CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
2.6.11 21:15
Kačulinku :mavam:
já jsem čekala na termín asi dva týdny (chodíme tam od únoa) a žádné doporučení jsem nepotřebovala, mám PCO, tak dr. říkal, že ani doporučení nepotřebuju a ať přijdeme :palec:
Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji. :nevim: Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 21:16

Elli, moc děkuji, zítra tam asi zavolám. Už bych fakt chtěla být spokojená, v Gyncentru to bylo fakt hrozné. Fůj… blbé období, ale teďka už bude lépe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 21:18

Moc děkuji holčiny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.6.11 21:20

Ahoj holky,tak jsem vás tady konečně našla a dočetla vás :mavam: Jinak jsou tady nějaké nové tvářičky tak vás na této diskusi vítám.
Orchidejko a Agy to je fajn,že se potkáte.Já se tam potkala i s Milupou.Je to tak hezké jak se tam někdo setká tady s diskuse :dance: A jinak vás dvě bych tam chtěla taky potkat.Karkulka ještě nedorazila,tak asi cestou někde zabloudila :mrgreen: Kdyby tak zabloudila jak budu mít po minimálce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 21:22

Kačulinku,
bude lépe, neboj :dance: :srdce:
gyncentrum je prý hnus, u EF se ti bude líbit, všichni tam jsou příjemní a doktor je profík a nesnaží se hned cpát do umělého oplodnění, radši třeba u mě nejprve provede laparku, než aby do mě hned cpal nějaké léky, clostík jsem brala jen jednou, ale nereaguju na něho, tak jdu rovnou na laparku 8-o ale myslím, že to je lepší přístup, v gyncentru už bych za sebou beztak měla rovnou umělko :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.6.11 21:28

Martinko a jak se pozná,že na clostík nereaguješ?Já ho brala taky,doporučil mi to můj gynekolog ještě před tím než navštívím CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 21:34

Katko :mavam:
já jsem chodila na ultrazvuk do caru, dr.Jaroš říkal, že se to musí sledovat a neměla jsem žádný dominantní folikul, jenom takové ty malé, co my holky s PCO máme :nevim: ten clostík se může brát jen šestkrát za život, tak je škoda ho brát bez kontroly ultrazvukem, někdo na něj totiž nereaguje a navíc je to celkem humus, může způsobovat rakovinu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 21:34

tak jsem doma,byla to rychlovka :dance: :dance: :dance: ,KATI kruci,když ji člověk vyhlíží,tak ona nikde a když ji nečekáme,tak příjde :cert: :cert: :cert: ,mrcha jedna :cert: :cert:

Holky já tam nikdy nečekala :nevim: ,zavolala jsem a šla jsem hned :nevim:

KAČULII ahojky,držím palečky,at pořídíš dobře,jediné,co mě tam u první návštěvy zarazilo,byla jakoby nezařízenost,ale zvykla jsem si a je to pochopitelné,když začínají :dance: :dance: ,ale čím víc tam chodím,tím se tam cítím víc jako doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale zabydlovat se tam nehodláám :cert: :cert: :cert: ,to až si pojedem pro brášku nebo sestřičku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 21:38

Orchidejko, taky jsem z toho měla takový divný pocit, ty prázdné chodby…ale postupně nabírají nové lidi, tak už je to tam živější :wink:
já už teď taky nečekám, prostě zavolám, ale na první pohovor nás dr. objednal za dva týdny, teď tam chodím dle potřeby a cyklu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 21:42

jj Marti, v Gyncentru mě nacpali hned do IVF :nevim: člověk když nemá zkušenosti, tak ho uvrtají do všeho. Můžu ale říct, že teďka se nenechám. Jak dlouho premává EUROFERTIL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.6.11 21:47

od ledna 2011, jsou noví a tak se snaží, aby měli vysokou úspěšnost :mrgreen:
no nic, přeju všem dobrou noc, jdu na kutě, papa :mavam: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.6.11 21:53

MARTI jj přesně,tehdy mě vyplašily ty chodby 8-o ,a pak ta halakde je schodiště,jsem se tam neuměla orientovat nejdřív :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale ted už v pohodě,jde o zvyk :palec: .já se taky rozloučím,dobrou noc :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.6.11 21:55

Tak přeji všem dobrou noc a krásné sníky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 09:04

dobré ránko holky :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.6.11 09:31

dobré ráno :mavam: :kytka:
dneska je docela hnusně, zrovna když se na víkend chystáme k našim, mají bazén, tak zase koupání nebude :nevim: dneska už bych měla dostat MS, ale furt nic a příznaky žádné, já se na to můžu vykašlat, s takovou na laparku nakonec nepůjdu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí