Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kati no šoda,já jd zase v pátek
,ale pokud vajco vyrží,tak v pondělí bude punkce,to možná pujdeš i tyna komtrolu,pokud jdeš ve středu
, v pátek určo hned nepujdeš
,ale já jdu v pondělí hned ráno,tak záleží,na kolik bys šla ty
![]()
ahoj holky
,
já půjdu na kontrolu do EF příští pondělí nebo středu,ještě se musím objednat, nebudete tam některá?
Marto já pokud bude punkce,tak v pondělí a pokud bude ET,tak ve sředu
,a ted jsem mluvila se sestřičkou a ještě mi řekne v pátek,mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožná,že y tam mohl být nějaký zástup,ale je to možnááááááááááááááááááááááááááááá,a prý to bude asi do 20.července,tak aspo víme trochu do kdy
![]()
čekám tady na AGYYYY ,jsem zvědavá co vyřídilaona a jestli aspon ji prozradil ten datum dovolené
![]()
orchidejka píše: čekám tady na AGYYYY ,jsem zvědavá co vyřídilaona a jestli aspon ji prozradil ten datum dovolené![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já dneska na pul šestou jedu na tu akupunkturu
je to ve vítkovicích
,jsem na to zvědavá teda
![]()
Ahojky holky,
zdravím vás všechny při pondělku! já jdu na Ko teď ve středu na 11.45, bude tam někdo z vás?
Dnes jsem řešila s vedoucí, ohledně volna, atd.. po OPU, ET, bohužel ji to musím říct, ať zajistí provoz, takže byla trochu v šoku, myslela si, že půjdu až v září a tím že mně psanou na zástupy za holky, co plánují dovču, tak to musela celé překopat a moc nadšená nebyla, ale vymyslela to..!!! ![]()
Holky, jsem pěkně nervozní, jak budu reagovat na ten clostík!!! Už se těším na UZ co tam bude..
Holky, ja se s vam chci taky potkat v EF, ale jak tak koukam tak jsem uplne v jine fazi cyklu nez vy
Ted jsem '20DC (buhvi kdy dorazi cervena), a pak jdu 3 DC znova na HP, a pak snad 12-13DC na inseminaci, ale asi ji nestihnu.. teoreticky mi to vychazi na zacatek cervence… jak mam popohnat muj cyklus ![]()
Vetsina z vas jde do EF tuto stredu, v patek a nebo pristi pondeli, ja jsem nejak pozadu ![]()
LENI no uvidíš
,dobré to bude a když né,tak ještě stihnete něco dopíchnout ![]()
ELLI neboj,to zase nějak trefíí,ty mužeš jit na první kontrolu a my třeba na ET a to by tak nějak vycházelo,ale holky,jednou uděláme srazík někde
a ELLi s tím červencem,dneska i na to neuměl nějak odpovědet ani dr.že od kdy d kdy přesně,myslím,že to sami neví,záleží,jak to vše vyjde,ale že tam prý ještě musí dr něja začákem července být,že mají právě někoho rozdělaného či co,no prý mi v pátek řekne už víc,tak jsem zvědavá
![]()
Leni,ty máš minimálku stejně jak já
Ve středu KO utz.
Uděláme mejdan
![]()