Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to jsem v šoku teda
ale měl by mit už za sebe zástup néé,přece jak to budou holky plánovat,to fákt budou muset všechny třeba čekat????,i tak by tam měl být nějaký zástup,co když dr. onemocní,vždyt to je hned,člověk se probudí s chřipajznou a 40 horečkama hned a co by se pak dělo,když je holka nachystaná na OPU ![]()
No, už jsme to řešili v jiné diskuzi! Taky se mi nelíbí, že nejednou jako by na 100%, Dr, má ještě amb. v Bílovci, takže je během týdne na tolika místech a nikde pořádně!!!
Ahojky holky, čtu vaší diskuzi i tu starou ![]()
Dr. Jaroš má ordinaci i ve Fulneku, chodím k němu už 7 let a jsem taky moc spokojená
je pravda,že ted toho má hodně na vyřizování a pořád má mobil u ucha
já čekala v kabince 10 minut než domluvil!!!
Jinak já jsem s dr. domluvená na minimálku někdy v červenci ,příští týden budu mít výsledky z HP a ještě mm čeká SPG tak jsem zvědavá!!!! Všem přeji brzké těhulkování ![]()
Ach jo
podle vseho to opravdu vypada ze cely cervenec bude eurofertil zavreny
a my mame smulu ![]()
Jéjda.. tak to jsem trochu popletla.. myslela jsem taky ve Fulneku, v Bílovci dělá ty LPSK.
SUCHAR ahojkyy
,počkej počkej,on ti řekl v červenci???
,ted tu právěholky říkají,že má dovču a já jsem z toho dost špatná teda
![]()
orchidejka píše:
SUCHAR ahojkyy,počkej počkej,on ti řekl v červenci???
![]()
,ted tu právěholky říkají,že má dovču a já jsem z toho dost špatná teda
![]()
![]()
![]()
Orchidejko, to bylo tak předběžně zhruba říkal mi to v březnu ,tak to možná ještě nevěděl kdy budou dovolené si myslím ![]()
no mi taky ani nemluv,jdu tam v pondělí hned ráno,tak se poptám
a dám vědet,zjisím u sestřičky od kdy do kdy ale nechce se mi věřit,že by celý červenec,ale i tak by mi to nevyšlo
,jak jsem počítala
orchidejka píše:
no mi taky ani nemluv,jdu tam v pondělí hned ráno,tak se poptám![]()
a dám vědet,zjisím u sestřičky od kdy do kdy ale nechce se mi věřit,že by celý červenec,ale i tak by mi to nevyšlo
![]()
,jak jsem počítala