Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marti
já neměla také žádné příznaky a dnes jsem to ráno dostala.Tak bude první včelka.
MARTO kruci a ty míváš ms pavidelnou??už měla dojít?? a nemužeš být třeba těhu??? zázraky se dějí
,jinak to počasí mě taky štve,taky jsme chtěli napouštět bazen o víkendu,ale nevím nevím,ale oni hlásí oteplování,už ode dneška,tak snad jim to vyjde
.
KATI přeji uuspěšné píchání
,kdy jdeš na první utz??
![]()
Kati,
tak si to píchání užij
a závidím, mě břicho ani nebolí, jenže tento měsíc je ten horší, posledně jsem to dostala až po dalším nasazení utrouše na dalších pět dní a cyklus trval 50 dní!!!
ale pak vždy následující měsíc mi to přijde 36 hodin po dobrání utrouše
Orchidejko,
na zázraky už nevěřím
já mám v životě víc smůly než štěstí ![]()
Kačulinko, my jsme čekali jen týden, ale bylo to v začátcích Eurofertilu, tak těch lidí tam nebylo tolik, co možná teď. A sestřičku jsem ještě moc poprosila, ať je to brzy ![]()
Kačulinek píše:
Ahojky, připojila jsem se k Vám, ikdyž jsem ještě v Eurofertilu nebyla. Pořád se rozhoduji.Můžete mi někdo prosím prosím napsat, jak dlouho je objednací lhůta a jestli musím mít doporučení gynekologa, nebo stačí zavolat a objednat se?
Ahoj holky hlásím,že injekci už mám v sobě.A nemocenskou jsem si nechala vypsat.
Jinak mi jsme do EF čekali asi necelých14 dní.A sestra nám hodně vyšla vstříc.
Byli jsme objednani a pak nám volala,že jestli můžem přijít jindy,že něco já už nevím.Řekla jsem ,že manžel bral ne ten dovču tak nás tam vecpala,super.
Kati tak to je super a mužu z vlastní zkušenosti říct,že mi taky vždycky vyšla sestřička vstříc,vždycky ji trošku ukecávám
![]()
KATI a jaká byla včelička
,neboj,ještě s tak zvykneš,že ti to bude chybět
![]()
Orchidejko,byla jsem na gyndě pro ten nemoc.lístek a poprosila jsem sestru ať mi to píchne aspoň dnes pak že už budu sama.Ale nic to fakt není.Tak teď ať se krááásně tvoří folíky a v nich zralé vajíčka.Ale divila se sestra i doktor proč mám tak vysoké dávky? ![]()
jsem zvědavá na ELLINKU
jak pořídila dneska,snad nám příjde říct ![]()
KATI a jak vysoké dávky máš???ale z toho s nedělej hlavu a věř dr. páč on zná tvé hladiny hormonu a ví,jak si reagovala u IUI a podle toho se zařídil ,alenebooj,ted ti dal vyšší třeba ale po prvním utz ti je muže snížit nebo nechat a nebo podle slabší reakce ještě zvýšit, A ty si u IUI něčím stimulovala??
Jj taky jsem zvědavá,jinak moc dobrý nápad založit diskusi s názvem Eurofertil
Na tu naši starou diskusi jsem napsala odkaz
Holky,můžu u těch injekcí baštit Femibion 800 ![]()
já koukám,že vy tu máte všechny nějaé obrázky
,budu muset taky něco povybírat,ale až večer až bude čas
![]()