Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ella , tak držím palce at ti zkouška dopadne dobře
taky se loučím dobrou noc ![]()
holky tak dobrou noc,a v pondělí dopo jsem tu jako na koni i s informaci o dovči
,tak papa zatííííím ![]()
Ahojte holky, já jsem asi noční pták
, tak jsem ještě přišla na diskusi, dříve jsem nemohla. Vše jsem si od vás přečetla. Zdravím nové holčiny a zároveň se připojím k diskusi o dovče. Jojo, mi taky dr. říkal, že mají pár dní nějaké školení,a pak hned dovolenou. A je to vše v tom červenci.
Právě, když jsem dostala MS po IUI, volala jsem mu, jestli se IVF u mě ještě stihne, a on počítal a počítal, pak řekl, že ano. Takže jdu v pondělí do OV (doufám,že se tam setkám s tebou Orchidejko
a uvidíme, co dál. Zatím mám Vreyu. Mám docela strach, je to hodně na hraně. Dojím Vreyu, pak ta stimulace, atd. Snad to vše stihne ![]()
Katko,kyselinu listovou už jím asi rok, ale ráda bych ještě nějaké fajn vitamíny na zdravé vajíčka, kdyby byly
a pro toho chlapa by taky mohlo něco být, nemá moc dobré, ale ani moc špatné SPG, ale nějaký vitamín by neškodil
,jen jí selen a zinek. Předtím to přehnal, vzal si více selenu a bylo mu po tom špatně.
Takže, pokud víte nějaké vitamínky pro holky a kluky,pište.
jméno a katko, máte nádherné pejsky. Mám pro ně slabost. Kdysi jsme měli Staroanglického ovčáka - Bobtaila, byl to úžasný velký medvídek, ale bohužel v pěti letech dostal leukémii,fakt to bylo strašné, ty jeho poslední dny jsem málem umírala s ním,šílená bolest
Teď máme Pražského krysaříka, je to fenečka a je to zlatíčko,je to nejlepší kamarádka celé rodiny, až moc chytrá
jmenuje se Agy, tak proto ta přezdívka ![]()
AGY a na kdy ti to vychází,že máš vysadit a začít s ivf???
![]()
Jinak dobré ránko všem
![]()
Ahoj Elli,
to je škoda, že dr. neměl svůj den, je teda fakt, že pokaždé, co jsem u něho, tak má minimálně jeden telefon, ale zase aspoň víme, že mu můžeme volat vždycky
je zvláštní, že ti laparku vymluvil, mě nasadil clostík jen jeden cyklus 1-0-1 a nereagovala jsem, tak hned šup pod kudlu, než se pustíme do IUI, případně IVF
tak to má u nás nějaký opačný postup ![]()
jinak dnes mi dorazila MS, tak snad projdu přes předoperační a tradá na laparku ![]()
pejsky mám moc ráda, našeho JRteriéra bych neměnila, ale ten Středoasijský pastevecký je takový krásný, mají ho sousedi a moc se mi líbí ![]()
Jméno píše:
4t
holky, přeju krásný víkend
,
s tou dovčou mě taky nepotěšil, páč budu mít po laparce, kdy je zrovna největší šance otěhotnět a oni budou mít zavřeno
stejně nechápu, proč nemá nějakou náhradu, to jako všem stopne stimulace? a víkendy mají taky zavřeno, v tomhle se mi to nelíbí, ale zas každý nějak začínal
jinak jestli tam začne dělat ten Kudejka, tak já budu chtít zůstat za každou cenu u Jaroše, jsou na něho dost blbé reference a platí se u něho pomalu i za pozdrav ![]()
Orchidejko,tak jsem to počítala, poslední tabletku Vreya mám mít 13.6., ten další postup ještě nevím, tak snad mi vše řekne v pondělí.
Ty to máš taky vše na červen nebo ti to zasahuje i na ten červenec?
dobré ránko ,vypadá to venku na pěkné horko teda
a my jedem nakoupit,uff,se mi chce teda
![]()
Ahoj holky já taky chodím do Eurofertilu
od ledna
minulý cyklus jsem byla na IUI - nevyšlo tento cyklus nic a pak bych chtla ješt minimáln jeden cyklus IUI.
Martino je to zvláštní ale moje kamarádka shodou okolností taky martina jde na laparku taky 16.06. k Jarošovi a on jí říkal že bude operovat v ostravě… tak nevím ty jdeš do bílovce?
Holky, pro dnesej se s vami rozloucim. Mam nabity vikend - budu se ucit, v pondeli mam ve skole dulezitou zkousku. Preji dobrou noc. Budu se snazit jeste o vikendu sem zabrouzdat… papa uzijte si vikend