Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ledge ahojky to je mi moc líto, že jsi holka marod, doufám, že ti léky neudělají s hormonama zmatek v těle a co Tvá obvoďačka, řekla jsi ji, že podstupuješ umělko, více lidí více názorů, aby jsi měla vajíčka v pořádku a nebyl by to jen a jen zbytečná práce, myslím to dobře, držím moc palečky ![]()
@Žaneta66 Jj, doktorka to ví, ale ta mi řekla, že se antibiotika někdy musí brát i v těhotenství. Tak mi nezbývá než věřit, že to bude v pohodě.
A díky za podporu. V tomhle „období“ ji potřebujeme všechny ![]()
Chjo, ale nervy mám na pochodu, protože už jsem měla MS dostat a pořád nic a už se do CAR nemůžu dovolat. Vůbec nevím, od kdy to mám počítat, když to přijde večer a já trubka se nezeptala… ![]()
Příspěvek upraven 09.09.16 v 14:20
@Ledge Neboj myslím to opravdu dobře, my sice máme v práci kočku a na začátku těhu, byla u lékaře a brala antibiotika, také ji trhali zub a ona nevěděla, že je těhu, spíše mi šlo o to, jen aby byly vajíčka v pořádku a kdž už člověk za to platí tolik peněz, tak jsem to myslela, a Ty jdeš úplně poprvé na IVF, promiň nějak mi to asi uteklo ![]()
jinak my už dítě máme máme chlapečka bude mít 4 ročky je už u nás 1 měsíc ![]()
@Žaneta66 V pohodě, vím jak to myslíš.
Věřím, že to bude v pohodě, protože dnes si budu dávat první injekci a antibiotika mám do zítra, takže se to nebude moc dlouho překrývat. A je potřeba myslet pozitivně ![]()
Nechci být vlezlá, ale když píšeš, že chlapeček je u vás měsíc… takže adopce? Pokud nechceš, tak samozřejmě nemusíš odpovídat. Je to přeci jen osobní…
@Ledge ne v pohodě, mluvím o tom otevřeně i s prckem
, máme ho v poručenské péči, prošli jsme 2 IVF a nikdy jsme to neudržela a přišlo mi zbytečné to lámat až tak přes koleno přeci nejsme nejmladší Já 36 manža 53 a mám už doma puberťáka 13 let skoro mu bude 14, ale nechtěla jsem, aby byl sám a prostě mi bylo už trošku smutno, přiznám se chlapi mají své zájmy a Já jsem tak nějak byla sama ![]()
jinak Já taky dělám v kanclu tak byl klid co se týče práce, jen ji mám hodně stresovou, jedná se o vymáhání pohledávek, tak na podruhé jsme měla nem. jen ať víš
držím palečky ať je hodně vajíček a pořádných
už by tu mohla být nějaká těhulka už je na čase
@Žaneta66 Díky, dnes mám další UZ a měla bych se dozvědět přesný termín OPU - zatím je předpoklad pátek. Snad bude všechno v pohodě, protože už mám nějaké píchání v břiše…vajíčka už asi chtějí ven ![]()
To je normální, záleží kolik jich taky máš a jak jsou veliké, uvidíš v pátek, držím palečky ![]()
@Ledge Tak co bylo v páetek OPU, nebo ještě ne a čekáte na pondělí? ![]()
@Žaneta66 OPU bylo, z 8 folíků nakonec 5 vajíček a včera mi volala embryoložka, že 4 vajíčka jsou oplodněná, to poslední nebylo zralé. Teď musím jen čekat, kolik jich vydrží a kdy bude transfer.
@Ledge tak držím palečky, stačí přeci jen jedno a je to, neboj drž se ![]()
@Žaneta66 Právě jsem se dozvěděla, že už jsou jen 2.
Teď musím vydržet do středy… To zas budou nervy.
@hanule24 Mají to tam pěkné… Jen si nemůžu zvyknout na tu organizaci…pořád čekám, i když jsem objednána na konkrétní čas.
@Ledge holka drž se, vím je to hrozné a co teď nejde to už zavézt, Ty jsi prosím po které na IVF, vím, že jsi psala, že je Ti 39, doufám, že si to nepletu ![]()
@Žaneta66 Bude mi 39 za pár měsíců a tohle je moje první. Pořád jsme doufali, až jsme to málem prošvihli.
@Ledge juu tebe znam z facebooku ze skupiny o ivf. drzim palecky