CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
12.11.16 09:53

Dpt bude den po transferu.. Pak už udávají průměrnou hodnotu hcg, vysokou či nižší hladinu. Vše by mělo být v normě ;) Ale někdy jsou embroušci bojovníčci a i když začatek není dle tabulek vše ještě mohou dohnat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.11.16 10:08

@Žaneta66 dekuji sice to roste pomalu ale hlavni je ze se bobek zavrtava. A ze hcg roste a ro je dulezite. 18.11 jdu na kontrolu tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 15:33

Ahoj. Jsem Sandra a hodně zvažuji, které centrum asist. reprodukce zvolit. Nejblíže mám Frýdek-Místek a Ostravu. Koukám tady na Vaše názory a vytvářím si názor, že Eurofertil v Ostravě by mohla být dobrá volba. Chtěla bych se zeptat, zda bych se mohla tady k Vám připojit. Byla jsem 10/11/2016 na diagnostické laparoskopii, diagnostické hysteroskopii a hydropertubaci. Bohužel dignoza: neprůchodnost vejcovodů oboustranně. To byl šok. Navíc mi asi před 6 lety na imunologii v Praze zjistili sníženou buněčnou imunitu 12% = mírná alergie na sperma. V pátek 18/11/2016 jdu na vybrání stehů a domluvit se s lekařem, co a jak. Je jasné, že mne pošle už do CARu. Ještě jednou bych se chtěla zeptat, jak to tam probíhá při první návštěvě, zdali je tam ochotný personál, kdo tam již podstoupil umělé oplodnění, zda bylo úspěšné…zatím jsem ze všeho rozčarovaná, ale chci bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 15:38

Ještě bych se chtěla zeptat na jednu věc, vím že to asi do této diskuze nepatří, ale mám kamarádku se stejnou diagnozou, poznaly jsme se v nemocnici, te je 36 let, bude 37let brzy, a bohužel partnera nemá. Jestli byste měli někdo nějaké řešení nebo tip, jak jí pomoci, aby mohla jít na umělé op.,napiste mi treba na email, abych tady ve skupine neotravovala s tímto problémem. Lékař jí namluvil, že by se mohla nechat oplodnit cizí spermií, bohužel u nás je na to třeba souhlas partnera. Kdybyste věděli nějaký tip, jak jí pomoci, dejte mi prosím vědět. Při stejné diagnoze s ní soucítím a je mi jí velice líto, nebot v dnešní době se partner hledá velice těžko. :,( děkuji Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 15:48

Campari, měla jsem také problém s nepravidelnou menstruací. 2× mi vynechala a lékař do mě narval 1× 1 injekci agolutinu a další měsíc rovnou dvě. Bylo mi po ní blbě, tak sem si řekla, že dost. Zašla jsem do lékárný a koupila si bylinkový čaj Gynastan. Sice stojí 50 kč, ale nemohu na něj dopustit, piji ho tak cca týden před očekávanou ms, no a ms pak přijde v termínu po 28 dnech. Tento měsíc se mi stalo, že jsem krvácela u ms velice málo, naštvala jsem se, protože jsem měla před laparkou, a třetí den takové ubohé menstruace jsem začla vařit ten čaj. za dva dny se mi ms rozjela tak, že tampony nestihaly a sahla jsem po klasických vložkách :D :D :D Já sice nevím, jestli třeba nemáš nějaký vážnější problém s pravidelnou menstruací, ale četla jsem tvůj článek a snažím se pomoci vyzkoušenou radou. Čaj piji jednou denně. Třeba by pomohl i tobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.11.16 17:43

@beruskabaruska ahoj jasne ze se k nam muzes pridat. Tak ja to taky mela nejblize do Ostravy a kdysi jsem chodila do gyncentra v Ostravě ale od tama jsem utekla a zacala chodit do eurofertilu. Jako za me muzu rict ze jsem velmi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 18:22

Hanule 24: Ahoj. Tak já jsem napsala na pár klinik a ted mi volají jak vzteklí:) Velice dobře na mě zapůsobili z kliniky UNICA Brno, vycházejí dosti vstříc, ale to dojíždění. Z Eurofertilu se mi zatím neozvali, zkusím je znovu kontaktovat, to jde o to, že je to fakt nejblíž. V Ostravě i studuji Vysokou, zatím :lol: a tak by to bylo jednou ranou, jak si zařídím měsíčník. A co líkaři a sestry, jsou příjemní nebo ne? Když jsem ted ležela v nemocnici na gynekologickém odd., tak sem měla fakt smůlu. Nepříjemné neochotné sestry kromě jedné, nepomohly mi ani vstát po zákroku z postele, hl. že mne zdrbaly že vstávám špatným směrem a namáhám břicho. Chtěla bych se zeptat, kdo jste byli na laparce, mam pořád nafouklé břicho a nejde ho ani zatahnout nebot to bolá. Operovaná jsem byla ted ve čtvrtek. Asi bych chtěla moc už, že? A za jak dlouho jste šly po zákroku třeba do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.11.16 18:41

@beruskabaruska ahoj no v eurofertilu jsou fakt hodně prijemne sestry a doktor je uzasny teda doktor Jaroš. Je tam i doktor Lachcina ale k nemu bych uz nikdy nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.11.16 07:44

@beruskabaruska tak tak, souhlasím s hančou, sestřičky super, doktor Jaroš taky (musíš si k němu najít cestu)… v EF ti ale neudělají hned ze začátku různá vyšetření jako imunologické a genetické… Jinde ho dělají hned, v EF až po prvním nebo spíš druhém nevydařeném IVF. Já si vydupala aspon imuno po prvním IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.11.16 10:12

@tojemaras nevim mi udelali nejake vysetreni hned a zbytek po prvnim nezdarenem ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.11.16 10:48

@hanule24 Imunologické a genetické nedělají hned…imunologické se zaprvé platí částkou cca 4000 Kč (mají v tom i nějaké nadstandardní výkony) a to se posílá do prahy a na genetické by vám musel dát žádanku a poslat k MUDr. Všetičkovi… tohle jsou vyšetření, která se dělají v EF až po 2 nevydařených IVF…jinde je ale udělají hned… bohužel tím, že se to nedělá hned, tak někdo utratí zbytečně peníze za dvě IVF a přitom se pak zjistí, že byla třeba imunologická příčina neplodnosti… já si to právě te´d vydupala, že to chci, na genetické mě nepošlou, ale aspon to imunologické ano a už zjistili, že mám nějaké protilátky, teď jen ještě čekám na komplet výsledky, jestli to budou protilátky proti spermiím nebo proti embryu nebo proti čemu… ze startu se dělá akorát hormonální profil… jinak genetické by mohli hned, ale to by musel být už vysoký věk anebo problémy genetické v rodině atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.11.16 11:03

@tojemaras tak me udelal pan doktor Jaros nejake vysetreni hned protoze jsem si o to rekla protoze uz jsem si neco prozila nez jsem prisla do eurofertilu. A po prvnim neúspěšném ivf udelal zbytek vyšetření a zjistili ze moje telo vyprodukovava latky ktere zabijeji embrya a taky mi nedorustavaji sami vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.11.16 11:06

@hanule24 jo těžko říct, co ti dělal za vyšetření, možná jen ten hormonální profil, kdo ví a jestli jsi měla potraty třeba, tak se ta vyšetření dělají dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.11.16 11:27

@tojemaras jako ja tam jsem spokojena a jak rikam ja mela udelane vysetreni po neúspěchu po prvnim ivf. Ale kazdy to muze mit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
16.11.16 12:57

@beruskabaruska ahojky já chodila do EF a zas až tak spokojená jsme nebyla, sestřičky super, nemohu nic vytknout, sice až teď když nám tam zůstali 2 zmrzlinky a Já řekla, že je nechceme zavádět, už tak milá nebyla, prostě vše je dnes jen o penězích i bohužel ten úsměv atd,, ale nechci být za tu zlou, prostě jen můj názor, každá jsme jiná :mrgreen:, přečti si diskuzi zpět a uvidíš, že nejsem jediná, je sice fajn, že máš tady blízko školu atd,, ale hodně si chválí Brno prostě jen můj názor, rozhodni se dobře, prostě nedalo mi to tady nenapsat, jinak samozřejmě každé kočce to přeji od toho to vše děláme a výsledek chceme prostě jen jeden mimiško :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí