Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Lucie82
,
mě říkal že mě bude operovat v Bílovci, to je zvláštní ![]()
ahojte
![]()
LUCI a jakto,že to na ten prolaktin bereš stále??
,já měla taky mega vysoký,brala jsem dostinex ,pak to kleslo uplně na minimum,ale ted už ho neberu,tak by mě zajímalo,jestli ho mám v normě i ted,protože mě dr. strašil s nádorem v hlavě
ten zvedá ten prolaktin,tak si ho asi raději taky nechám vzít,at nevyplýtvám pokusy a jen kvuli prolakinu by se třeba nezadařilo
,dostinex mi zabírá hned,tak to by nebyl problém,no zkusím si o odběr říct raději ![]()
ahoj Orchidejko a Katko
![]()
já se chystám do hajan, ale budu muset v noci odbíhat na wc, mám tu MS šíleně silnou, ty tři utrouše denně za to asi můžou ![]()
Katko, nafouklá jsi z té stimulky, ne? Hlavně pořádně dodržuj pitný režim - minim. 3 litry vody denně ![]()
No tak jsem nikdy nedala,tolik pití.
Jinak až na to,že jsem neměla ms 2 měs.tak já ji mám hodně slabou ![]()
Holky zdravim vas ![]()
Víkend za nami a zacatek pracovniho tydne pred nami ![]()
Holky, silene drasticky me dnes cely boli v podbrisku (jsem 19.DC). Vzdycky se snazim napr. manstuacni bolesti pretrpet bez leku od bolesti, dneska se to uz nedalo - vzala jsem si algifen kapky, ale moc nepomahaji. nevite co to muze byt?
Orchidejko,
zitra jdes do Eurofertilu ze? Pak nam napis co noveho, preji ti jen same pozitivni zpravy ![]()
Orchidejko naposledy mi bral krev na prolaktin někdy v lednu a už jsem ho měla v normě ale říkal pro jistotu… asi jak půjdu příště tak mu řeknu ať zase zkusíme vzít odběry…
KATI pokud budeš reagovat dobře,tak mužeš mit bolesti bříška,hodně pij a jez jogurty a s tím pitím váážně,minimálně 2,3 litry denně aby se ti nerozjel OHSS
a když budeš pít,tak ho mít nebudeš ![]()
ELLI hmm až tak,že tě bolí břicho?? a jak dlouhé cykly míváš?kdy to máš dostat?? já nemám bolesti ani u ms,tak fákt nevím ![]()
MARTI já brala 5 utrošu denně a ms byla první dva dny hodně silná,ale pak uplně utrum a nic
![]()
Holky tak já se taky asi loučím,ještě se koukáme na superstár
a pujdem spát,ráno mám utz a pak dám vědet,jak s tou dovčou tam
![]()
a zítra se tam mám potkat s AGY
![]()
LUCI no doufám,že na to nezapomenu zítra,ale taky se ho zeptám,ale prý by ta hladina měla vydržet nějakou dobu nizká po dobrání,ale za kontrolní odběr nic nedám ![]()
Orchidejko,
taky se koukam na superstar (normalne se na to nedivam, ale finale musim videt).
Cykly mam ruzne 28-56dni. Posledni dobou çca 32dni a tim padem mi vyjde pristi ovulace pravdepodobne na zacatek cervence, mela bych jit na prvni IUI, ale jestli maji dovcu…?
Pekny vecer vsem.. pa
hmm a nemužeš to mí ted třeba ovulační bolesti????
škoda,že neměříš teplotu,bys věděla co se děje
,tak paaaaaaaaaaaa
![]()
Ahojte, taky se koukám na Superstar, aspoň na finále, nesledovala jsem to pravidelně. Jinak se těším na zítra - na setkání s Orchidejkou.
Ello - zkus pít kontryhel, ten by měl pomoci. papa, zítra
Ahojte holky,takže dovolená je teda v eurofertilu
,ptala jsem se sestřičky a je téměř celý červenec
,
Jinak mi brai kre na ten prolakti a mám 13,5mm folíka,takže v pátek další utz a v pondělí punkce
.
Jinak jsem se setkala s AGY
,je to mochezká a sympatická holka
a myslím,že jsme dobře pokecaly
,ale já mám i přesto,že jse dobře pořídila nějaký splín
,nevím proč,ale mám
![]()
Ahoj orchidejko já se chci taky s váma setkat aspoň v EF
Tak 13,5 mm to je pěkné.