CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
3.6.11 20:36

:wink: krásná obluda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 20:36

No to jsem v šoku teda 8-o 8-o 8-o ale měl by mit už za sebe zástup néé,přece jak to budou holky plánovat,to fákt budou muset všechny třeba čekat????,i tak by tam měl být nějaký zástup,co když dr. onemocní,vždyt to je hned,člověk se probudí s chřipajznou a 40 horečkama hned a co by se pak dělo,když je holka nachystaná na OPU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.6.11 20:40

No, už jsme to řešili v jiné diskuzi! Taky se mi nelíbí, že nejednou jako by na 100%, Dr, má ještě amb. v Bílovci, takže je během týdne na tolika místech a nikde pořádně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
3.6.11 20:46

Ahojky holky, čtu vaší diskuzi i tu starou :wink:
Dr. Jaroš má ordinaci i ve Fulneku, chodím k němu už 7 let a jsem taky moc spokojená :wink: je pravda,že ted toho má hodně na vyřizování a pořád má mobil u ucha :mrgreen: já čekala v kabince 10 minut než domluvil!!!
Jinak já jsem s dr. domluvená na minimálku někdy v červenci ,příští týden budu mít výsledky z HP a ještě mm čeká SPG tak jsem zvědavá!!!! Všem přeji brzké těhulkování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
3.6.11 20:48

Ach jo :pocitac: podle vseho to opravdu vypada ze cely cervenec bude eurofertil zavreny :zed: a my mame smulu :cert:

• Citovat
  • Upravit
2605
3.6.11 20:48

Jéjda.. tak to jsem trochu popletla.. myslela jsem taky ve Fulneku, v Bílovci dělá ty LPSK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 20:50

SUCHAR ahojkyy :mavam: ,počkej počkej,on ti řekl v červenci??? :think: :think: ,ted tu právěholky říkají,že má dovču a já jsem z toho dost špatná teda :-( :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 20:54
No rekl mi, ze v cervenci inseminace nebude, ptz maji volno, ze pak musim poskat na srpen a pritom nevi na ktery cervenec mi vyjde ovulace, takze si myslim ze cely mesic bude zavreno :cert:
alemnevim to 100%
orchidejka píše:
SUCHAR ahojkyy :mavam: ,počkej počkej,on ti řekl v červenci??? :think: :think: ,ted tu právěholky říkají,že má dovču a já jsem z toho dost špatná teda :-( :cert: :cert: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
497
3.6.11 20:57
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
3.6.11 20:59

Orchidejko, to bylo tak předběžně zhruba říkal mi to v březnu ,tak to možná ještě nevěděl kdy budou dovolené si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 21:01

no to asi anoo :-? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
3.6.11 21:02

to jste mě taky teda nepotěšily s tou dovčou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 21:09

no mi taky ani nemluv,jdu tam v pondělí hned ráno,tak se poptám :-( :-( a dám vědet,zjisím u sestřičky od kdy do kdy ale nechce se mi věřit,že by celý červenec,ale i tak by mi to nevyšlo :-? :-? ,jak jsem počítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 21:11
JJ, dej nam pak prosim vedet at to vime presne od kdy do kdy
orchidejka píše:
no mi taky ani nemluv,jdu tam v pondělí hned ráno,tak se poptám :-( :-( a dám vědet,zjisím u sestřičky od kdy do kdy ale nechce se mi věřit,že by celý červenec,ale i tak by mi to nevyšlo :-? :-? ,jak jsem počítala
  • Citovat
  • Upravit
29321
3.6.11 21:14

super ,že to zjistíš děkujem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat