CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
5.6.11 20:04

ahoj Lucie82 :mavam: ,
mě říkal že mě bude operovat v Bílovci, to je zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.6.11 20:40

ahojte :mavam: :mavam:

LUCI a jakto,že to na ten prolaktin bereš stále?? :think: ,já měla taky mega vysoký,brala jsem dostinex ,pak to kleslo uplně na minimum,ale ted už ho neberu,tak by mě zajímalo,jestli ho mám v normě i ted,protože mě dr. strašil s nádorem v hlavě 8-o 8-o ten zvedá ten prolaktin,tak si ho asi raději taky nechám vzít,at nevyplýtvám pokusy a jen kvuli prolakinu by se třeba nezadařilo :nevim: ,dostinex mi zabírá hned,tak to by nebyl problém,no zkusím si o odběr říct raději :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.6.11 21:14

Ahoj holky :mavam: Já jsem nafouklá jak balón :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.6.11 21:20

ahoj Orchidejko a Katko :mavam: :kytka:
já se chystám do hajan, ale budu muset v noci odbíhat na wc, mám tu MS šíleně silnou, ty tři utrouše denně za to asi můžou :poblion:
Katko, nafouklá jsi z té stimulky, ne? Hlavně pořádně dodržuj pitný režim - minim. 3 litry vody denně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.6.11 21:23

No tak jsem nikdy nedala,tolik pití. :roll: Jinak až na to,že jsem neměla ms 2 měs.tak já ji mám hodně slabou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
5.6.11 21:45

Holky zdravim vas :mavam:
Víkend za nami a zacatek pracovniho tydne pred nami :-(
Holky, silene drasticky me dnes cely boli v podbrisku (jsem 19.DC). Vzdycky se snazim napr. manstuacni bolesti pretrpet bez leku od bolesti, dneska se to uz nedalo - vzala jsem si algifen kapky, ale moc nepomahaji. nevite co to muze byt?

• Citovat
  • Upravit
5.6.11 21:57

Orchidejko,
zitra jdes do Eurofertilu ze? Pak nam napis co noveho, preji ti jen same pozitivni zpravy :palec:

• Citovat
  • Upravit
754
5.6.11 22:10

Orchidejko naposledy mi bral krev na prolaktin někdy v lednu a už jsem ho měla v normě ale říkal pro jistotu… asi jak půjdu příště tak mu řeknu ať zase zkusíme vzít odběry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.6.11 22:16

KATI pokud budeš reagovat dobře,tak mužeš mit bolesti bříška,hodně pij a jez jogurty a s tím pitím váážně,minimálně 2,3 litry denně aby se ti nerozjel OHSS :hug: :hug: :hug: a když budeš pít,tak ho mít nebudeš :palec:

ELLI hmm až tak,že tě bolí břicho?? a jak dlouhé cykly míváš?kdy to máš dostat?? já nemám bolesti ani u ms,tak fákt nevím :nevim:

MARTI já brala 5 utrošu denně a ms byla první dva dny hodně silná,ale pak uplně utrum a nic :roll: :roll:

Holky tak já se taky asi loučím,ještě se koukáme na superstár :lol: a pujdem spát,ráno mám utz a pak dám vědet,jak s tou dovčou tam :roll: :roll:

a zítra se tam mám potkat s AGY :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.6.11 22:18

LUCI no doufám,že na to nezapomenu zítra,ale taky se ho zeptám,ale prý by ta hladina měla vydržet nějakou dobu nizká po dobrání,ale za kontrolní odběr nic nedám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.11 22:22

Orchidejko,
taky se koukam na superstar (normalne se na to nedivam, ale finale musim videt).
Cykly mam ruzne 28-56dni. Posledni dobou çca 32dni a tim padem mi vyjde pristi ovulace pravdepodobne na zacatek cervence, mela bych jit na prvni IUI, ale jestli maji dovcu…?
Pekny vecer vsem.. pa

• Citovat
  • Upravit
497
5.6.11 22:30

hmm a nemužeš to mí ted třeba ovulační bolesti???? :think: :think: :think: škoda,že neměříš teplotu,bys věděla co se děje :think: :think: ,tak paaaaaaaaaaaa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.6.11 22:42

Ahojte, taky se koukám na Superstar, aspoň na finále, nesledovala jsem to pravidelně. Jinak se těším na zítra - na setkání s Orchidejkou.
Ello - zkus pít kontryhel, ten by měl pomoci. papa, zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 10:52

Ahojte holky,takže dovolená je teda v eurofertilu :cry: ,ptala jsem se sestřičky a je téměř celý červenec :-? ,
Jinak mi brai kre na ten prolakti a mám 13,5mm folíka,takže v pátek další utz a v pondělí punkce :dance: .

Jinak jsem se setkala s AGY :dance: :dance: :dance: ,je to mochezká a sympatická holka :palec: :palec: :palec: a myslím,že jsme dobře pokecaly :mrgreen: :mrgreen: ,ale já mám i přesto,že jse dobře pořídila nějaký splín :-( :-( :-( ,nevím proč,ale mám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 11:41

Ahoj orchidejko já se chci taky s váma setkat aspoň v EF :mavam: Tak 13,5 mm to je pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí