštěstí“ přes den dokáže vypnou, ať pořád nemyslím na mimi. Po každém neúspěchu, mi trvalo tak cca dva až tři týdny než jsem zpátky nastartovala se cvičením a připravila se na další boj:-/
Tentokrát je to však jinak, měla jsem pokus bez stimulace, jen utrogestan na podporu…ale tím že to bylo již po 4 negativní..se nemůžu už dva měsíce vzpamatovat, jsem hrozně nervózní, podrážděná, všechno mě štve, rozčiluje, do ničeho se mi nechce, co se týče cvičení..tak ani do něj a to jsem ho měla taaak ráda :-(..nejhorší je, že když se doma přítel ozve"kdy máme ovulaci"..tak se mi chce brečet a né se dál snažit…nechápu…zkouším magnesiu s B6, vitamíny minerály, čaje na sklidnění…kapičky na psychiku od Jonáše- Joalis…ale mám pocít, že stojím na mrtvém bodě.
Vím, že Vás tady je hodně, tak třeba někdo z Vás bude mít návod co dál… :-(
Jinak už jsem ukončili „spolupráci“ s Eurofertilem a budeme zkoušet Sanatorium Helios..mě už přístup pana doktora Jaroše, fakt rozčilovat…místo aby komunikoval se mnou, tak si celou mou návštěvu hrál s telefonem, vyřizoval emaily apod…nechápala jsem, poslední kapka..na to že nás to stálo 100 000,– výborný přístup.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.10.16 07:41

@ezvědavka Na helios jsem teda neslyšela moc dobré věci :-/ Hlavně to mají aji třikrát předražený, jedno IVF holek vyšlo na 60 tisíc a tak… Měla sis dupnout, já byla na 1. IVF, nepovedlo se, tak jsem řekla, co vše chci za vyšetření atd, konečně jsem jen nemlčela, a MUDr. Jaroš se mi vělice věnoval, byla jsem u něj asi půl hodiny, ne-li déle a vše mi krásně vysvětloval a vedli jsme dialog, jinak u mě si nikdy nehrál s telefonem ani nepsal emaily, to se mi nezdá :)

Příspěvek upraven 10.10.16 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 08:05

@ezvědavka pojď do IVF Clinic Olomouc - už jich tam přešlo hodně a léčba je úspěšná! :pankac:
Regiojetem za 48 Kc a hodinu jsem tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
6887
10.10.16 08:27

@ezvědavka taky doporučuju ivf clinic, jsou super a i s cestou je to levnější než v EF a nečekáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
10.10.16 09:22

@Campari1 Přemýšlela jsem o nich, ale nevím, jak bych to stíhala s dojížděním z a do práce. Nebo se dá domluvit i nějaký odpolední termín, až po 17. hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.10.16 10:51

@Ledge To asi ne, mají tam max. do 15 hodin myslím. Ale máš přece nárok na paragraf…

Jinak jak jsem tady už psala, za mne taky IVF Clinik :palec:
Teď mi psala kamarádka, která tam také chodí, ikdyž pořád bez úspěchu, že dostali slevu 5 000 Kč na minimální stimulaci a na každou další, pokud by to zase nevyšlo, což si myslím, že je fajn, je vidět, že jim záleží na úspěchu, když už tam člověk chodí a nechal tam třeba už dost peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.10.16 11:09

Jinak reprofit (ivf clinic) bude mit pobocku v arealu nemocnice v Porube. www.ivfostrava.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.10.16 11:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.10.16 12:00

@Rane OOO, dobré vědět, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.10.16 12:39

@Rane ty jo, konečně i v Ově :palec: sice mně už je to jedno, ale stejně je to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.10.16 12:40

@Ledge tak to netuším, byla jsem doma se synem, takže mi bylo jedno, na kolik mě objednají (většinou jsem tam jela dopoledne), spíš jsem si to časovala tak, aby mi to sedělo s vlakem a abych byla u dr. Machače ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.10.16 13:01

@Campari1 to jsi dobrá, mi se z 15 návštěv u něj povedlo být tak 2× :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.10.16 13:22

@Efka2015 taky jsem u něj nebyla pokaždé (ale tam jsou všichni fajn), měla jsem na něho i štěstí, byla jsem třeba objednaná k nějaké doktorce a přijdu tam a za stolem dr. Machač :mrgreen: a domluvila jsem si s ním OPU, takže mě bral ten den přednostně a jako první a přinesl mi štěstí, které mi teď spinká v postýlce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.10.16 20:46

@tojemaras

Já chodila do Eurofertilu 2 roky, kdy jsme stihli 6× IUI, 4× IVF, nenechali jsme se odbýt hned na začátku a zjistili si všechny potřebné vyšetření, které je možné udělat. Pan doktor nás ihned po první návštěvě „bez jakýchkoliv výsledků!“ tlačil do IVF..my jsme byli ti co se nedali a nechali si vše vyšetřit a až po sléze absolvovali vše ostatní. To jsme udělali až moc dobře, protože výsledky nebyly ideální. Taky jsem byla z pana doktora Jaroše okouzlená, a věřila že nám pomůže…ale když si vzpomenu zpětně, tak ten jeho přístup, nebyl úplně profesionální, hlavně má poslední návštěva… Můj názor :-/…po dvou letech, už vím o čem mluvím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.10.16 20:48

@Campari1

mrknu, děkuji za doporučení :-)

po těch letech, už je člověk chytřejší a už ví, na co má koukat, tak snad vybereme chytře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí