CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
497
2.6.11 18:33

Eurofertil

ahojte holky,začala jsem chodit do Eurofertilu v Ostravě a bylo by fájn,kdyby jste se přidaly :dance: :dance: aby jsme si mohly sdělovat dojmy a navzájem se podporovaly :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6887
2.6.11 18:52

ahoj Orchidejko :mavam: :kytka:
my tam chodíme od února taky, za chvíli mě čeká laparka, dr. Jaroš mě bude „řezat“ v nemocnici v Bílovci, tak jsem zvědavá :-) jinak jsme zatím spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 19:23

Marto tak to je supeer,né že tě bude řezat :mrgreen: ,ale že si spokojenáá :dance: :dance: ,my už se s pár holkama setkaly v jiné diskuzi,ale bude lepší,když založime přimo eurofertil,at jsme pokupě :mrgreen: ,ale nevíím,kde se fláákajíí :think: :think: :think: :mrgreen:

AGY já ti odepíšu už tady,páč by jsme se nepřestěhovaly nikdy :roll: ,já jdu v pondělí na pul devátou :dance: ,ted jen ,jak se poznáme?? :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 19:29

MARTI čtu,že píješ kotvičník :think: ,hodně jsem o ně četla,cítíš nějakou zmenu,nebo jsou po něm nějaké výsledky lepšíí?? :think: :think: a na laparku jdeš proč,jen tak na diagnostickou,nebo máš nějaký problém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 19:32

já čaje moc nemusím, tak jím kotvičník v prášku - Tribulus terrestis, kromě toho, že ty prášky fakt smrdí, zatím nic nepozoruju, mám ho teprve deset dní :think: na laparku jdu kvůli PCO, bude mi dělat tzv. drilling vaječníků, zkoukne průchodnost vejcovodů, mrkne na dělohu, slepák a jestli někde nejsou ložiska endometriózy, bojím bojím, nikdy jsem v nemocnici nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 19:34

to bude v poho,já byla taky jednou na laparce a bylo to ok. za dva dny jsem byla doma :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
2.6.11 19:39

Caute holky,
muzu se k vam pridat?
Ja jdu zitra poprve do Eurofertilu na prvni konzultaci (byla jsem objednana na stredu, ale volala mi sestra ze ma pry na stredu hodne nastimulovanych pacientek a ze by na nas mel malo casu).
Jsem strasne zvedava a napjata.
Eurofertil mi doporucil muj gynekolog, ptz je jednim z majitelu Eurofertilu. Co jsem si cetla recenze tak si ho hodne holek pochvaluje…
Zdraví Vás Ella :mavam:

• Citovat
  • Upravit
194
2.6.11 19:50

Ahoj Orchidejko, tak jsem konečně tady dorazila :-) No a jak se poznáme? Zkusím se ti něja popsat. Jsem malá s dlouhými tmavými vlasy nad zadek, někdy nosím brýle, tak si je vemu jako poznávací znamení :mrgreen: , mají cernobílé obroučky, nedají se přehlédnout. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 20:00

Agy já jsem taky malá a delší vlasy :mrgreen: :mrgreen: ,ale myslím,že podle těch brýli tě poznám,já nemám poznávací znamení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ELLI tam je víc majitelu?? 8-o ,já myslela,že je jedem :mrgreen: :mrgreen: no ale to je jednoo,hlavně at se tam zadaří né,ale holky zatím tam ordinuje jen dr. Jaroš néé?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 20:03

holky pro dnešek se loučím,jedu k holičce,jdu se udělat krásnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jedu ke kámošce,a ta muže až ted večer,no ale neva,tak zaííím :-P :-P ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 20:05

orchidejko pa :mavam:
já jsem tam taky nikdy nepotkala jiného doktora, než dr. Jaroše, je teda fakt, že tam jsou dvě pracovny lékařů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 20:07

Ello,
na zítra držím palce, určitě se ti bude v EF líbit, je tam takové „domácké prostředí“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 20:28

Jj, ordinuje tam jen jeden doktor a to Jaroš, ale vlastní to Mudr. Kudělka, rikal mi to a je to i v obchodnim rejstriku.
Pry se o vsechny papirove veci a zarizovani stara prave ten muj Dr. Kudelka, ktery je zaroven majitelem.
Uz se tesiiiiiim, zitra vam pisnu.
Jdu tam za nim uz s vysledkem HP, spermiogramem,…
Muj Mudr. se mnou planuje laparku, taky bojim bojim…

Marti, drzim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
879
2.6.11 21:05

Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji. :nevim: Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 21:11

Kaci, ja jsem cekala cely mesic na termin… a doporuceni mit nemusis.

Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji. :nevim: Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se? :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex