CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
6.6.11 12:05

KATI je,já s ovulaci problém nemám,ale aby nepraskl :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 12:07

Kati no šoda,já jd zase v pátek :think: :think: ,ale pokud vajco vyrží,tak v pondělí bude punkce,to možná pujdeš i tyna komtrolu,pokud jdeš ve středu :think: :think: :think: , v pátek určo hned nepujdeš :think: :think: ,ale já jdu v pondělí hned ráno,tak záleží,na kolik bys šla ty :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.6.11 12:35

ahoj holky :kytka: :mavam: ,
já půjdu na kontrolu do EF příští pondělí nebo středu,ještě se musím objednat, nebudete tam některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 12:46

Marto já pokud bude punkce,tak v pondělí a pokud bude ET,tak ve sředu :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a ted jsem mluvila se sestřičkou a ještě mi řekne v pátek,mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožná,že y tam mohl být nějaký zástup,ale je to možnááááááááááááááááááááááááááááá,a prý to bude asi do 20.července,tak aspo víme trochu do kdy :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 13:36

čekám tady na AGYYYY ,jsem zvědavá co vyřídilaona a jestli aspon ji prozradil ten datum dovolené :think: :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 13:40
Tak já tady počkám s tebou :mrgreen: na Agy.
orchidejka píše: čekám tady na AGYYYY ,jsem zvědavá co vyřídilaona a jestli aspon ji prozradil ten datum dovolené :think: :think: :think: :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 13:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,je doufám,že nepříjde až v noci :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 13:48
:potlesk: :palec:
orchidejka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,je doufám,že nepříjde až v noci :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 14:00

já dneska na pul šestou jedu na tu akupunkturu :dance: :dance: :dance: je to ve vítkovicích :think: :think: :think: ,jsem na to zvědavá teda :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 15:07

ona tu ještě není??????????????? 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o ,kde se courááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 15:25

jsem teda nucena jit pracovat :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:,máte mě na svědomí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.6.11 16:58

Ahojky holky,
zdravím vás všechny při pondělku! já jdu na Ko teď ve středu na 11.45, bude tam někdo z vás?
Dnes jsem řešila s vedoucí, ohledně volna, atd.. po OPU, ET, bohužel ji to musím říct, ať zajistí provoz, takže byla trochu v šoku, myslela si, že půjdu až v září a tím že mně psanou na zástupy za holky, co plánují dovču, tak to musela celé překopat a moc nadšená nebyla, ale vymyslela to..!!! :palec:
Holky, jsem pěkně nervozní, jak budu reagovat na ten clostík!!! Už se těším na UZ co tam bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
6.6.11 17:34

Holky, ja se s vam chci taky potkat v EF, ale jak tak koukam tak jsem uplne v jine fazi cyklu nez vy :cry: Ted jsem '20DC (buhvi kdy dorazi cervena), a pak jdu 3 DC znova na HP, a pak snad 12-13DC na inseminaci, ale asi ji nestihnu.. teoreticky mi to vychazi na zacatek cervence… jak mam popohnat muj cyklus :mrgreen:
Vetsina z vas jde do EF tuto stredu, v patek a nebo pristi pondeli, ja jsem nejak pozadu :roll:

• Citovat
  • Upravit
497
6.6.11 17:42

LENI no uvidíš :dance: :dance: :dance: ,dobré to bude a když né,tak ještě stihnete něco dopíchnout :palec:

ELLI neboj,to zase nějak trefíí,ty mužeš jit na první kontrolu a my třeba na ET a to by tak nějak vycházelo,ale holky,jednou uděláme srazík někde :dance: :dance: :dance: a ELLi s tím červencem,dneska i na to neuměl nějak odpovědet ani dr.že od kdy d kdy přesně,myslím,že to sami neví,záleží,jak to vše vyjde,ale že tam prý ještě musí dr něja začákem července být,že mají právě někoho rozdělaného či co,no prý mi v pátek řekne už víc,tak jsem zvědavá :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 17:48

Leni,ty máš minimálku stejně jak já :-D Ve středu KO utz.
Uděláme mejdan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital