CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
7.6.11 09:08

snad ano :think: :think: :think: :mrgreen:

ELLI jak se mááš při uterku??? :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.6.11 13:29

Ahojte holčiny, je mi líto, že jsem vás zklamala a včera nedorazila - psala jsem ti zprávu Orchidejko.Nemohla jsem na net. Takže vám to teď vynahradím :-D .
Nejdříve, jsem strašně ráda, že jsem se setkala s Orchidejkou, musím napsat o ní totéž, co ona o mě. Je to velmi sympatická holka se srdíčkem na tom správném místě, opravdu ji přeji (samozřejmě nám všem tady :huban: ), ať se co nejdříve dočká miminka, zaslouží si to. Holky, tolik pro ty prcky děláme, trpíme hlavně psychicky, tak to přece musí přinést ovoce :palec: . Něco vám všem napíšu, co jsem před chvíli četla na netu, úplně náhodou jsem otevřela nějakou www a tam bylo něco, co mě fakt zaujalo. Nevím, jestli tedy na to budete věřit taky, ale napíšu o co se jedná.
Ty informace pojednávaly o tom, že člověk silou myšlenek může změnit úplně vše, co v životě chce, může dosáhnout prostě všeho. Ale není to zas tak jednoduché. Několikrát denně se musí člověk uvolnit a veškeré myšlenky soustředit na to, co chce, musí to v hlavě vidět i cítit jakoby to tak už bylo, jakoby to, co chce, už měl. Je to vážně o tom, myslet na to silně a hodně tomu věřit. Nevím, jestli jsem to tu popsala jednoduše, ale snad jste to pochopily :wink: Mám doma i knížky - Síla myšlenky, Uzdrav své tělo aj. Tam je to správně popsané. Úplně jsem na ně ale zapomněla, až teď při čtení toho článku jsem si na ně vzpomněla. Ty, co nevěříte, hlavně se mi nesmějte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , člověk, když je bezradný, dívá se po čemkoli, co by mohlo pomoci. Jinak z mé zkušenosti, kdysi jsem měla nějaký problém (už ani nevím jaký, je to dlouhá doba, ale až teď jsem si na to vše vzpomněla)a ty knížky mi opravdu pomohly. A zkusím to i teď :palec:
Tak, teď se vratím do reálu :-) . Včera jsem byla na kontrole, jestli je vše OK a může začít se stimulací. Tak vše mám v bříšku podle dr. v pořádku a měla bych začít se stimulací Menopurem 17.6.
Těch otázek, co jsem měla na něj bylo fakt spousta, až se mu to asi nelíbilo :-? , ale je chápající a to se mi na něm líbí. Jinak s tím Menopurem, mám dilema, zda ho píchat do břicha nebo do stehna, nevíte, co je lepší, tedy, co méně bolí? Jsem posera :mrgreen: .S tou dovčou mi říkal to, co Orchidejce. Celý červenec, ale na zástup jsem se neptala, tak to je fajn zpráva :potlesk:
Orchidejko, neboj, folík určo nepraskne a ještě jednou, drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.6.11 13:40

Ještě pro Orchidejku - jsi zlatíčko, že jsi měla takový strach o mě :hug: :hug: :hug: , kde jsem. Jinak jsem ještě zapomněla napsat, že jsme s mužíčkem nervózní, že nám ještě nepřišlo povolení z pojišťovny na IVF, je to 3 týden, zkusím zavolat v pátek do OV, jestli už dorazilo.
A ten srazík je super věc :potlesk: Ráda bych vás poznala všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 13:47

Ahoj Agy,no konečně si tady.Tak začneš se stimulkou,super :palec: Jinak já píchám do břicha,taky jsem měla strach ale nebolí to vůbec.Jenom mě to trochu štípe jak vytáhnu jehlu.Ale dnes jsem otvirala tu ředící lahvičku a asi nějak špatně tak jsem si rozřízla prst :-P jinak mi to chystal vždy manžel a dnes jsem si to připravovala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 13:48

