CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
3.6.11 09:37

Ahoj Marti :mavam: já neměla také žádné příznaky a dnes jsem to ráno dostala.Tak bude první včelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 09:40

MARTO kruci a ty míváš ms pavidelnou??už měla dojít?? a nemužeš být třeba těhu??? zázraky se dějí :hug: :hug: :hug: :hug: ,jinak to počasí mě taky štve,taky jsme chtěli napouštět bazen o víkendu,ale nevím nevím,ale oni hlásí oteplování,už ode dneška,tak snad jim to vyjde :nevim: .

KATI přeji uuspěšné píchání :palec: :palec: :palec: :mrgreen: ,kdy jdeš na první utz?? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.6.11 10:17

Kati,
tak si to píchání užij :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a závidím, mě břicho ani nebolí, jenže tento měsíc je ten horší, posledně jsem to dostala až po dalším nasazení utrouše na dalších pět dní a cyklus trval 50 dní!!! :pocitac: ale pak vždy následující měsíc mi to přijde 36 hodin po dobrání utrouše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.6.11 10:25

Orchidejko,
na zázraky už nevěřím :nevim: já mám v životě víc smůly než štěstí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 10:46

MARTI tak to si mužem podat ruce :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.6.11 11:30

Kačulinko, my jsme čekali jen týden, ale bylo to v začátcích Eurofertilu, tak těch lidí tam nebylo tolik, co možná teď. A sestřičku jsem ještě moc poprosila, ať je to brzy :-)

Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji. :nevim: Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 11:46

Ahoj holky hlásím,že injekci už mám v sobě.A nemocenskou jsem si nechala vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 11:48

Jinak mi jsme do EF čekali asi necelých14 dní.A sestra nám hodně vyšla vstříc. :kytka: Byli jsme objednani a pak nám volala,že jestli můžem přijít jindy,že něco já už nevím.Řekla jsem ,že manžel bral ne ten dovču tak nás tam vecpala,super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 11:52

Kati tak to je super a mužu z vlastní zkušenosti říct,že mi taky vždycky vyšla sestřička vstříc,vždycky ji trošku ukecávám :oops: :mrgreen: :mrgreen:

KATI a jaká byla včelička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,neboj,ještě s tak zvykneš,že ti to bude chybět :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.6.11 11:59

Orchidejko,byla jsem na gyndě pro ten nemoc.lístek a poprosila jsem sestru ať mi to píchne aspoň dnes pak že už budu sama.Ale nic to fakt není.Tak teď ať se krááásně tvoří folíky a v nich zralé vajíčka.Ale divila se sestra i doktor proč mám tak vysoké dávky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 12:01

jsem zvědavá na ELLINKU :lol: :lol: :lol: jak pořídila dneska,snad nám příjde říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 12:05

KATI a jak vysoké dávky máš???ale z toho s nedělej hlavu a věř dr. páč on zná tvé hladiny hormonu a ví,jak si reagovala u IUI a podle toho se zařídil ,alenebooj,ted ti dal vyšší třeba ale po prvním utz ti je muže snížit nebo nechat a nebo podle slabší reakce ještě zvýšit, A ty si u IUI něčím stimulovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572

Jj taky jsem zvědavá,jinak moc dobrý nápad založit diskusi s názvem Eurofertil :palec: Na tu naši starou diskusi jsem napsala odkaz :mrgreen: Holky,můžu u těch injekcí baštit Femibion 800 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572

Je to vlastně kyselina listová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.6.11 12:06

já koukám,že vy tu máte všechny nějaé obrázky :think: :think: :think: ,budu muset taky něco povybírat,ale až večer až bude čas :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí