Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zase jsem se pobavila jak to tak tady čtu, je to škoda mluvit, už jsem zady čekala, že aspoň už bude zase nějaké mimi a zatím ještě nic, prostě nechápu tu, ale taky hodně chválí ten Olomouc, no škoda, my už dítko máme, sice ne naše, ale je zlatíčko a Vám všem přeji moc štěstí ať se to už povede, my to prostě vzdali neměli jsme už sílu a ani už finance podporovat EF
@Žaneta66 ani byste nešli Olomouc později zkusit? Holky odchází těhotné i po 1. pokusu.
Ale tak záleží, kolik dětí celkově jste chtěli ![]()
@Efka2015 kolegyně mi to říkala, ale já byla tvrdohlavá a tak to dopadlo, už mám velkého kluka 13 let a malého 4 letého a skoro 40 na krku, už nám to stačí, ale děkuji jsi moc hodná ![]()
@Žaneta66 tak hodná
záleží na vás, že jo.
Je super, že manžel do adopce šel. Kdo mohl vědět, jak to bude, třeba bych už taky měla mimčo z domova za ty roky čekání. ![]()
Tak holky, nemám dobré zprávy. Přesně jak jsem čekala - negativní. Do 21.10.,kdy mám konzultaci, budu přemýšlet, co a kde dál.
@Ledge to je mi líto
na konzultaci můžeš kdekoliv, někde se platí, někde ne, nedávno jsem mluvila s holčinou, co byla na konzultaci ve FN Olomouc i v IVF Clinic a pak se rozhodla.
Ale kde brát čas, viď..
@Efka2015 No právě, Olomouc je přeci jen trochu z ruky, když pracuju v Ostravě. Nevím, jak bych to řešila při práci…
@Ledge to je mi moc líto, fakt jsem Ti to přála a myslela si, že se štěstí usměje, drž se holka
![]()
@ezvědavka píše:
Ahojte děvčátka…prosím Vás o radu, máme za sebou neúspěšný 4 IVF a já se od poslední stimulace nemůžu vzpamatovat
Snažím se jíst zdravě, cvičit a soustředit se na jiné věci…mám hodně náročnou psychicky práci, takže moje mysl „naštěstí“ přes den dokáže vypnou, ať pořád nemyslím na mimi. Po každém neúspěchu, mi trvalo tak cca dva až tři týdny než jsem zpátky nastartovala se cvičením a připravila se na další boj:-/
Tentokrát je to však jinak, měla jsem pokus bez stimulace, jen utrogestan na podporu…ale tím že to bylo již po 4 negativní..se nemůžu už dva měsíce vzpamatovat, jsem hrozně nervózní, podrážděná, všechno mě štve, rozčiluje, do ničeho se mi nechce, co se týče cvičení..tak ani do něj a to jsem ho měla taaak ráda..nejhorší je, že když se doma přítel ozve"kdy máme ovulaci"..tak se mi chce brečet a né se dál snažit…nechápu…zkouším magnesiu s B6, vitamíny minerály, čaje na sklidnění…kapičky na psychiku od Jonáše- Joalis…ale mám pocít, že stojím na mrtvém bodě.
Vím, že Vás tady je hodně, tak třeba někdo z Vás bude mít návod co dál…
Jinak už jsem ukončili „spolupráci“ s Eurofertilem a budeme zkoušet Sanatorium Helios..mě už přístup pana doktora Jaroše, fakt rozčilovat…místo aby komunikoval se mnou, tak si celou mou návštěvu hrál s telefonem, vyřizoval emaily apod…nechápala jsem, poslední kapka..na to že nás to stálo 100 000,– výborný přístup..
Ahojky, přesně vím, jak ti je.
My jsme před časem začali jezdit taky do Brna, ale do Repromedy. Meli jsme za sebou dva IVF cykly s ET a dva KETy, vše neúspěšné, ikdyž jsme měli všechna vyšetření ještě před zahájením léčby.
Je to sice časově náročnější, ale hned 1.cyklus u nich v Brně byl úspěšný a máme doma zdravé dítko.
Cenově je to cca těch 100tisíc, ale nevím co máte za problém, takže možná to bude i méně.
Držím pěsti ať se brzy zadaří. Pa ![]()
@Žaneta66 Díky. Příště (to slovo už nenávidím) to snad klapne…
@vigo 100 je fakt hodně, byli jste samoplátci? ![]()
@Ledge píše:
@Žaneta66 Díky. Příště (to slovo už nenávidím) to snad klapne…@vigo 100 je fakt hodně, byli jste samoplátci?
L
Tehdy ještě nee, ale nyní už jo. Ale tehdy jsem měla jinou pojišťovnu, která neproplacela PGD (70tisíc). Nyní už mám pojišťovnu, která to proplací, ale už mi neproplati IVF cyklus, jelikož už jsem samoplatce. ![]()
@tojemaras píše:
@vigo 100 tisíc za jedno IVF?
No 90t plus cestování. Ale záleží jaké metody u Vás budou potřeba. A taky jestli jste samoplatci a jakou máš pojišťovnu. My s manželem máme bohužel dost hodně „problémů“, které nám stojí v cestě, takže záleží jakou máte diagnózu. ![]()
Nám se to u nich povedlo napoprvé. A teď bychom rádi ještě jedno zdravé štístko.
Jen tak mimochodem - ty první dva IVF cykly s ETy a dva KETy, nás dohromady vyšly taky na 100t. Ale žádný úspěch. ![]()
Tak se měj ![]()
@vigo Jojo, už jse četla, že to bylo tím PGD, to se u nás dělá zdarma no. To je škoda, že jste se neinformovali dřív, že jste to mohli mít třeba o těch 70 tisíc levnější no… jj nás první IVF (pouze ET) vyšel na 22 tisíc… v lednu jdem do druhého