Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte holky,začala jsem chodit do Eurofertilu v Ostravě a bylo by fájn,kdyby jste se přidaly
aby jsme si mohly sdělovat dojmy a navzájem se podporovaly
![]()
ahoj Orchidejko
![]()
my tam chodíme od února taky, za chvíli mě čeká laparka, dr. Jaroš mě bude „řezat“ v nemocnici v Bílovci, tak jsem zvědavá
jinak jsme zatím spokojení ![]()
Marto tak to je supeer,né že tě bude řezat
,ale že si spokojenáá
,my už se s pár holkama setkaly v jiné diskuzi,ale bude lepší,když založime přimo eurofertil,at jsme pokupě
,ale nevíím,kde se fláákajíí
![]()
AGY já ti odepíšu už tady,páč by jsme se nepřestěhovaly nikdy
,já jdu v pondělí na pul devátou
,ted jen ,jak se poznáme??
![]()
MARTI čtu,že píješ kotvičník
,hodně jsem o ně četla,cítíš nějakou zmenu,nebo jsou po něm nějaké výsledky lepšíí??
a na laparku jdeš proč,jen tak na diagnostickou,nebo máš nějaký problém??
já čaje moc nemusím, tak jím kotvičník v prášku - Tribulus terrestis, kromě toho, že ty prášky fakt smrdí, zatím nic nepozoruju, mám ho teprve deset dní
na laparku jdu kvůli PCO, bude mi dělat tzv. drilling vaječníků, zkoukne průchodnost vejcovodů, mrkne na dělohu, slepák a jestli někde nejsou ložiska endometriózy, bojím bojím, nikdy jsem v nemocnici nebyla ![]()
to bude v poho,já byla taky jednou na laparce a bylo to ok. za dva dny jsem byla doma
![]()
Caute holky,
muzu se k vam pridat?
Ja jdu zitra poprve do Eurofertilu na prvni konzultaci (byla jsem objednana na stredu, ale volala mi sestra ze ma pry na stredu hodne nastimulovanych pacientek a ze by na nas mel malo casu).
Jsem strasne zvedava a napjata.
Eurofertil mi doporucil muj gynekolog, ptz je jednim z majitelu Eurofertilu. Co jsem si cetla recenze tak si ho hodne holek pochvaluje…
Zdraví Vás Ella ![]()
Ahoj Orchidejko, tak jsem konečně tady dorazila
No a jak se poznáme? Zkusím se ti něja popsat. Jsem malá s dlouhými tmavými vlasy nad zadek, někdy nosím brýle, tak si je vemu jako poznávací znamení
, mají cernobílé obroučky, nedají se přehlédnout. A ty?
Agy já jsem taky malá a delší vlasy
,ale myslím,že podle těch brýli tě poznám,já nemám poznávací znamení
![]()
ELLI tam je víc majitelu??
,já myslela,že je jedem
no ale to je jednoo,hlavně at se tam zadaří né,ale holky zatím tam ordinuje jen dr. Jaroš néé??
![]()
holky pro dnešek se loučím,jedu k holičce,jdu se udělat krásnou
,jedu ke kámošce,a ta muže až ted večer,no ale neva,tak zaííím
,
orchidejko pa ![]()
já jsem tam taky nikdy nepotkala jiného doktora, než dr. Jaroše, je teda fakt, že tam jsou dvě pracovny lékařů ![]()
Ello,
na zítra držím palce, určitě se ti bude v EF líbit, je tam takové „domácké prostředí“ ![]()
Jj, ordinuje tam jen jeden doktor a to Jaroš, ale vlastní to Mudr. Kudělka, rikal mi to a je to i v obchodnim rejstriku.
Pry se o vsechny papirove veci a zarizovani stara prave ten muj Dr. Kudelka, ktery je zaroven majitelem.
Uz se tesiiiiiim, zitra vam pisnu.
Jdu tam za nim uz s vysledkem HP, spermiogramem,…
Muj Mudr. se mnou planuje laparku, taky bojim bojim…
Marti, drzim palce ![]()
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji.
Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se? ![]()
Kaci, ja jsem cekala cely mesic na termin… a doporuceni mit nemusis.
Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji.Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se?