Agy :hug: .co se týče pojištovny,tak já vubec nevím,jak to chodí,páč v minulém CARU to vyřídili za nás a já se nestarala :nevim: ,co se týče injekci,tak já jsem pro břicho,ono to prý i líp pusobí :palec: a co se týče myšlení,tak já o tom taky slyšela a věřím tomu,ale u mě je právě ten problém,že já nevěřím nikdy :cry: :cry: ,myslím strašně negativně a dovedu si i na pozitivní zprávě najít nějaké negativum :-? :-? ,každý mi to říká,já to víím,že jsem taková :cert: :cert: ,ale prostě v té hlavě mi to ne a néé přepnout :-? :-? :-? :-? ,já mám jakoby vnitřní strach si říkaat jo jo jo to vyjde a pak to třeba nevyjde a já mám pocit,že to sklamání by bylo horší :-? ,ale chtěla byc myslet pozitivně,ale nejde mi to :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 13:49

A ty jdeš na klasické IVF nebo na minimálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 13:53

jo a co se týče moc otázek na dr. tak to moc nemusí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale to nemuseli ani v minulém CARU :mrgreen: :mrgreen: ,takže hlavně se neptat,že jsme četly na netu něco :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.6.11 14:26
ahoj,napiš na ústředí pojišťovny,já tam psala,a oni mi odepsali do druhého dne.Já to už věděla,že jo,přes týden a dr. ještě od nich žádné papíry neměl. :wink:
Agy77 píše:
Ještě pro Orchidejku - jsi zlatíčko, že jsi měla takový strach o mě :hug: :hug: :hug: , kde jsem. Jinak jsem ještě zapomněla napsat, že jsme s mužíčkem nervózní, že nám ještě nepřišlo povolení z pojišťovny na IVF, je to 3 týden, zkusím zavolat v pátek do OV, jestli už dorazilo.
A ten srazík je super věc :potlesk: Ráda bych vás poznala všechny :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 17:12

Holky jak to?Dnes jsem byla u svého gyndaře ať mi napíše vycházka na nemoc.lístek.Pak jsem ho poprosila ,že jsem 5 den stimulace ať se mi podívá jestli mám nějaké folíky?Není tam nic jak to :zed: :zed: :zed: Proč tam nic není???? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 17:24

KATI proboha 8-o jako ani jeden??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 17:26

Není tam nic čisto :cry: Říkal,že se tam něco rýsuje ale zatím tam nic není.Jsem z toho hodně špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.6.11 17:27

Katko :mavam:
není ještě brzo? A dr. ti nezvedl dávky stimulace? Ale asi ví, co dělá, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 17:29

KATI kolik dni teda už stimuluješ??5 a kolikátý den cyklus si?????? a ty si někdy mívala problémy s ovulaci nebo ne?? a kolik pícháš jednotek?? promin za otázky,jestli nechceš,tak neodpovídej :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 17:33

Kati hernajs,nepícháš si to nějak zle,to není možné :-( :hug: :hug: :hug: ,jako,že ani jeden,kdyby si reahgovala,huř,jako že budeš mít mít jen jede dva,tak bych neřekla,ale nic?? :think: :think: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 17:34
Orchidejko,ovulaci jsem nikdy nevěnovala pozornost.Ale když mi dělal horm.profil tak byl trochu horší ale jak jsem si dělala ovu test tak byl pozitivní :nevim: Stimuluji od začátku MS tedy od 3.6.Píchám 225j menopuru.Zítra jdu do EF tak jsem zvědavá co mi na to řekne :cry: :cry: :cry:
orchidejka píše:
KATI kolik dni teda už stimuluješ??5 a kolikátý den cyklus si?????? a ty si někdy mívala problémy s ovulaci nebo ne?? a kolik pícháš jednotek?? promin za otázky,jestli nechceš,tak neodpovídej :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí