Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji.Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se?
Elli, moc děkuji, zítra tam asi zavolám. Už bych fakt chtěla být spokojená, v Gyncentru to bylo fakt hrozné. Fůj… blbé období, ale teďka už bude lépe ![]()
Ahoj holky,tak jsem vás tady konečně našla a dočetla vás
Jinak jsou tady nějaké nové tvářičky tak vás na této diskusi vítám.
Orchidejko a Agy to je fajn,že se potkáte.Já se tam potkala i s Milupou.Je to tak hezké jak se tam někdo setká tady s diskuse
A jinak vás dvě bych tam chtěla taky potkat.Karkulka ještě nedorazila,tak asi cestou někde zabloudila
Kdyby tak zabloudila jak budu mít po minimálce. ![]()
Kačulinku,
bude lépe, neboj
![]()
gyncentrum je prý hnus, u EF se ti bude líbit, všichni tam jsou příjemní a doktor je profík a nesnaží se hned cpát do umělého oplodnění, radši třeba u mě nejprve provede laparku, než aby do mě hned cpal nějaké léky, clostík jsem brala jen jednou, ale nereaguju na něho, tak jdu rovnou na laparku
ale myslím, že to je lepší přístup, v gyncentru už bych za sebou beztak měla rovnou umělko ![]()
Martinko a jak se pozná,že na clostík nereaguješ?Já ho brala taky,doporučil mi to můj gynekolog ještě před tím než navštívím CAR.
Katko ![]()
já jsem chodila na ultrazvuk do caru, dr.Jaroš říkal, že se to musí sledovat a neměla jsem žádný dominantní folikul, jenom takové ty malé, co my holky s PCO máme
ten clostík se může brát jen šestkrát za život, tak je škoda ho brát bez kontroly ultrazvukem, někdo na něj totiž nereaguje a navíc je to celkem humus, může způsobovat rakovinu ![]()
tak jsem doma,byla to rychlovka
,KATI kruci,když ji člověk vyhlíží,tak ona nikde a když ji nečekáme,tak příjde
,mrcha jedna
![]()
Holky já tam nikdy nečekala
,zavolala jsem a šla jsem hned ![]()
KAČULII ahojky,držím palečky,at pořídíš dobře,jediné,co mě tam u první návštěvy zarazilo,byla jakoby nezařízenost,ale zvykla jsem si a je to pochopitelné,když začínají
,ale čím víc tam chodím,tím se tam cítím víc jako doma
,ale zabydlovat se tam nehodláám
,to až si pojedem pro brášku nebo sestřičku
![]()
Orchidejko, taky jsem z toho měla takový divný pocit, ty prázdné chodby…ale postupně nabírají nové lidi, tak už je to tam živější ![]()
já už teď taky nečekám, prostě zavolám, ale na první pohovor nás dr. objednal za dva týdny, teď tam chodím dle potřeby a cyklu ![]()
jj Marti, v Gyncentru mě nacpali hned do IVF
člověk když nemá zkušenosti, tak ho uvrtají do všeho. Můžu ale říct, že teďka se nenechám. Jak dlouho premává EUROFERTIL?
od ledna 2011, jsou noví a tak se snaží, aby měli vysokou úspěšnost ![]()
no nic, přeju všem dobrou noc, jdu na kutě, papa
![]()
MARTI jj přesně,tehdy mě vyplašily ty chodby
,a pak ta halakde je schodiště,jsem se tam neuměla orientovat nejdřív
,ale ted už v pohodě,jde o zvyk
.já se taky rozloučím,dobrou noc
![]()
dobré ráno
![]()
dneska je docela hnusně, zrovna když se na víkend chystáme k našim, mají bazén, tak zase koupání nebude
dneska už bych měla dostat MS, ale furt nic a příznaky žádné, já se na to můžu vykašlat, s takovou na laparku nakonec nepůjdu ![]()