Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 jo peesne kazda jsme jina ale ja ai nemuzu stěžovat. Ale bohuzel nektere maji jiny nazor. Ja bych treba nikdy uz nesla k doktorovi Lachcinovi kvuli nemu a pristupu z gyncentra jsem utekla do eurofertilu
Ello, ja nyní 9/11/2016 podstoupila laparoskopicke vyšetření, k tomu hysteroskopii, obě diagnostické, a hydropertubaci. Taky jsem se dost bála, ale je to v celkové narkoze a nepřipadalo mi to dlouho, záleží co při těch vyšetřeních najdou. Kamarádce třeba našli srůsty, tak jí je odstranili, tak byla na tom zase jinak než já. Já byli v nemocnici Třinec Sosna, ve středu jsem nastoupila, ve čtvrtek vyšetření, ale poté co mě přivezli z dospáváku, tak jsem se mohla najist a dokonce jsem šla bez pomoci na záchod. C ti ale nebudu nijak přiklášlovat, je, že mě třeba po probuzení chytla příšerná bolest, jako by ti rozřízli břicho. Novalgin v injekci nezabral, tak mi dali neco silnejsiho. Ale to bylo vse, jinak sem nic od bolesti nepotřebovala a krvácela jsem slabe, asi 4 dny. Ted mám ještě stehy, v pátek je jdu vybrat a po domluvě s lekařem pak zkontaktuji Eurofertil. Koukala jsem, že tam je dost dlouhá čekací lhůta, ale to se da. Jen by mne zajímalo, zda personál s pacienty trochu soucítí nebo jen jako robot vykonává svou práci. Na přístupu mi dost záleží. Děkuji za případné odpovědi
@beruskabaruska ja eurofertil nastevuji uz rok a jsem spokojena s pristupem jak od sestřiček tak od mojeho pana doktora. Za me bych uz nikdy nechtela k Lachcinovi. Mela jsem jit na ket a muj doktor mi rekl ze mi to zavede Lachcina protoze on ma jednani ale ja ho poprosila jestli by mi to nezavedl on a byl velmi ochotny prisel vklidu mi zavedl embryo a pak sel na jednani. Takze za me idealni
@beruskabaruska promiň soucítí a nesoucítí, tak to není, prostě skoro všem ordinují skoro pořád to samé, nedělají nějak moc velké rozdíly, ale to je cca pár stránek zpět kouknu na kterých ju, zatím
Je pravdou, že v Brně v Reprofitu se ti dostsane asi více kvalitnějších služeb… nemyslím si ale, že by to mělo vliv na úspěsnost. oni víceméně všude mají stejné techniky atd a podle mě je úspěšnost všude cca stejná
Podle me je to skoro vsude stejne jen nekde dražší nekde levnejsi. Jinde je lepsi pristup nekde horsi. Ale kazdy bude stejne porad chvalit centrum takove ve kterem se to povedlo a tam kde se to nepovedlo tak na neho bude nadavat.
Ja chvalim toto centrum a nedam na nej dopustit. V pondeli jsem si privezla z porodnice krasneho zdraveho chlapecka. ![]()
@Evenka moc ti to preji a hodne stesti zdravi. To ja jdu v patek na kontrolu a doufám že bude všechno ok ![]()
Holky, dneska kolem 12 hod ET a ještě prý zbyli 2 bojovníčci, kteří půjdou na PGD a pak z nich budou nanučci… Držte palce…
@Ledge Já půjdu asi v lednu na druhý… a jaký jste měli problém? promin, ale nepamatuji si to už ![]()
@tojemaras Problém v podstatě asi moc není. V jednom spermiogramu partnerovi vyšlo teratozoospermie, ale jinak nikde nic.